1. Gioielleria
  2. Designer di gioielli

Moderne smykker i genanvendte ædelmetaller og laboratorieskabte diamanter – designet til at blive båret hver dag og elsket i årtier. Med rødder i dansk design forener vi tidløs enkelhed med ansvarlighed og gennemsigtighed. Hvert smykke er skabt med ægte materialer, ærlige værdier og en vision om at gøre luksus mere bevidst.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Kvaliteten er, som man håber på. Designet er flot og enkelt, og man kan mærke, at der er tænkt over materialer og detaljer. Leveringen var hurtig og uden problemer.

Jeg kan varmt anbefale Lemore, hvis man ønsker flotte smykker med omtanke.

21 febbraio 2026

Den fineste halskæde

Den fineste halskæde

Jeg har længe ønsket mig Eclipse Solitaire halskæden fra Lemore og fik den i gave for et par måneder siden. Jeg er virkelig glad for den – den passer både til hverdag og når jeg skal ud om aftenen.

Den føles solid og holdbar, selvom den er elegant og fin i udtrykket.

Jeg er også vild med deres fokus på lab grown diamanter og genanvendte metaller – det gør det endnu bedre at bære den.

Hurtig levering og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

21 febbraio 2026

Købte et par smukke Lemore Orbis…

Købte et par smukke Lemore Orbis Cluster ørestikkere. De er enkle i designet og tidsløse og kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder, så de er ofte i brug. Elsker den enkelthed de har❤️
Kan varmt anbefale Lemore til andre og så skal det siges at de har en supergod og venlig service.

Hej Camilla

Dejligt at du finder glæde i Orbis Cluster ørestikkerne både til hverdag og festlige lejligheder. Vores intention har været lige netop dét! Tusind tak for den varme anmeldelse og de varme ord.

Serene er sååå flotte

Jeg har købt et par Serene ørestikker - de er simpelthen så fine. Et design der skiller sig ud fra mængden.

4 dicembre 2025

Hej Karina

Hvor er jeg glad for, at Serene ørestikkerne faldt i din smag. Jeg håber at du får dem brugt flittigt.

Købte et par ørestikker

Købte et par ørestikker, Lemore Orbit i forgyldt sølv. Er rigtig flotte og har en dejlig størrelse. Er meget glade for dem.

Hej Vivi

Hvor er det dejligt, at Orbis ørestikkerne har fundet vej til dig og at du blev glade for dem. Tusind tak for din anmeldelse.

Serene ørestikkere…

Købte et par fine Serene ørestikkere hos Lemore, og jeg er SÅ glad for dem. De er enkle i designet og kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder, så de er ofte i brug.
At Lemore så har den profil, de har, og en supergod og venlig service er jo bare et ekstra plus.

9 novembre 2025

Hej Trine

Tusind tak for den varme anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse, og ikke mindst at ørestikkerne faldt i god jord!

Lemore Eclipse

Jeg er så heldig være ejer af den smukke og elegante Eclipse halskæde 🤩 samt lige så smukke ørestikker ❤️ nu ønsker jeg mig armbåndet samt et par ørestikker mere for at gøre det fuldendt.
Så smukt et design elegant og stilfuldt.

Hurtig levering og smukt pakket ind.
Varmeste anbefalinger herfra 🥰

13 novembre 2025

Hej Hanne

Hvor er det dejligt, at du har fundet en favorit blandt vores kollektioner! Tusind tak for den varme anmeldelse og de varme anbefalinger.

Et smykke for generationer

Jeg var så heldig at få hold, i det første Lemore Eclipse Cluster armbånd i 14 kt guld med 0,165ct TWVS der kom til salg. Virkelig et lækkert armbånd som jeg ikke kunne stå for.
Det blev købt som en gave til min datter. Hun blev så glad for det og det blev bestemt at det skal gå i arv til mit barnebarn.
Det er noget der kan varme en morfar’s gamle hjerte.
Hvilket så også har fået mig til at købe 1 sæt Lemore Orbis Cluster ørestikker i forgyldt sølv

2 luglio 2025

Hej Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er jeg glad for, at din datter blev glad for hendes fine gave - og forhåbentlig barnebarnet også bliver glad for det én skønne dag.

Søren

Fantastisk kvalitet og så smukt design

Jeg er simpelthen så glad for mine Eclipse Flow ørestikker i 14 karat guld. De er simpelthen perfekte at style alene eller sammen med andre øreringe. Jeg har tidligere haft problemer med låse på øreringe fra andre brands, men kvaliteten er virkelig super her.

Leveringen var hurtig, og alt kom pakket rigtig fint ind.
Kan helt ærligt kun anbefale Lemore.

9 novembre 2025

Hej Thea

Mange tak for den flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du får brugt dine Eclipse Flow ørestikker på forskellig vis og at du bemærker kvaliteten af vores møtrikslåse.

Smukt design

Jeg har i dag købt det smukkest sæt Lemore ørestikker . Jeg elsker designet og glæder mig til at gå med dem. De ligner en million.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber at øreringene bliver brugt flittigt.

Øreringe ,de er meget smukke

Øreringe ,de er meget smukke

Hej Helle

Dejligt at du er begejstret for vores øreringe - vi har været mindst lige så begejstret i processen i at skabe dem.

Lemore smykker ♥️♥️

Jeg har købt Lemore serene både ring og øreringe, et så skønt sæt - tidløst og smukt.
Jeg har også Lemore Cascada duo ring - virkelig lækkert, der hele tiden skifter udseende, når ringene snor sig om hinanden.
Nå ja jeg har da også Orbis øreringe i både sølv og forgyldt ☺️
Behøver vel ikke skrive meget mere - bare så meget min stil ♥️

Hej Linda

Af hjertet tak for den varme anmeldelse! Det er jeg virkelig glad for. Dejligt at du har kastet din kærlighed over flere forskellige kollektioner fra vores sortiment.

Søren

Har købt dette nye smykke til min kone…

Har købt dette nye smykke til min kone som virkelig er et flot design. Lemore Cascade Small Hoops Øreringe

Hej Jakob

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg håber at din kone blev glad for sine nye Cascade øreringe.