Lempire

Valutata 1 stelle su 5

ECHT RONDUIT SLECHT Aliexpress producten voor 5 keer duurder verkopen. Slechte kwaliteit & GEEN communicatie. Gooien zelfs de website uit de lucht. Ik raadt iedereen om dit aan te geven bij Cons... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Herhaaldelijke mails gestuurd over vrachtwagentje dat geen lawaai maakt ook niet met batterijen te veranderen. Beloven 20% terug te betalen op volledige som. Was in de 60€ en is 20 w... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Despite all negative reviews I received pretty good phonecovers. Looked a bit different than in the website but very happy with them. Good value for money. Very recommendable.

Valutata 1 stelle su 5

DONT BUY SCAM SCAM The item: awful quality.The return steps (at the client's cost) is explained on their website, without any mention the warehouse is in China! However the item received is from Ned... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Herhaaldelijke mails gestuurd over…

Beloven 20% terug te betalen op volledige som. Was in de 60€ en is 20 waard. Nooit daar iets bestellen komt uit china
Hoi Christine!

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen!

Ik heb vandaag met mijn supervisor gesproken en we kunnen je crediteren (20%) op je totale bestelwaarde, je kunt nog steeds van het artikel genieten of het als cadeau geven.

Je kunt het pakket altijd retourneren naar ons centrale magazijn in China. De retourkosten zijn dan hoger. Wij zijn niet verantwoordelijk als het retourpakket verloren gaat of beschadigd raakt tijdens het transport. Meestal duurt het 15-40 dagen voordat het bij ons magazijn aankomt. We kunnen je een terugbetaling geven nadat we het pakket hebben ontvangen.

Ik heb zo ontzettend mijn best voor je gedaan en zou graag willen horen of je hiermee akkoord gaat, dan zal ik de creditering onmiddellijk verwerken!

Met vriendelijke groet.

Manager klantenservice.
Anna
L’Empire

Eindelijk geven ze mij de beloofde teruggave terug.super

13 dicembre 2024

ECHT RONDUIT SLECHT

ECHT RONDUIT SLECHT

Ik raadt iedereen om dit aan te geven bij ConsuWijzer, zodat er misschien wat aan gedaan kan worden. Het verbaast mij ten zeerste dat deze winkel nog bestaat.

5 dicembre 2024

Beste Rowena,

Tot onze spijt moeten wij u informeren dat onze website officieel offline is. Ondanks deze situatie blijven wij uiteraard beschikbaar om u verder te helpen.

Voor vragen, verzoeken of andere zaken kunt u ons bereiken via e-mail op info@lempire.nl. Ons team staat klaar om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden en u verder te ondersteunen.

A fuir !!!!

A fuir ! Ils ne vous envoient pas les mêmes articles que sur leur site et refusent de rembourser même si l’article est non conforme. Ils réclament un retour en Chine aux frais de l’acheteur si on désire être remboursé ! Grosse arnaque !

12 novembre 2024

Kleedje besteld voor Kerst

Kleedje besteld voor Kerst, niks ontvangen en de website bestaat niet meer. Mijn geld dus kwijt.. dieven!

6 dicembre 2024

Beste Carmen,

Oplichters

Track en trace link onbereikbaar. Tevens is hij website uit de lucht. Als ik nu zoek op het bestelde artikel kom ik al minstens 2 websites tegen onder een andere naam, welke precies hetzelfde zijn. Denk niet dat ik de lampjes nog ga ontvangen. Hoopte dat ik beschermd zou zijn door aankoop met creditcard te doen, maar helaas is dat niet het geval.

13 dicembre 2024

Beste Ilona,

Valutata 1 stelle su 5

Nooit bestellen bij l’empire!!! Oneerlijke praktijken

Ik heb een jas besteld bij L’empire en betaald online bij deze winkel en een andere jas werd mij opgestuurd. Ik was niet tevreden want het wat niet de jas die ik besteld had. Ik heb dit gemeld via mail en ik kreeg als antwoord terug dat hun beleid is om retourzendingen te vermijden voor het milieu en raadden mij aan de jas te houden en bij akkoord zou ik 10% van het aankoopbedrag terug ontvangen. Ik was hier niet mee akkoord en vroeg naar een retourlabel en informatie waarnaar ik de jas moest opsturen. Ik kreeg dan een mail terug dat ik het naar CHINA moest terugsturen (terwijl de website .nl is!!!) en dat de kosten ten mijne laste zijn en dat er vaak iets verloren gaat… dat ik beter akkoord ga met 20 % van de aankoopwaarde… ik zeer geërgerd! Dit is geen manier van zakendoen! Gedreigd om via social media negatieve feedback over hen te geven en testaankoop er op te zetten! Kreeg ik een mail terug of ik akkoord wou gaan met 30% van het aankoopbedrag! Wat een schande!!! Bestel dus NOOIT bij L’empire.nl

6 dicembre 2024

Beste klant,

AL MIJN GELD KWIJT!

AL MIJN GELD KWIJT!
Ik wou een leuk kerst cadeau Ik heb iets besteld en de site is verwijderd en al mijn geld is weg NIET BETROUBAAR !
ZEKER NIKS OP BESTELLEN JE VERLIEST AL JE GELD!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 dicembre 2024

Beste Lotte,

Valutata 1 stelle su 5

beloven via bol.com dat je het daags…

beloven via bol.com dat je het daags erna hebt
WERKSCHOENEN
7 WEKEN LATER wat krijg je voor 79€ rotzooi en terug sturen kost me 25 euro stelletje lamzakken en oplichters ja ben erg boos en elke x krijg je als je mailt

klantenservice L'Empire
di 06 nov, 14:30
aan mij

Hallo Joyce!
ik hoop dat alles goed met je gaat ?
Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.

5 dicembre 2024

Beste JM,

Geen echte site

Ik heb een bestelling gedaan maar nooit iets gekregen. En betaald 120 euro

3 dicembre 2024

Beste Veronique,

Chinese oplichting ten top

Chinese oplichting ten top. Je krijgt pas na twee maanden je bestelling, althans dat hoop je.
Zeer slecht materiaal en niet de juiste maat. Kon zo de prullenmand in. Niets kopen dus..!!!

29 novembre 2024

Een echte schande!!!

Een jogging besteld, deze was te klein. Ik wou hem retourneren aangezien op de site staat dat je makkelijk kan retourneren. Maar dit blijkt echter niet te zijn!!!
Ik krijg het aanbod om het terug te sturen naar China of 10% van mijn aankoop krijg ik terug betaald, schandalig gewoon!!!🤬
De site MOETEN ze verwijderen!!!
Koop hier niets!!!

27 novembre 2024

Het verkeerde kleedje

Ik had een kleedje besteld en heb een verkeerd kleedje gekregen: ik moest foto’s doorsturen van het kleedje en inderdaad het was niet het bestelde, Je moet dat op eigen kosten terugsturen naar China dat 40 euro kost, ook al is het hun fout: ik krijg 10% terug betaald, wat een schande, zijn er nog eerlijke mensen in de wereld. Nooit koop ik nog langs internet.

22 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb het Europsees centrum voor…

Ik heb het Europsees centrum voor consumentenklachten gecontacteerd. Dit is hun antwoord;ECC Belgium commented:

Beste,

Wij hebben uw klacht aandachtig gelezen.

Wij vrezen dat u het slachtoffer bent geworden van oplichting. Wij merken op dat de website waarop u hebt besteld gehost wordt door het Canadese bedrijf Shopify. Wij ontvangen momenteel meerdere klachten over websites die door dit platform worden gehost. De klachten zijn gelijk aan de uwe: bestellen en betalen maar nooit levering ofwel zijn de ontvangen producten van slechte kwaliteit.

De website vermeldt geen postadres en geen btw-nummer maar stelt in zijn algemene voorwaarden dat er Nederlands recht van toepassing is. Echter is het bedrijf niet terug te vinden in het Nederlandse handelsregister. De kans dus dat de website zich buiten de EU bevindt wordt wel erg groot.

Shopify is zoals gezegd een platform. Wij kunnen ook niet naar hen toe tussenbeide komen.

Wij vrezen dus dat wij uw klacht helaas niet kunnen behandelen. De stappen die u kunt nemen tegen deze verkoper zijn dan ook miniem. Een juridische procedure opstarten tegen een niet-Europese firma is trouwens zeer moeilijk en zeer duur.

Weet wel dat wij ondertussen in contact zijn met de economische inspectie inzake de frauduleuze websites via het platform Shopify.

U deed de betaling via kredietkaart? U kunt deze betaling dan betwisten bij de uitgever van uw kredietkaart. Hij kan u onder bepaalde voorwaarden terugbetalen. Het volstaat om een formulier in te vullen en een kopie van uw schrijven aan de tegenpartij toe te voegen.

U betaalde via overschrijving debetkaart? Deze betaling kan u helaas niet betwisten. Wij raden u aan om in de toekomst gebruik te maken van een beveiligde manier van betalen op het internet. (zoals kredietkaart of PayPal bijvoorbeeld).

3 novembre 2024

Birken Bosten leren loafer

Ik bestelde een paar clogs op de webshop van L'Empire.nl (type Birken Boston leren loafer).
De geleverde schoenen kwamen niet overeen met de foto's op de website. De webshop gebruikt foto's van artikels die niet van hen zijn. Foto's van echte Birkenstocks worden afgebeeld. De schoenen werden op de website geafficheerd als zijnde leder maar zijn volledig gemaakt in goedkope PU. Ik kon het artikel behouden mits een korting van 30% of op eigen kosten retourneren (met volledige terugbetaling) naar hun magazijn in China. Ik koos voor de optie retourneren. Via mijn contactpersoon in China stuurde ik de schoenen op. Ik ontving hiervan het bewijs van goede ontvangst. Ik stuurde dit bewijs door naar de webshop en kreeg hier geen verdere reactie meer op. Als we het magazijn in China contacteerden weten zij niet aan welke firma zij de retour moeten doorgeven. Dit melde ik aan L'Empire maar ook hier kwam geen reactie op. Ik heb de terugbetaling nog steeds niet ontvangen en heb zelf voor de retourkosten moeten opdraaien. De firma kan je niet telefonisch contacteren. Enkel via mail. Ze werken met het portaal SHOPIFY voor de aanmaak van hun webshop. Ik plaatste mijn bestelling via een Nederlandse website maar dit bedrijf blijkt helemaal niet in Nederland te zitten. Deze webshop moet dringend offline gehaald worden wegens fraude.

22 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Absoluut niet aan te raden!!! Dropshippers!

Dit bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijf die hun producten vanuit Nederland verstuurd. Helaas is dit de zoveelste dropshipper!
Ik bestelde een jas die vanuit het Oosten verstuurd. De jas bleek te klein te zijn. De jas terugsturen zou ons meer gekost hebben dan deze houden. We kregen een refund van 30%. Helaas kunnen wij niets aanvangen met een jas dat té klein is. De jas doorverkopen vraagt dan ook weer veel moeite. Deze staat nu te koop via verschillende kanalen, maar de verkoopprijs samen met de refund, zal de totale aankoopprijs niet dekken. Absoluut niet aan te raden!

4 novembre 2024

bestel niet bij L'empire

Pakket wel aan gekomen heel erg laat alleen. Kan het alleen terug sturen naar een bedrijf in China, totale oplichterij bestel hier nooit wat!!!! Nu contact opgenomen met niet bezorgd.nl.

30 ottobre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più