Ik ben al klant vanaf het allereerste begin van Le Rêve Amsterdam en heb door de jaren heen een prachtige collectie sieraden opgebouwd. Elk item straalt vrouwelijkheid, elegantie en verfijning uit... Leggi di più
Ze zijn geweldig koop al jaren vast mijn oorbellen bij hun af en toe met een bijpassende ring of ketting erbij. Ze blijven super mooi tip Houdt ze in de verpakking met het vetvrij papier en je zult h... Leggi di più
Bij deze vriendelijke dame al een aantal keren prachtige oorbel setjes besteld. Elke keer prachtig verpakt. Het zijn kleine kunstwerkjes met zijn eigen karakter. Een ruim assortiment voor ieder zijn e... Leggi di più
De collectie van Geneviève is geweldig. Ik geloof dat iedereen zijn of haar favoriete sieraad in haar collectie kan vinden. Ik heb er al een paar keer gekocht en ik kom zeker terug voor meer oor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Le Rêve Amsterdam is een hardgroeiend sieradenmerk uit Amsterdam. Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en worden handgemaakt in Europa, wat elk item uniek maakt. Het handschrift van Le Rêve Amsterdam is te herkennen aan de romantische, chique, klassieke en tijdloze touch die elk sieraad bevat.
Paesi Bassi
- lereveamsterdam.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Jullie zeggen niet alleen wat jullie…
Jullie zeggen niet alleen wat jullie doen maar jullie DOEN ook wat Jullie zeggen❤️
Zojuist mijn prachtige oorbellen…
Zojuist mijn prachtige oorbellen gehad..
Mooi ingepakt en snelle levering.
Le Reve krijgt van mij een dikke tien🫶🏻
… zeker door het bijgeleverde chocolaatje🥰.. kijk, dan snap je het als bedrijf💝
Mooi en kwalitatieve oorbellen
Mooi en kwalitatieve oorbellen. Snelle levering. Ruime assortiment.
Prachtige oorbellen
Prachtige oorbellen, snel geleverd met lekkere chocolade erbij
mooie kwaliteit sieraden
mooie kwaliteit sieraden, snelle verzending en een attentie in het doosje. Met veel zorg verpakt en verstuurd. Zeer tevreden!
Mooie oorbellen
Blij met de mooie oorbellen die ook nog eens heel snel geleverd zijn
mooi bedrijf!
altijd snel en keurig verstuurd in prachtige doosjes! Top oorbellen en broches!
Prachtige collectie
Prachtige collectie! Heel erg blij met m’n aankopen. De service is heel erg goed. De klantenservice is snel en goed te bereiken en bieden een hele goede service.
Het is zelfs mooier dan op de foto
Het is zelfs mooier dan op de foto! Prachtige kleuren en een hele goede kwaliteit!Ik ben er erg blij mee!❤️
Prachtige oorbellen
Ik ben heel blij met mijn oorbellen van LeReve. Ze prachtig en verfijnd gemaakt
Beautiful earrings, great quality
I have ordered with Le Rêve for quite some years now and I have (at least) 25 pairs of earrings created by Genevieve. Also this new pair is a beautiful addition to my collection and I love wearing them. They remain beautiful even after years of wearing them. The website is user friendly, the ordering process easy and the delivery is speedy.
Prachtig !
Heel goede levering. Op tijd en mooi verpakt.
Oorbellen waren precies zoals op de foto’s
Prachtige oorbellen
Mijn 1e bestelling en zeker niet mijn laatste. Schitterende oorbellen ontvangen.
Ben er echt blij mee 💕
Mooie bellen.
Ik koop hier al jaren mijn oorbellen, mijn bellen, ook doe ik ze vaak cadeau aan mijn dochters en vriendinnen. Heb zeker wel al 30 paar oorbellen van La Reve. De kwaliteit is zeer goed. Ik word er altijd gelukkig van als er weer een nieuw paartje op mijn mat valt.
Wat ben ik weer blij met m'n prachtige…
Wat ben ik weer blij met m'n prachtige oorbellen!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Super mooie oorbellen die een chique…
Super mooie oorbellen die een chique uitstraling geven aan je outfit! En snelle levering!
Weer een paar mooie oorbellen
Weer een paar mooie oorbellen, die altijd mooi zijn afgewerkt zodat ze heel lang meegaan en mooi blijven schitteren.
De levering is altijd snel en correct net zoals hun top service.
In één woord geweldig!
Hele fijne service
Hele fijne service, prettig contact gehad via de email met snelle response. Er was wat gedoe met de bezorging maar dat is heel fijn opgelost!