Leynadresses Recensioni 348

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kardeşimin düğünü için ‘Afra dress’ aldim Leyna dressden. Beklediğimden cok ama cok kaliteliydi ve herkesden iltifat aldim cok memnun kaldigimi bildirmek istedim. Normalde çok yorum yapmam ama bu elbi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Die Qualität und das Team ist so Großartig! Ich bin mehr als begeistert von der Leistung. Angefangen mit dem super schnellen Versand, Qualität hochwertigen Produkten, hin bis zur super leichten Komm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super fijn geholpen door Aleyna. De jurken waren allemaal prachtig waardoor ik niet kon kiezen. Naderhand ook mijn jurk mogen ruilen omdat ik een andere toch leuker vond. Ook mijn moeder heeft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Merhaba! Hem nişanımda hem de resmi nikahımda Leynadresses’i seçtim! Nişanımdan sonra ablama da tavsiye ettim o da çok memnun kaldı. Hem ilginiz hem güler yüzünüz için tekrar tekrar gelinir! İyi ki si... Leggi di più

Informazioni di contatto

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Top kwaliteit jurken

De gastvrijheid van de eigenaar van Lenadresses was top! We hadden direct een goede en warme click waardoor ik mij enorm op mijn gemak voelde. Doordat het zo een fijne sfeer was en met behulp van het advies en tips die de eigenaar mij gaf, heb ik na het passen van twee jurken gelijk mijn droomjurk kunnen vinden! Ik heb het met liefde gedragen en ik heb super veel positieve complimenten gehad over de jurk! Overigens is de kwaliteit van de jurk die ik heb gedragen TOP!

16 ottobre 2025

Geweldige ervaring!

Ik heb nog nooit zoveel mooie jurken gezien als bij Leyna Dresses! Ik heb zoveel winkels bezocht, maar deze was absoluut de beste. Hele mooie kwaliteit, en de werknemers zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Ik raad het heel erg aan!!

13 novembre 2025

INCROYABLE

Je suis bluffée par la qualité de la robe, la taille est parfaite le tissu également. Colis bien emballé tout est magnifique ! Merci leyna dress je recommande à 1000%

12 novembre 2025

Super fijne ervaring!!

Super fijne ervaring!!! Ik ben heel fijn geholpen door Aleyna om een prachtige jurk uit te kiezen. Ze is eerlijk en je merkt dat ze weet waar ze het over heeft. Ze neemt de tijd en ik voelde me prachtig in mijn mooie jurk. Ik kom hier zeker vaker terug❤️

28 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ich habe hier mein Kleid für mein…

Ich habe hier mein Kleid für mein Standesamt gefunden. Die Auswahl ist wunderschön und die Beratung super! Die Qualität der Kleider ist wunderbar, hier werde ich in Zukunft auf jeden Fall weiterhin Kleider kaufen! Das Preis Leistungsverhältnis stimmt definitiv!

22 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wir waren heute Morgen da und ich kann…

Wir waren heute Morgen da und ich kann nichts bemängeln! Die Mitarbeiter nehmen sich Zeit auf die individuellen Wünsche einzugehen und beraten kompetent. Ich bin mehr als zu Frieden und kann diesen Laden jeden nur ans Herz legen.

22 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Absolut enttäuschend

Absolut enttäuschend! Ich habe ein Kleid bestellt, das leider etwas zu klein war und nach Rücksprache per E-Mail wurde mir zugesichert, dass ich es zurückschicken kann.

Gesagt, getan – natürlich auf eigene Kosten. Kaum war das Kleid beim Shop, bekam ich die Info, dass ich doch bitte 12€ auf das genannte Bankkonto überweisen soll, da das kleid zu mir zurückgeschickt werden muss - es handelte sich um ein reduziertes Kleid, was nicht retourniert werden kann.

Diese Einschränkung wurde nirgendwo erwähnt, weder in der E-Mail vom Shop noch beim Kauf. Auf meine Bitte um Kulanz kam nur eine unfreundliche Standardantwort mit dem Verweis auf die Rückgaberichtlinien der Homepage des Shops.

Nun wird das Kleid 21 Tage im Lager einbehalten, bis ich die Versandkosten für einen Rückversand an mich überweise.

Das ist für mich absolut kundenUNfreundlich. So geht man nicht mit Kunden um! Ich bestelle hier ganz sicher nie wieder und kann nur dringend abraten, dort einzukaufen.

21 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I am from Saudi Arabia and it's my…

I am from Saudi Arabia and it's my first time ordering from LEYNADRESSES❤️ and it will not be the last time .
The dress fits perfectly , the color and the details of the dress are amazing just like in the video . The Customer Service are soo friendly and help me to recieve the dress quickly.
Amazing Experience ❤️❤️ I recommend this website to anyone who want to be special and elegant ❤️ THANK YOU LEYNADRESSES❤️❤️❤️

19 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I’m from Sydney Australia I brought a…

I’m from Sydney Australia I brought a dress from this page and I can say wow. I was very nervous at first until I had communication with the seller on instagram and felt comfortable. I ordered the dress and I can say wow.I’m the mother of the bride and I looked stunning. Thankyou so much. Now I’m on my second dress

26 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Beautiful and quality is amazing

I ordered from leyna dresses and it was absolutely beautiful! i'm from the U.S. and i'll definitely be ordering again! they were so sweet and messaged me to make sure my dress arrived! Definitely worth it and the quality it phenomenal!

15 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit

Ik heb een maat 40 jurk besteld met steentjes aan de bovenkant. Eenmaal aangekomen bleek de jurk te groot te zijn. De steentjes van de jurken lijken net geplakt te zijn met knutsellijm, met elke aanraking vallen de steentjes eraf in grote hoeveelheden.

Ik heb op de site gecontroleerd of de jurk in kleinere maat aanwezig is en dat was inderdaad het geval. 1,5 uur gereisd om hem om te ruilen, maar mevrouw gaf aan dat het niet mogelijk is doordat de jurk niet meer beschikbaar is (?). Daarnaast gaf ik dus aan dat ik de kwaliteit van de jurk en de steentjes erop erg slecht vond. De medewerker gaf mij gelijk en zei dat ze dat ook door hadden en de aankoop hiervan niet meer zullen doen. Dit laat zien dat ze door hebben dat het een slechte kwaliteit jurk is, maar ze verkopen het alsnog voor de prijsklasse van een kwalitatieve jurk. Ik heb er ook geen vergoeding voor gekregen.

Ik ga nu met dezelfde jurk weer de hele weg terug naar huis. Zeer teleurstellend dit, zal hier nooit meer een aankoop doen.

27 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Zonder afspraak gegaan met toezegging

Zonder afspraak gegaan met toezegging, bij aankomst werd er meteen gevraagd of ik een afspraak had. Had ik niet, wel via app contact en gezegd dat ik kon langskomen ivm specifiek jurk op het oog. Mocht met enige twijfel even plaats nemen van de jonge dame en de oudere mevrouw collega/moeder zou me helpen. In eerste instantie leek ze vriendelijk, maar ze raakte gauw geïrriteerd. Volgens haar zou ik de jurk die ik aanhad eerst moeten terug geven om de volgende te passen. Nou waren de pashokken echt met een klipjes vast gezet met heel weinig tot geen privacy. Ik voelde me hier erg ongemakkelijk bij. De oudere mevrouw die mij hielp raakte hier wellicht geïrriteerd en kreeg allemaal gekke bekken en diepe zuchten mijn kant op. Totaal onvriendelijk werd ze en bij de 3e fit bood ze me niet eens hulp aan de jurk uit te trekken. Ik heb deze op eigen kracht uitgedaan en zonder dag of doei weggegaan. Ander half uur heb ik hier naar toe gereden. Voor hen balen dat ze niets hebben kunnen verkopen en voor mij tijd en tank verspild om met een naar gevoel weg te gaan. Geen fijne ervaring.

23 settembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più