Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Må rett og slett adressere det som blir…
Må rett og slett adressere det som blir skrevet her inne fra innehaver Andre som driver Bilconcept.
Han hevder det er mange falske anmeldelser her inne på firmaet hans.
Det han for øvrig glemmer å nevne er at han selv står bak mange av de "falske" anmeldelsene og ihovedsak alle som gjelder 5 stjerner og gode anmeldelser.
Han hevder selv og ha kjøpt flere biler hos bilconcept og er selvfølgelig strålende fornøyd. Som kunde 🤣
De andre gode anmeldelsene er fra for eks datter og kjæreste kompiser etc etc.
Lang historie kort : hvis du har lyst på veldig mye hodebry og biler som er overpriset og har skjulte feil og mangler .
Og en arrogant innehaver som driter i deg som kunde og lover og lyger.
Da er det bare kjøpe bil her.
Du er herved advart!!
Kjøpte bil hos selskapet for noen år…
Kjøpte bil hos selskapet for noen år tilbake, og er den dag i dag fortsatt skuffet over opplevelsen. Kjøpte bil som skulle være EU godkjent + sjekket godt opp for mangler eller feil. Likevel var fjærene på bilen så rustet at de 6 måneder senere knakk og jeg måtte ut med 12.000kr for å fikse det, noe som passet godt for selskapet når garantien hadde gått ut noen dager før. En slik type rust burde absolutt ha vært nevnt før handel. Selskapet var ikke villige til å hjelpe i det hele tatt når det kom til regningen og viste ingen ansvar for salg av bil med skjult rust. Anbefaler ikke bilconcept AS som en pålitelig bilforhandler.
Vil først og fremst få adressere de…
Vil først og fremst få adressere de falske anmeldelsene her inne. Vi i Bilconcept AS tåler 100% å få dårlig feedback fra kunder som ikke alltid er fornøyd, men når vi ser her inne at folk som ikke har noe som helst med bedriften våres å gjøre, bevisst går inn for å ødelegge for andre, da må vi faktisk sette foten ned her. JA, der er misfornøyde kunder i alle bransjer, og JA de har full rett til å komme med sin ærlige og misfornøyde anmeldelse ! Det tåler vi helt fint, men de her inne som ikke bruker sitt fulle navn, er falske anmeldelser ! Vi håper Trustpilot kan slå ned på slikt ødeleggende oppførsel, og faktisk ta tak i dette, da vi faktisk ser at dette er blitt et stort problem nå. Hilsen en ydmyk Leder, som yter 100%, og behandler alle kunder helt likt ☝️
Veldig fornøyd med ny bil
Veldig fornøyd med ny bil! 2 gang som jeg kjøpe her …God service rask levering! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De seller biler med skjulte feil og…
De seller biler med skjulte feil og mangler som de ikke informerer om bilen slutter å fungere etter bare 2 uke og de sier di skal fikse den men det tar 6 måner og de klarer ikke å fikse det å nekter deg å heve kjøpet di også truer fol til taushet Til slu må man igjennom en tunge og smertefulle rett prosesser for å heve kjøpet og di lurer rett systemet.
Dårlig
Jeg har dessverre svært negative erfaringer med Bilconcept AS. At jeg gir én stjerne betyr ikke at opplevelsen var «litt dårlig», men at det ikke finnes mulighet til å gi minus 10. Jeg ønsker ingen vondt, men jeg vil advare andre om å holde seg langt unna dette firmaet for å unngå de belastningene jeg selv har opplevd — både for egen helse og for familiens trygghet.
Min tillit til rettssystemet ble også satt på prøve gjennom denne prosessen. Etter min vurdering burde dette selskapet aldri hatt anledning til å drive med bilrelaterte tjenester.
Kommer ned til forma etter å ha kjørt i…
Kommer ned til forma etter å ha kjørt i 4,5timer så står bilen på piggdekk?? Ingen problem sa selger, det er lov å kjøre piggdekk i rogaland 1juli😲😲. Sommerdekkene var utslitt så da fikk de ikkje godkjent eu med slitte dekk🫣🫣🫣 står at det er sommer dekk med men han skulle kjøpe nye på finn.no😡😡😡😡Totalt useriøs bedrift. Skygg unna idiotene🤬🤬🤬🤬🤬
Bilconcept hjalp meg å selge min bil…
Bilconcept hjalp meg å selge min bil samt å finne en ny bruktbil, og hele prosessen var ryddig og effektiv. Anbefales.
Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse…
Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse med Bilconcept. Kjøpte en bil som allerede samme dag begynte å lukte svidd. Etter det var bilen inn og ut av verksted flere ganger, men forhandleren ville bare hjelpe dersom jeg betalte egenandel selv. Jeg måtte konstant krangle for å få svar og hjelp. Di mente JEG måtte betale egenandel for å få det fikset. Er sikker på at di sjuler feil og det kan vi se gjennom å søke di opp nå.
Til slutt måtte jeg nesten gjøre hele jobben selv for å få bilen undersøkt av et ordentlig verksted. Der kom det fram at enten turbo eller toppakning var defekt. Likevel fikk jeg verken lånebil eller noe særlig oppfølging. Hele prosessen var utrolig stressende og uprofesjonell.
Saken havnet i forliksrådet, hvor jeg først tapte. Men da jeg tok saken videre til tingretten med vurdering og dokumentasjon fra en seriøs og dyktig sakkyndig på bil, valgte de å trekke seg. Etter omtrent ett år tok de bilen tilbake.
Min opplevelse er at dette er en veldig useriøs forhandler. Sjefen opplevdes arrogant og sleip gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler folk å være svært forsiktige før de handler bil her. Di gode anmeldelsene er skrevet av venner/familie av firmaet. FALSKT
Har også fått høre at medeier i dette firmaet sitter som styremedlem i mange profesjonelle selskap, sjekk proff. Di signerer også nda kontrakter med kunder etter forskjellige avtaler for at kunden skal være taus etter elendig service og svindel. OPS OPS!!
Veldig fornøyd kunde!
Kjøpte bil her og er meget fornøyd med kjøpet! Bilen var gullende ren, og kommunikasjon og oppfølging med selger var over all forventning! Ingen skjulte feil eller mangler ved bilen, og han klarte også å trylle fram lav rente på billånet 🤩
Hvorfor han har 3.7 i rating vet jeg ikke, men skulle gjerne gitt enda en stjerne hvis det gikk an!
Veldig bra service av selgeren
Kjøpte bil av BilConcept
Kjøpte bil av BilConcept, ble veldig forsinket da jeg tok tog for å hente bilen på en lørdag, hvor det ble uendelig mange timer forsinkelser. Men selger sto klar ventet med bilen i det vi kom frem.god bil og ryddig handel. Eneste var starteren som gikk etter 1500km, noe som man ikke kan forutse. Men kom til enighet på garantien tross jeg bor på andre siden av landet👍🏻👍🏻💯
Kjøpte bil, null stress
Datteren min kjøpte bil og fikk ekstra forsikring inkludert i handelen, alt gikk smertefritt. De ryddet også opp i mangler som oppsto i ettertid. Ryddig og bra håndtert.
Super høflige og flinke selger.
Super høflige og flinke selger.
Merke Han kan tinga sine og gjør det beste for kunden.
Anbefales
Styr unna
Var innom den nye plassen. Samme udugelige selger og ufyselige deleier var der.
Etter å ha sett hvordan de direkte lurte en kompis av meg, er dette ikke en butikk jeg noengang kommer til å gå inn i igjen. Deleier er også daglig leder og styremedlem i Ellas Hus AS(så styr unna alt som også har med dette firma).
Videre har kona, som også er deleier, styreverv i Ntl Luftfarten, Ntl Luftfarten Avd. Flysikring og Avinor Flysikring, noe som er veldig bekymringsverdig hvis hun viderefører kvaliteten på biler som blir solgt i firmaet hennes til disse plassene hun har viktige stillinger i. Jeg styrer unna å fly frem til dette mennesket er borte fra slike stillinger. I tillegg er hun også Styremedlem i Ellas Hus, slik som mannen.
Dette er kyniske mennesker som kun tenker penger og profitt. Når de i tillegg synker så lavt at de får datter, familievenner, naboer og ikke minst egne ansatte til å skrive positive anmeldelser på google maps, forteller det alt om Bilconcept som firma. Og når en ikke tror mer er mulig, så har jo dette ekteparet faktisk gått rettens vei når naboen klippet sin egen hekk på sin egen eiendom, for å få erstatning. KYNISK.
Bilen kompisen min kjøpte av de og som de måtte kjøpe tilbake fordi den ikke gikk gjennom EU-kontroll og det ville IKKE svare seg å reparere, er allerede lagt ut for salg igjen ( helt sikkert ikke fikset opp i feilene i NAF tilstandsrapport) og de vil garantert ikke opplyse om dette til den stakkaren som blir lurt til å kjøpe den bilen.
Eierne mente i Forliksrådet det kun er…
Eierne mente i Forliksrådet det kun er kosmetiske feil på bilen. Her er rapporten fra MotorForum. Skammelig. Men kan en forvente mer av personer som går til sak mot naboen som klipper ned sin egen hekk?? Tror Rune Rostrup er mer kompisrompis med deleier enn å ha kjøpt bil fra de
KONTROLLERT BIL, FUNNET FØLGENDE:
- SIST SERVICE 2021 (SKAL HA ÅRLIG SERVICE)
- SUNDT RUSTET BAKLUKE (RUNDT SKILTLYS)
- PANSERLÅS RUSTET FAST, SMURT OPP MEN KAN FORT
- MYE RUST I TRAVERS FORAN OG BAK , RUSTHULL V.BAK
- RUST PÅ BREMSER BAK
- VISKERBLADER ER LØSE NÅR DU TAR OPP ARMENE
- DUNKELYD ER FRA STABFORINGER. IKKE FARLIG, MEN
PGA MYE RUST PÅ TRAVERS ANBEFALES IKKE SKIFTET.
VIL TROLIG KNEKKE BOLTER.
BILEN BÆRER PREG AV DÅRLIG VEDLIKEHOLD
REPPRASJON PÅ BAKLUKE ER IKKE PROFESIONELT