Kjøpte noen madrasser. Trodde de skulle være 100% bomull, men fant ut de var polyester fyll inni. Kundeservice var hjelpsomme og fikk avslag på kjøpet.

I have recently purchased several sized faux olive trees and various decorating items like a pillow, candle holders, napkins and vases. All products have been of high quality and delivered quickly in... Leggi di più

Jeg har handlet en smuk fotoramme hos Lene Bjerre Design. Den havde en lille ridse i hjørnet, men det blev løst på en rigtig god måde hos Jeanette fra deres kundeservice. Jeg vil klart anbefale at han... Leggi di più

Købte 5 forskellige sølv-jule dekorationer - Juletræ kogle mm. Juletræet havde “guld-rester” og sølvet var mat, pletvist klistret på og ikke ordentligt lavet (bliver åbenbart nu lavet i Kina og... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di articoli natalizi
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di arredamenti per salotti
  6. Negozio di arredamento rustico

Nogle siger, at alt kommer an på lyset. I den nordlige del af Danmark, midt i naturen og tæt på havet, har Lene Bjerre sin base. Her er lyset spektakulært. Hos Lene Bjerre har vi en tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Vi sætter en ære i at gøre naturen til en del af vores liv, og skabe rum til at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag. Vi skaber en stemning i dit rum.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

I did not receive my order

I did not receive my order. Not because they did not ship it, but because they ask for address information but do not bother to actually put it all on the label. So, it ended up hours away. 12 emails and so much wasted time later I have given up. No product is worth this grief.

To respond: Stop blaming your delivery company when the problem was that you did not put the full details onto the label. Of course they cannot deliver if you leave half the information off. Then you re-ship, but do not bother to ensure the information is complete on the label (and matching how it was entered on your website) so the same thing happens again. You keep telling me you want to solve which is really nice, but then you actually need to action it and get it done. Multiple emails telling me that you want to solve it, but then not actually solving it is really not helpful. You have had my money for two months, but I still do not have my product. I would welcome a solution, but then just please solve it.

14 novembre 2025

Hi Tasha,

We are truly very, very sorry for the experience you’ve had. This is absolutely not the level of service we aim to deliver, and we fully understand your frustration.

You should never have to spend so much time and effort just to receive your order, and we deeply regret that your address details were not handled correctly on the shipping label.

We have recently changed our transport provider in Germany, and unfortunately this has caused issues we did not anticipate. We take this very seriously, and we are working intensively to get everything back to the standard of service our German customers are used to.

If you are still open to it, we would really like to assist you directly and find a proper solution for you.

Again, our sincere apologies for the inconvenience and the disappointment caused.

Du shopper faktisk i norsk webshop/hos Consilimo

Hvordan kan det være lovligt at have en selvstændig webshop for Lene Bjerre, når virkeligheden er, at man shopper hos Consilimo, der er norske og har 8-9 andre brands på deres hjemmeside.
Det fremgår ingensteder, at man er ved at bestille varer, der befinder sig i Norge.
Leveringen står til 2-5 dage. Jeg bestilte fredag, da jeg igår torsdag intet andet havde hørt end bekræftelsen fredag, skrev jeg til den anviste mail. Jeg har intet svar fået, men i det mindste fik jeg nu til frokost besked om at varerne var afsendt. Dvs. jeg måske har dem mandag, altså 10-12 dage efter bestilling.
Synes det burde fremgå meget tydeligt, at man handler hos en norske webshop - forstår faktisk ikke at det andet her er lovligt og synes så også at virksomhedsbeskrivelsen her bør tilpasses.
Nu er jeg så spændt på at se kvaliteten af det jeg modtager …

Opdatering efter svar (17.11):
Det er ganske simpelthen ikke rigtigt. Jeres hovedkontor står godt nok til at være i Norge under kontakt oplysninger, men I skriver som om alt andet foregår i Nibe/Vildbjerg. Der står intet under Handelsbetingelser eller nogen andre steder. Hvis jeg tager fejl, så henvis mig gerne til det konkrete sted.
Derudover befinder min pakke sig i dag stadig hos afsender/ måske på vej til PostNord, så jeg kan jo godt regne ud at det her kommer til at nærme sig 14 dage+ levering og ikke 2-5 dage.

14 novembre 2025

Risposta di Lene Bjerre Design A/S

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Du har helt ret i, at vores lager nu er flyttet til Norge som en del af Consilimo-organisationen. Det er ikke noget, vi forsøger at skjule, og vores adresse fremgår flere steder på hjemmesiden, bl.a. under kontaktoplysninger og handelsbetingelser. Kundeservice, design og øvrige funktioner ligger fortsat i Danmark. Vi bestræber os naturligvis på at holde leveringstiden inden for den angivne tidsramme – også selvom varerne afsendes fra Norge. Men vi vil selvfølgelig gerne arbejde for at tydeliggøre det yderligere.

Vi er kede af at høre, at din levering har taget længere tid end forventet. Det er bestemt ikke den leveringstid, vi påregner, og vi beklager den ekstra ventetid, du har oplevet.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer, og tak igen for din feedback – den hjælper os til at blive bedre.

Jeg fikk ikke varen jeg hadde bestilt…

Jeg fikk ikke varen jeg hadde bestilt grunnet min egen feil ift adresse, men jeg fikk veldig hjelp fra Jeanette hos Lene Bjerre

27 ottobre 2025

Risposta di Lene Bjerre Design A/S

Jeg skal hilse fra Jeanette og sige mange tak for de pæne ord. Hav en rigtig dejlig dag :)

Fusk og klamp

Bestilte, julepynt Hedvig Julekugler, Living led stagelys (sølv) og træ (sølv) samt Serafina kogle 30,5 cm. Ved udpakning viser det sig at sølvet på alle vare smitter af/falder af. Udover det så ligner det vare fra Temu - kvaliteten er absolut ikke som vanlig Lene Bjerre kvalitet. Ved kontakt på mail så skriver de umiddelbart tilbage men glemmer meget belejligt at sende returlabel. Jeg rykker et par gange på mail - men der er total radio tavshed.
Forsøger på hjemmesiden at få lov til at returnere - men i går var dette ikke en mulighed - i dag virker det så - forsøgte at ringe både i går og i dag men får bare at vide at jeg er nr. 1 - min mand ringer op til samme nr. , imens jeg stadig er nr. 1 i køen - og supris så er han så også nr. 1 i køen - og den label jeg venter på er stadig ikke kommet - det virker lidt som fusk og klamp.

29 ottobre 2025

Risposta di Lene Bjerre Design A/S

Tak fordi du deler din anmeldelse – og tak for din tålmodighed.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den meget uheldige oplevelse, du har haft. Det er naturligvis hverken den kvalitet eller service, vi ønsker at levere, og det er helt forståeligt, at du er frustreret.

Vedrørende produkterne
Det skal ikke forekomme, at farven smitter af eller falder af. Det lyder som en fejl på varerne, og det beklager vi dybt. Vi vil meget gerne hjælpe med en løsning så hurtigt som muligt.

Vedrørende manglende returlabel og manglende svar
Vi er oprigtigt meget kede af – og flove over – at du har skullet rykke flere gange uden at få den returlabel, du havde behov for. Det er ikke den serviceoplevelse, vi ønsker at give.

Du beskriver også problemer med telefonkøen, og det har du ret i – vi oplevede desværre en teknisk fejl i køsystemet. Vi har været i kontakt med de ansvarlige, og problemerne er nu udbedret, så det ikke sker igen.

Endnu en gang beklager vi din oplevelse – og tak fordi du gør os opmærksomme på det. Det hjælper os til at blive bedre.

Købte 5 forskellige sølv-jule…

Købte 5 forskellige sølv-jule dekorationer -
Juletræ kogle mm.
Juletræet havde “guld-rester” og sølvet var mat, pletvist klistret på og ikke ordentligt lavet (bliver åbenbart nu lavet i Kina og sendes fra Norge)
Kvaliteten er blevet så ringe, så jeg har returneret dem. Kundeservice er supersøde, det hjælper desværre ikke på den ringe kvalitet.
Ærgerligt for jeg har købt og nydt Lene Bjerres juleting i masser af år, men er absolut ikke tilfreds !

10 ottobre 2025

Hej med dig :)

Vi er virkelig kede af at høre, at kvaliteten af dine juledekorationer ikke levede op til dine forventninger – og heller ikke til den standard, du med rette kan forvente af Lene Bjerre. Det skal naturligvis ikke være sådan, at produkter fremstår dårligt lavet eller med fejl i finishen, og det beklager vi dybt.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores kundeservice som hjælpsom og venlig, men vi forstår fuldt ud, at det ikke opvejer skuffelsen over kvaliteten. Det betyder meget for os, at du har været trofast kunde gennem mange år, og vi beklager oprigtigt, at du denne gang ikke har været tilfreds.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores produktion og kvalitetssikring, og din feedback giver os vigtig viden, som vi kan tage med videre – særligt i forhold til finish og overfladebehandling på julekollektionen.

Priser er for høje

Priser er for høje. En skam

21 agosto 2025

Hejsa Henrik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele dine tanker. Vi er kede af at høre, at du synes vores priser er for høje. Hos os bestræber vi os på at tilbyde produkter af høj kvalitet og tidløst design, og det afspejles i prisen.

Vi håber, du har lyst til at kigge forbi igen på et andet tidspunkt – måske finder du et godt tilbud eller noget, der passer bedre til dit budget :)