Leynadresses Recensioni 348

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 5 stelle su 5

Kardeşimin düğünü için ‘Afra dress’ aldim Leyna dressden. Beklediğimden cok ama cok kaliteliydi ve herkesden iltifat aldim cok memnun kaldigimi bildirmek istedim. Normalde çok yorum yapmam ama bu elbi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Die Qualität und das Team ist so Großartig! Ich bin mehr als begeistert von der Leistung. Angefangen mit dem super schnellen Versand, Qualität hochwertigen Produkten, hin bis zur super leichten Komm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super fijn geholpen door Aleyna. De jurken waren allemaal prachtig waardoor ik niet kon kiezen. Naderhand ook mijn jurk mogen ruilen omdat ik een andere toch leuker vond. Ook mijn moeder heeft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Merhaba! Hem nişanımda hem de resmi nikahımda Leynadresses’i seçtim! Nişanımdan sonra ablama da tavsiye ettim o da çok memnun kaldı. Hem ilginiz hem güler yüzünüz için tekrar tekrar gelinir! İyi ki si... Leggi di più

4,3

1 stella

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Thank You Leyna dresss

I received the dress in two days, it was fast 😍. I ordered the dress seven days before my wedding, and I was stressed about not receiving it, but the lady reassured me every time and was also patient. Always available on WhatsApp.

Thank you, Leynaaaa dress!

24 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mooie jurken, maar vreselijke kwaliteit

In de showroom werd ik vriendelijk geholpen en de jurken leken prachtig. Thuis ontdekte ik echter twee gaten in de jurk. Direct contact opgenomen, maar de klantenservice reageerde onprofessioneel. Er werd gesuggereerd dat het mijn eigen schuld was zonder excuses en totaal geen begrip. Door tijdsnood heb ik de jurk maar laten repareren, iets wat je niet zou moeten doen bij een jurk van deze prijsklasse.

Ook in de showroom viel me al een gat op in mouwnaad van een andere jurk. Achteraf gezien had ik toen al moeten beseffen dat de kwaliteit bedroevend is. De kwaliteit is slecht, met slordige stiksels en afwerking. Voor dit geld mag je echt beter verwachten.

19 aprile 2025

Abiyede artık tek tercihimiz♥️

Kızımın nişanı için ilk defa geldik bu mağazaya, hem güler yüzüyle hemde kaliteli ürünleriyle gönlümüzü fethettiler çooook memnun kaldık kızımın ve kendimin abiye kıyafetini burdan aldık. Herkese kesinlikle tavsiye ederim ☺️

16 aprile 2025

Robe Leyna Dresses Parfaite

Robe commandée et reçue en 5 jours. La livraison est super rapide et soignée ! La qualité de la robe est incroyable !! Magnifique site, avec des très jolies robes hyper tendances 😍 Je recommande à 100%.
Merciii Leyna Dresses ❤️ Everything was perfect ❤️

11 aprile 2025

Leynadress jurk

Ik ben vandaag langs geweest voor een avondjurk. Aleyna heeft me super goed geholpen. Ze is heel lief en dacht met me mee.
Ze hebben ook veel assortiment met mooie jurken.

15 aprile 2025

Hele goeie service

Hele goeie service, en lieve meid die goed helpt en advies geeft met een jurk uitzoeken! Ben geslaagd met een prachtige jurk voor de bruiloft van mijn zus

15 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Geen professionele dienstverlening

Deze mensen hebben puur t geluk dat zij een van de weinige zijn met een groter assortiment aan jurken. Maar geen professionaliteit. Boeren mentaliteit, weten niet hoe klanten professioneel opgevangen moeten worden. Je mag de jurk amper aanraken, ze worden boos op je als je de jurk niet optilt als je loopt omdat ze een gore vloer hebben. Je kleed je om tussen doeken die doorschijnen en half open staan. De eigenaar hanteert kromme regels omtrent retourbeleid zonder enige gezond verstand. Je mag niet meer dan een aantal jurken passen wat geeneens wordt aangegeven van te voren, dus als je een takken end moet rijden weet alvast dat ze je puffend en zuchtend zullen opvangen en voor je bepalen hoeveel jurken je mag passen. Oh en reageren op belletjes / appjes kun je ook vergeten.

Bah, ondernemen betekent niet enkel jurken verkopen beste mensen, gaat om klanttevredenheid & vriendelijkheid, professioneel advies geven, professioneel om kunnen gaan met situaties & het neerzetten van een professioneel beleid wat ergens op slaat.

21 marzo 2025
Logo di Leynadresses

Risposta di Leynadresses

Beste Nurgul,

Jammer om te horen dat u uw bezoek als vervelend heeft ervaren. U had een afspraak met een maximale pasktijd van één uur, maar uiteindelijk heeft u meer dan 10 jurken gepast en heeft u 2 uur lang de tijd gehad om te passen. In zo’n geval kunnen wij u helaas niet verder helpen als u er niet kunt kiezen en erover wilt na denken, zeker als er andere afspraken gepland staan. Wij begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als u nog wilt nadenken en de volgende dag terug wilt komen, maar wanneer wij volgeboekt zijn, kunnen wij daar helaas niets aan veranderen.

Wij zijn verrast door uw review, aangezien u bij het verlaten van de showroom nog aangaf dankbaar te zijn voor onze hulp en zeker terug te willen komen.

Onze collega’s zorgen er gedurende de dag voor dat de winkel schoon blijft, zodat alle jurken in perfecte staat blijven voor iedere klant ook tijdens uw bezoek. Wij vragen klanten vriendelijk om lange jurken op te tillen bij het lopen, zodat ze niet beschadigen. Dit voorkomt dat een jurk die u of iemand anders mogelijk wil kopen, onnodig vies of gescheurd raakt. Tenslotte zijn dit soort jurken een waardevolle aankoop.

Wat betreft onze communicatie: zoals vermeld in onze contactgegevens, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Wij reageren op WhatsApp-berichten binnen drie werkdagen. Wij begrijpen dat dit niet altijd aan ieders verwachtingen voldoet, maar dit is hoe wij onze service hebben ingericht.

Tot slot merken wij dat de meeste klanten tevreden zijn met hun ervaring bij ons, zoals ook blijkt uit andere reviews. Wij vinden het jammer dat uw ervaring anders is geweest, maar wij waarderen uw feedback. Dankzij uw reactie kunnen wij onze service nog verder verbeteren en ervoor zorgen dat toekomstige klanten een nog betere ervaring hebben!

Met vriendelijke groet
Leyna Dresses

Sehr netter Kundenservice

Sehr netter Kundenservice, haben mir bei der Kleiderauswahl geholfen und bei der Größe, hatte nämlich eine Größe kleiner bestellt .Hatte dann ein Gutscheincode gekriegt und die richtige Größe bestellt . Danke an die Inhaberin für die Hilfe . Das Kleid hat eine sehr gute Qualität und sitzt wie angegossen .Die Lieferung nach Deitschland dauerte nur 1 Tag !! Nur zu empfehlen !!!

1 aprile 2025

I love it❤️

Schneller und netter Kontakt, meine Bestellung kam in 2 Tagen an und hat perfekt gepasst. Tipp an alle: Man muss in türkischen Kleidergrößen bestellen und falls man Fragen hat an support@leynadresses . Com schreiben!!
Ein persönliches Danke an Chefin Aleyna!

1 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ze zijn snel. Ik heb op 18 maat een pre-order jurk…

Ik heb op 18 maat een pre-order jurk besteld. Ik kreeg een lichtelijk paniek toen ik de track en trace had gekregen, maar niet kon zien wanneer de jurk gebracht zou worden. Ik heb met hen contact opgenomen en ze hebben me uitgelegd dat het een pre-order is en daarom eventjes duurt. Ik kreeg mijn jurk op aangegeven datum. Super mooie jurk. En ze reageerden ook super snel via Instagram.

27 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più