Nu använt Lesslies tjänster i ett halvår och är mycket nöjd. Har många utländska leverantörsfakturor och med Lesslie har jag bra överblick över vilka fakturor som ska betalas och när samt smidigt att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bättre växlingskurs och lägre avgifter. Det borde vara tillräckligt för en femma. Men dessutom automatisering av bokföringen. Fantastiskt med någon som ger storbankerna en anledning att se över sin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Supersmidigt att göra betalningar i utländsk valuta. Med integrationen mot Fortnox så bokförs betalningarna och även valutadifferenser på valutakonton automatiskt. Fixar de också att man betala... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alla företag som betalar till utlandet borde använda Lesslie! Ett väldigt trevligt gränssnitt och en mycket väl fungerande integration med vårt faktureringssystem. Men den stora vinsten för oss är att... Leggi di più
Få mer valuta för pengarna med Lesslie PAY! Vår tjänst erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för företag som hanterar utlandsbetalningar. Vi erbjuder automatiserad bokföring, bättre växelkurs med lägre valutapåslag samt avgiftsfria expressbetalningar till flera länder. Med vår förintegrerade tjänst som är kompatibel med många kända affärssystem och storbanker kan ni komma igång med Lesslie PAY och börja spara tid och pengar på bara några minuter – helt kostnadsfritt.
Biblioteksgatan 11, 111 46, Stockholm, Svezia
Smidigt och enkelt.
Slipper överföra till eurkonto innan betalning.
Saknar dock att det inte går att delbetala.
Delbetalningar aktiverad.
Snabbt och smidigt fixat från Lesslie.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Smidig och enkel process MEN framförallt tidseffektivt. Alltid hjälpsamma, snabba och proffsiga!

Risposta di Lesslie Technologies AB
Efter ett års användning kan jag bara konstatera att Lesslie är ett seriöst företag man kan lita på för både stora och små transaktioner och som dessutom sparar oss en hel del pengar på årsbasis.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Vi har snart använt Lesslie PAY i över ett år och tjänsten tycker jag bara blir bättre och bättre med ännu fler funktioner. Stor besparing för vårt bolag i både tid och pengar genom att ha automatiserat betalflöde för våra utlandsbetalningar.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Enkelt och smidigt för att underlätta våra utlandstransaktioner och göra dem billigare. Alltid hjälpsamma och det känns mer som en partner än som någon som försöker sätta käppar i hjulen för en (vilket ibland är fallet med t ex banker).

Risposta di Lesslie Technologies AB
Lesslie Pay var en aha-upplevelse för oss. Deras teknologi har verkligen förenklat vår utlandsbokföring. Vi har befriats från ineffektivitet och höga kostnader och kan nu fullt ut fokusera på vår framtid.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Som vanligt sätter Lesslie standarden för kvalitet i värdlsklass! 🌍🏆 Det är ingen match att hålla de internationella betalningarna i ordning tillammans med deras tjänster.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Toppenbra tjänst där vi sparat mycket och blir väldigt smidig hantering av utlandsfakturor.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Fantastisk tjänst på alla sätt och vis för bolag med mycket utlandsbetalningar. Vi har använt Lesslie i ett snart ett år och ser inga anledningar till att byta lösning.

Risposta di Lesslie Technologies AB
Effektiv betallösning, personliga och tilllgängliga, sömlös automatisering mot bokföringssystem.

Snabb enkel inloggning
Bra support vid frågor
Flexibla lösningar som sparar tid och kapar kostnader

Risposta di Lesslie Technologies AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.