Liberte giver fantastisk kundeservice! En nabo havde nuppet min pakke, GLS kunne ikke hjælpe, og selvom situationen ingenting havde med Liberte at gøre, valgte de at sende en alle mine vare igen. Simp... Leggi di più

Trods længere levering ved lagerskifte var jeg heletiden underrettet af kundeservice i forhold til ventetid mm. Derudover var de lette at komme i kontakt med, så helt sikkert et sted jeg handler igen... Leggi di più

Super dejligt og behageligt at have på (alma fleece) har faktisk lige bestilt et sæt mere. Nemt at bestille .....super hurtig levering og ikke mindst fantastisk god kunderservice,meget søde og hjælps... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Vi tilbyder vores kunder super lækkert tøj - trendy styles i blød behagelig kvalitet. Derudover tilbyder vi altid hurtig levering, med gratis fragt og returnering for ordre over 500 kr. Vi vægter god kundeservice rigtig højt, og derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på shop@liberte.dk eller 21 84 55 47.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fantastisk kundeservice og beskrivelse…

Fantastisk kundeservice og beskrivelse lever fuldt op til det leverede. Meget hurtig levering, og da jeg talte med kundeservice, fik jeg bedste behandling, kæmpe anbefaling herfra.

9 febbraio 2026

Hej Kathe
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Fantastisk kundebetjening

Fantastisk kundebetjening - ikke sidste gang jeg handler her

17 gennaio 2026

Hej Jytte
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)
KH team Liberte

Super dejligt og behageligt at have på…

Nemt at bestille .....super hurtig levering og ikke mindst fantastisk god kunderservice,meget søde og hjælpsomme

12 gennaio 2026

Hej Annette.
Tusind tak for din så fine anmeldelse og søde ord. Det sætter vi utrolig stor pris på :)

Hurtig levering 😊

Hurtig levering 😊
Vare levede op til forventningerne.

5 gennaio 2026

Hej Lone
Tak for din søde ord, det gør os rigtig glade:)

Kan varmt anbefales.

Jeg bestille min ordre d.14/1 og havde pakken d.16/1. De er super hurtige og har aldrig oplevet at på det forkerte tilsendt. Desuden passer deres str guide virkelig fint.
Kan varmt anbefales.

16 gennaio 2026

Risposta di Liberté A/S

Hej Katrine. Tusind tak for dine anmeldelse, det gør os virkelig glade :)

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet! Alma sættene er det eneste jeg går i til hverdag!

29 dicembre 2025

Risposta di Liberté A/S

Hej Fie. Tusind tak for dine søde ord, det er vi utrolig glade for :)

Fantastisk lækkert tøj

Fantastisk lækkert tøj, meget hurtig forsendelse og virkelig god kundeservice. Her handler jeg helt sikkert igen. Tusind tak til jer 😊

5 dicembre 2025

Risposta di Liberté A/S

Hej Lene. Tusind tak for dine fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på:)
KH Team Liberte

Desværre var blusen ik som jeg…

Desværre var blusen ik som jeg forventet, men hurtigt til at få penge retur så handler det gerne igen

Hej Linda.
Tusind tak for din fine anmeldelse og vi er glade for du havde en god oplevelse trods blusen ikke var som forventet.
Kh Team Liberte

God service

God service, hurtig, levering. Lækker vare som lever op til det beskrevne.
Handler gerne der igen

Hanne

3 dicembre 2025

Hej Hanne
Tusind for din søde ord og fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Hurtig levering

Hurtig levering, fantastisk kundeservice da jeg efterfølgende skrev til butikken med en forespørgsel. Og varen der blev leveret var af god kvalitet… Jeg handler helt sikkert der igen…

Hej Jeanette.
Tusind for din fine anmeldelse og søde ord, det sætter vi stor pris på :)
KH Team Liberte

Tak for svar. Beklager jeg fik sendt min anmeldelse til Jer.

Det er en flot navnelampe, som jeg er sikker på mit barnebarn bliver meget glad for.
Men det var en dårlig indpakning af lampen, og pakken var meget ødelagt så lampen var næsten hel synlig da jeg modtog min pakke. Heldigvis var der ikke sket noget med lampen.

Hej Joanne.
Da vi ikke laver lamper, men er et dametøjs brand tænker jeg din anmeldelse lige er røget forkert afsted:)