Kardeşimin düğünü için ‘Afra dress’ aldim Leyna dressden. Beklediğimden cok ama cok kaliteliydi ve herkesden iltifat aldim cok memnun kaldigimi bildirmek istedim. Normalde çok yorum yapmam ama bu elbi... Leggi di più
Die Qualität und das Team ist so Großartig! Ich bin mehr als begeistert von der Leistung. Angefangen mit dem super schnellen Versand, Qualität hochwertigen Produkten, hin bis zur super leichten Komm... Leggi di più
Ik ben super fijn geholpen door Aleyna. De jurken waren allemaal prachtig waardoor ik niet kon kiezen. Naderhand ook mijn jurk mogen ruilen omdat ik een andere toch leuker vond. Ook mijn moeder heeft... Leggi di più
Merhaba! Hem nişanımda hem de resmi nikahımda Leynadresses’i seçtim! Nişanımdan sonra ablama da tavsiye ettim o da çok memnun kaldı. Hem ilginiz hem güler yüzünüz için tekrar tekrar gelinir! İyi ki si... Leggi di più
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb een hele mooie fijne ervaring…
Ik heb een hele mooie fijne ervaring gehad ik werd goed geholpen was geslaagd voor mijn verloving🤍
Thank You Leyna dresss
I received the dress in two days, it was fast 😍. I ordered the dress seven days before my wedding, and I was stressed about not receiving it, but the lady reassured me every time and was also patient. Always available on WhatsApp.
Thank you, Leynaaaa dress!
Mooie jurken, maar vreselijke kwaliteit
In de showroom werd ik vriendelijk geholpen en de jurken leken prachtig. Thuis ontdekte ik echter twee gaten in de jurk. Direct contact opgenomen, maar de klantenservice reageerde onprofessioneel. Er werd gesuggereerd dat het mijn eigen schuld was zonder excuses en totaal geen begrip. Door tijdsnood heb ik de jurk maar laten repareren, iets wat je niet zou moeten doen bij een jurk van deze prijsklasse.
Ook in de showroom viel me al een gat op in mouwnaad van een andere jurk. Achteraf gezien had ik toen al moeten beseffen dat de kwaliteit bedroevend is. De kwaliteit is slecht, met slordige stiksels en afwerking. Voor dit geld mag je echt beter verwachten.
Très belles robes et très belle…
Très belles robes et très belle qualité. Aleyna est agréable 💕💕
Abiyede artık tek tercihimiz♥️
Kızımın nişanı için ilk defa geldik bu mağazaya, hem güler yüzüyle hemde kaliteli ürünleriyle gönlümüzü fethettiler çooook memnun kaldık kızımın ve kendimin abiye kıyafetini burdan aldık. Herkese kesinlikle tavsiye ederim ☺️
Tolles Einkaufserlebnis – sehr empfehlenswert!
Ich war am 16.04 hier um ein Kleid zu finden für meine Verlobung und war sehr Überrascht in dem Geschäft sind sehr schöne Kleider und der Service ist auch hervorragend.
Würde es jedem weiterempfehlen!
The experience was amazing
The experience was amazing, very fast shipping, good communication and the dress.. Wow. Quality, style, size, everything was perfect I couldn’t expect better for my special day 💍..
Robe Leyna Dresses Parfaite
Robe commandée et reçue en 5 jours. La livraison est super rapide et soignée ! La qualité de la robe est incroyable !! Magnifique site, avec des très jolies robes hyper tendances 😍 Je recommande à 100%.
Merciii Leyna Dresses ❤️ Everything was perfect ❤️
They were friendly and helped me well…
They were friendly and helped me well to find the perfect dress. They have a loooooot of beautiful dresses and have also plussizes.
Leynadress jurk
Ik ben vandaag langs geweest voor een avondjurk. Aleyna heeft me super goed geholpen. Ze is heel lief en dacht met me mee.
Ze hebben ook veel assortiment met mooie jurken.
Super service!
Super service!
Iedere keer slagen we met een prachtige jurk!
Hele lieve behulpzame meid
Super lief en goeie service, altijd geslaagd!
Super lief en goeie service! Voor mijn verloving was ik geslaagd met een mooie beige jurk en nu voor mijn bridal jurk voor de gemeente ! Speciaal uit Amsterdam gekomen!
Hele goeie service
Hele goeie service, en lieve meid die goed helpt en advies geeft met een jurk uitzoeken! Ben geslaagd met een prachtige jurk voor de bruiloft van mijn zus
Çok memnun kaldık ve kumaşları çok…
Çok memnun kaldık ve kumaşları çok kaliteli 2 elbisemizi aliyoruz
Geen professionele dienstverlening
Deze mensen hebben puur t geluk dat zij een van de weinige zijn met een groter assortiment aan jurken. Maar geen professionaliteit. Boeren mentaliteit, weten niet hoe klanten professioneel opgevangen moeten worden. Je mag de jurk amper aanraken, ze worden boos op je als je de jurk niet optilt als je loopt omdat ze een gore vloer hebben. Je kleed je om tussen doeken die doorschijnen en half open staan. De eigenaar hanteert kromme regels omtrent retourbeleid zonder enige gezond verstand. Je mag niet meer dan een aantal jurken passen wat geeneens wordt aangegeven van te voren, dus als je een takken end moet rijden weet alvast dat ze je puffend en zuchtend zullen opvangen en voor je bepalen hoeveel jurken je mag passen. Oh en reageren op belletjes / appjes kun je ook vergeten.
Bah, ondernemen betekent niet enkel jurken verkopen beste mensen, gaat om klanttevredenheid & vriendelijkheid, professioneel advies geven, professioneel om kunnen gaan met situaties & het neerzetten van een professioneel beleid wat ergens op slaat.

Risposta di Leynadresses
Robe magnifique qualité au rdv
Robe magnifique qualité au rdv. Livraison rapide, très satisfaite.
Sehr netter Kundenservice
Sehr netter Kundenservice, haben mir bei der Kleiderauswahl geholfen und bei der Größe, hatte nämlich eine Größe kleiner bestellt .Hatte dann ein Gutscheincode gekriegt und die richtige Größe bestellt . Danke an die Inhaberin für die Hilfe . Das Kleid hat eine sehr gute Qualität und sitzt wie angegossen .Die Lieferung nach Deitschland dauerte nur 1 Tag !! Nur zu empfehlen !!!
I love it❤️
Schneller und netter Kontakt, meine Bestellung kam in 2 Tagen an und hat perfekt gepasst. Tipp an alle: Man muss in türkischen Kleidergrößen bestellen und falls man Fragen hat an support@leynadresses . Com schreiben!!
Ein persönliches Danke an Chefin Aleyna!
Der schlimmste Kundenservice den ich je…
Der schlimmste Kundenservice den ich je hatte! Ich bestelle nie wieder von da 😠
Ze zijn snel. Ik heb op 18 maat een pre-order jurk…
Ik heb op 18 maat een pre-order jurk besteld. Ik kreeg een lichtelijk paniek toen ik de track en trace had gekregen, maar niet kon zien wanneer de jurk gebracht zou worden. Ik heb met hen contact opgenomen en ze hebben me uitgelegd dat het een pre-order is en daarom eventjes duurt. Ik kreeg mijn jurk op aangegeven datum. Super mooie jurk. En ze reageerden ook super snel via Instagram.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.