Kontakt z obsługą , jasno i profesjonalne odpowiedzi , ogólnie jeśli ktoś ma więcej czasu i pogłębienie wiedzy to polecam lepolek a także aplikacje są jasne i szczegółowo opisane zasadzie wszystko . N... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bardzo polecam platformę LEPoLEK! To świetne narzędzie, które naprawdę pomaga mi w nauce. Znajduję tam wszystkie niezbędne informacje i materiały w jednym miejscu. Interfejs jest przyjazny, a nauka st... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Leggi di più
L'azienda ha risposto
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Platforma jest naprawdę wyróżniająca się, zdecydowanie ułatwia dostęp do najnowszej wiedzy - jest aktualizowana na bieżąco.
Jednak według mnie brakuje przynajmniej dwóch elementów: po pierwsze część wiedzy i związków przyczynowo skutkowych jest opisywana tylko i wyłącznie w pytaniach - brakuje tego w samych artykułach;
po drugie brak możliwości drukowania artykułów albo chociaż ich fragmentów - to ma znaczenie szczególnie w trudniejszych kwestiach, a jak wiadomo nauka w formie papierowej jest bardziej skuteczna co pokazują najnowsze doniesienia naukowe

Risposta di LEPoLEK
Bez lepoleka nie byłoby pewnie jakichkolwiek szans na realną naukę do LEKu, doceniam mocno stronę, a jeszcze bardziej doceniam uczelnię, że wykupiła nam dostęp na VI roku studiów.

Risposta di LEPoLEK
super legitna platforma, aktualizowana wiedza medyczna, przyjazny interfejs

Risposta di LEPoLEK
Świetna aplikacja, wygodna w użytkowaniu, stale uaktualniana. Przydatna do nauki do LEKu jak i przy doczytywaniu w pracy.

Risposta di LEPoLEK
Nie jest to platforma idealna, ale nie wyobrażam sobie nauki na studiach bez niej - zastąpiła mi zdecydowaną większość podręczników - polecam.

Risposta di LEPoLEK
Super mi się uczy do Leku z tej platformy, zwięzła, konkretna, z fajnymi menmotechnikami, z zebranymi pytaniami do LEKu i możliwością ułożenia sobie planu nauki - duże ułatwienie i nauka przyjemniejsza ;)

Risposta di LEPoLEK
Bardzo polecam jako platformę do nauki do LEK. Cała baza CEM z wyjaśnieniem odpowiedzi i przydatne artykuły. Niezbędnik w przygotowaniu do egzaminu.

Risposta di LEPoLEK
Jestem bardzo zadowolona z korzystania z platformy, bardzo mi pomogła w przygotowywaniu do egzaminu: aktualna wiedza medyczna, platforma łatwa w użyciu, szybki i skuteczny kontakt z zespołem platformy.

Risposta di LEPoLEK
Super platforma, bardzo pomogła w ułożeniu sobie wiedzy przed wszystkimi egzaminami i oczywiście LEKiem

Risposta di LEPoLEK
Jeszcze nigdy się nie zawiodłem na tej firmie. Bardzo mi ta platforma pomaga w nauce do egzaminu swoimi posegregowanymi pytaniami, dzięki czemu łatwiej przyswajam. A dodatkowo dzięki obszernym artykułom i grafikom bardzo mi pomaga przyswajać wiedzę na praktykę. Zdecydowanie godna polecenia

Risposta di LEPoLEK
Świetna platforma! Bardzo dobrze napisane artykuły z informacjami zarówno z przedmiotów klinicznych jak i przed klinicznych, co ułatwia naukę, przypominanie i zrozumienie. Ładny design platformy, super opcje typu atlasy, pytania od użytkowników czy kursy. Nie wyobrażam sobie studiowania medycyny bez LEPoLEK!!

Risposta di LEPoLEK
Dobrze przygotowane materiały, super baza pytań, duża dowolność w nauce i tym jak chce się uczyć

Risposta di LEPoLEK
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do "działów" medycyny, spisu treści jak w książkach z pediatrii czy innych specjalizacji natomiast dostęp w pakiecie jest nieograniczony co jest ogromnym plusem

Risposta di LEPoLEK
Merytoryczność jest największym atutem, polecałem każdemu znajomemu, który rozważał kupno platformy - każdy kupił i nikt nie żałował :)

Risposta di LEPoLEK
Idealna opcja do nauki do LEK-u i egzaminów na studiach. Świetne artykuły, dużo pytań z rzetelnie zrobionymi odpowiedziami, interaktywne materiały jak EKG czy TK. Najlepszy stosunek ceny do jakości obecnie na rynku.

Risposta di LEPoLEK
Bardzo polecam platformę. Pytania z komentarzami wyjaśniającym wątpliwości i artykuły z wiedza potrzebną na studia oraz egzaminy w jednym miejscu. Korzystam od lat i serdecznie polecam.

Risposta di LEPoLEK
Dobry stosunek ceny do jakości, łatwa w obsłudze, świetna platforma do nauki do LEKu

Risposta di LEPoLEK
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z komentarzami są opracowane bardzo dokładnie. super jest też to, że dostęp jest możliwy zarówno z komputera jak i z aplikacji w telefonie.

Risposta di LEPoLEK
Świetnie pogrupowane odpowiednio materiały, w których łatwo idzie sie odnaleźć. Dodatkowo, do każdego podrozdziału są pytania uszeregowane, dzięki temu można od razu sprawdzić swoją wiedzę w danym, konkretnym temacie

Risposta di LEPoLEK
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.