Kontakt z obsługą , jasno i profesjonalne odpowiedzi , ogólnie jeśli ktoś ma więcej czasu i pogłębienie wiedzy to polecam lepolek a także aplikacje są jasne i szczegółowo opisane zasadzie wszystko . N... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bardzo polecam platformę LEPoLEK! To świetne narzędzie, które naprawdę pomaga mi w nauce. Znajduję tam wszystkie niezbędne informacje i materiały w jednym miejscu. Interfejs jest przyjazny, a nauka st... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Szczegółowe informacje zaprezentowane w czytelny sposób

Risposta di LEPoLEK
Super platforma. Bardzo ułatwia naukę. Dużo notatek wyczerpujących zagadnienia.
Świetny kontakt z osobami odpowiedzialnymi za platformę.

Risposta di LEPoLEK
Bardo dobra platforma, wygodna, można zawsze dostosować do swoich celów nauki.

Risposta di LEPoLEK
Zdecydowanie poleciłbym lepolek jako platformę edukacyjną dla studentów medycyny/początkowych lekarzy, chociażby ze względu na rzetelne, starannie przygotowane i opracowane do najmniejszego detale artykuły, mnemotechniki czy aktualne wytyczne dotyczące wielu jednostek chorobowych, diagnostyki, sposobów leczenia. Lepolek jest bardzo intuicyjny i korzystam z niego praktycznie codziennie podczas roku akademickiego aby być na bieżąco z tematami studiów. Jako ciekawostkę dodam, że szczególnie zdaje się być pomocny kiedy jest się na wymianie studenckiej w innym kraju UE i chce się upewnić czy aby napewno omawiany na zajęcia temat został przez nas zrozumiany wystarczająco dobrze.

Risposta di LEPoLEK
Świetna platforma do nauki na kierunku lekarskim!
polecam z całęgo serducha, super techniki do zapamiętywania, kolorki, testy, opracowania pytań do leku, wszystko w jednym miejscu. Warte każdej złotówki!

Risposta di LEPoLEK
Korzystałam z LepoLek przez trzy lata i mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z najlepszych kursów przygotowujących do LEK-u. Materiały są bardzo dobrze opracowane, konkretne i zrozumiałe. Dzięki systematycznej nauce z LepoLek czułam się pewnie przed egzaminami i zauważyłam ogromny postęp. Zdecydowanie polecam!:)

Risposta di LEPoLEK
Uwielbiam tą platformę! Uratowała nie jednego studenta. Świetną opcją są również dopiski pod wykonanymi zadaniami, a artykuły z danego tematu są opracowane na podstawie książek, z których faktycznie korzystamy na zajęciach. Dzięki temu możemy ugruntować swoją wiedzę, a czasem w ogóle zrozumieć jakieś zagadnienie.

Risposta di LEPoLEK
Dla mnie jest łatwo się uczyć z LePoLEK. Zawsze mam przy sobie i mogę poznać coś nowego.

Risposta di LEPoLEK
Bardzo polecam do nauki zarówno na początku swojej przygody ze studiami jak i dla osób chcących jedynie powtórzyć opanowane już materiały. Dzięki szerokim możliwościom, które daje Lepolek każdy znajdzie tu coś dla siebie!

Risposta di LEPoLEK
Świetna platforma z prostym dostępem jak i obsługą oraz z mnóstwem informacji i materiałów, które przydają się nie tylko w codziennej nauce na studia, ale również w poszerzaniu wiedzy dla własnego rozwoju.

Risposta di LEPoLEK
Niska cena, wytłumaczenie pod odpowiedziami i w komentarzach, szybkie odpowiedzi pracowników pod pytaniami. Bazując wyłącznie na lepoleku 1 podejście lek 86%, będę kontynuował subskrypcję i zobaczymy co przyniesie kolejne

Risposta di LEPoLEK
Wszystkie najważniejsze informacje zawarte w jednym miejscu w przystępnej formie. Polecam

Risposta di LEPoLEK
Wszystko fajnie się układa. Jestem zadowolona

Risposta di LEPoLEK
Portal niezły ale z miejscem na rozwój.
Przydały by się podsumowania artykułów (czasem są ale przydało by się ich więcej) przydał by się też notatnik z możliwością dodawania fragmentów tekstu/z możliwością robienia odnośników do określonego miejsca w artykule.

Risposta di LEPoLEK
Przydałaby się możliwość odtworzenia artykułów offline

Risposta di LEPoLEK
Wysłałam już do Państwa przed chwilą jeden komentarz- o tym, że brakuje mi możliwości zapisania w pamięci na trwałe przerobionej przeze mnie serii pytań wraz z wybranymi przeze mnie odpowiedziami i procentem wynikowym.
Oprócz tego korzystanie z platformy w trybie offline również bardzo ułatwiłoby naukę- np. podczas jazdy pociągiem, gdzie brak chwilowego połącznia skutkuje wyłączeniem sesji.
Odmieniłoby to np. powtarzanie pytań tuż przed egzaminem LEK.
Oprócz tego jestem zadowolona z platformy.

Risposta di LEPoLEK
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.