Kontakt z obsługą , jasno i profesjonalne odpowiedzi , ogólnie jeśli ktoś ma więcej czasu i pogłębienie wiedzy to polecam lepolek a także aplikacje są jasne i szczegółowo opisane zasadzie wszystko . N... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bardzo polecam platformę LEPoLEK! To świetne narzędzie, które naprawdę pomaga mi w nauce. Znajduję tam wszystkie niezbędne informacje i materiały w jednym miejscu. Interfejs jest przyjazny, a nauka st... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jest to bardzo dobra platforma do nauki na egzaminy na studia, nauki do lek i przygotowania do pracy w zawodzie.

Risposta di LEPoLEK
Bardzo dobrze skonstruowana strona do nauki. Przejrzysty podział. Możliwość losowego i posegregowanego rozwiązywania pytań. Super, że informacje pojawiające się na egzaminie są dodatkowo podkreślone. Używam Lepolek od 3 lat i nigdy nie miałam potrzeby eksplorowania innych platform, bo uważam, że informacje jak i sam design strony są w punkt wystarczające. Dodatkowo ciągle pojawiające się aktualizacje i obrazki, które bardzo pomagają w przyswajaniu wiedzy. Zdecydowanie polecam.

Risposta di LEPoLEK
LEPoLEK przeważnie proponuje "lżejsze" przedstawienie treści, niż rozwlekły WNL. Mam wrażenie, że nie nauczyłem się szczególnie mniej, niż ucząc się z konkurencyjnej platformy - natomiast zdecydowanie bardziej efektywnie (zwł. pod kątem egzaminu). Sposób pracy z bazą pytań na LEPoLEK-u oceniam nawet wyżej - możliwość konfigurowania zakresu pytań do powtarzania jest dużo wygodniejsza, a plan ich przerabiania podczas kursu do LEK bardziej efektywny. Podoba mi się grupowanie pytań do wielu działów jednocześnie podczas kursu, dzięki czemu jedno pytanie przerabia się po kilka razy już w trakcie jego trwania. Zostaje mniej własnej pracy do wykonania po kursie w kontekście powtórki pytań i ćwiczenia tych, które najtrudniej mi zapamiętać.

Risposta di LEPoLEK
Bardzo przydatne, używam nie tylko do nauki ale też do pracy na co dzień jak trafiają się przypadki 'rzadkie' albo po prostu nie z mojej dziedziny a chce wiedzieć gdzie pokierować dalej pacjenta albo chociaż umieć mu wytłumaczyć lepiej co z nim nie tak :)

Risposta di LEPoLEK
Przystępnie przedstawiona wiedza, dobrze opracowane pytania, przyjazny interfejs. Na duży plus atlasy.

Risposta di LEPoLEK
Rzetelne podejście do wartości merytorycznej platformy, oraz znaczne zainteresowanie klientem i szybka pomoc w razie problemów technicznych/pytań.

Risposta di LEPoLEK
Nie mam zastrzeżeń, platforma jest rewelacyjna!

Risposta di LEPoLEK
Dobrze wykonana platforma edukacyjna. Artykuły dostępne zarówno na stronie internetowej jak i w aplikacji mobilnej. Dostępny tryb wyświetlania jasny i ciemny.

Risposta di LEPoLEK
Odpowiedni zasób wiedzy do egzaminów i LEKu. Cena korzystna, platforma intuicyjna.

Risposta di LEPoLEK
Świetnie przygotowuje do LEK i do pracy w zawodzie.
Za cenę którą oferują, świetnie opracowana baza materiałów oparta o najnowsze wytyczne, z możliwością zadawania pytań, na które bardzo szybko pojawia się odpowiedź. Naprawdę polecam i na studia i do pracy :)

Risposta di LEPoLEK
LEPoLEK prężnie się rozwija. Uwielbiam ich mnemotechniki i aktualizacje informacji o nowe wytyczne.

Risposta di LEPoLEK
Bardzo dobrze rozbudowana baza pytań, wraz z odpowiedziami ze źródłami i opiniami ekspertów.

Risposta di LEPoLEK
Jestem z Lepolekiem od poczatku, od papierowej ksiazki- nostalgia:) wiele egzaminow na 5, szczerze polecam!!!

Risposta di LEPoLEK
Rozbudowane uzasadnienia pod odpowiedziami, które ułatwiają zrozumienie tematu

Risposta di LEPoLEK
Korzystam z LEPoLEKu od początku studiów i nie wyobrażam sobie nauki bez tej platformy. Świetne artykuły, mnemotechniki, atlasy i motywujące kursy, dzięki którym ilość materiału nie jest tak przytłaczająca. Głównym powodem wyboru tej platformy jest jednak baza pytań do LEKu - super opracowana, ze szczegółowymi wyjaśnianiami każdej odpowiedzi i możliwością śledzenia mojego progresu. Bardzo polecam do nauki, do LEKu i sama na pewno wrócę ucząc się do PESu!

Risposta di LEPoLEK
W nauce do tegorocznej sesji platforma była niezastąpiona! Nie wiem jak zdałabym farmakologię gdyby nie lepolek. Widać ile pytań na egzaminach się powtarza z bazy lepoleka. Ponadto jest to szybki sposób na szukanie odpowiedzi z każdego działu medycyny

Risposta di LEPoLEK
Dobrze opracowane zbiory pytań, artykułów i innych materiałów przygotowujących do LEK. Dzięki nim można w przyjemny sposób przygotowywać się zarówno do egzaminów na studiach jak i egzaminu końcowego.

Risposta di LEPoLEK
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.