Jeg bestilte to hundetegn
Jeg bestilte to hundetegn, og nøj hvor blev de flotte! De levede hundred procent op til forventningerne 🤩
Jeg vil klart bestille derfra igen!

Risposta di Handmade creations
Jeg driver Handmade Creations – en lille dansk virksomhed, hvor jeg laver håndlavede hundetegn, nøglevedhæng og personlige accessories. Hvert produkt bliver skabt med kærlighed, høj kvalitet og sans for detaljen, så du får noget, der både er praktisk og smukt. Hos mig kan du vælge mellem mange forproducerede designs eller designe dit eget helt fra bunden. Du bestemmer selv form, farver, skrifttype, tekst og nøglering, så resultatet passer perfekt til dig og din hund. Hundetegnene produceres i epoxy for god holdbarhed og et flot finish, så de kan holde til hverdagen. Jeg lægger stor vægt på personlig kundeservice. Du får hurtige svar, ærlig vejledning og hjælp til at finde den løsning, der fungerer bedst for dig. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen – fra idé til færdigt produkt. Handmade Creations startede i 2024, og siden har jeg haft fornøjelsen af at levere unikke hundetegn til glade kunder i hele Danmark. Her får du et produkt lavet med tid, omhu og masser af kærlighed.
Hejnerupvej 4, 4682 , Tureby , Danimarca
Jeg vil klart bestille derfra igen!

Risposta di Handmade creations
Skønne Diana er god til at svare, hjælpe en i ens proces og har den skønneste service.
En pakke er pakket med kærlighed kan man mærke :D
Også er det et kæmpe plus lønforskellen på et alm hundetegn og dem her!
Vi har bestilt flere hjem til hestene ogsåså de kan ahve tlf nr hvis de nu skulle løbe væk på en ridetur

Risposta di Handmade creations
Jeg har i dag hentet mit hundetegn til min hund, og det er bare SÅ flot!
Der er mange muligheder at vælge imellem, og så er det unikt ift. de klassiske hundetegn i metal.
Kan varmt anbefales!

Risposta di Handmade creations
Håndlavede hundetegn i absolut topklasse – Basse og jeg ELSKER dem!
Vi har efterhånden købt mange hundetegn herfra, og hver eneste gang bliver vi lige begejstrede. Der er så mange flotte former og designs at vælge imellem, og man kan tydeligt mærke, at de er lavet med kærlighed og omtanke.🥰🎀
Basse går stolt rundt med dem, folk stopper os på gåture for at spørge, hvor hans hundetegn er fra.
Som hundemor betyder det også meget for mig, at tegnene ikke larmer. Basse går tit op og ned ad trappen om natten, og før fik jeg kuldegysninger af det der ding-ding-ding. Men med de her hundetegn er der helt stille – og det er en kæmpe bonus både for min nattesøvn og for roen i huset.💖😍
Kundeservicen er også noget helt for sig. Hun svarer hurtigt, er ekstremt søde og hjælpsomme, og man føler sig virkelig godt behandlet hver eneste gang. Det gør oplevelsen endnu bedre, og det er en af grundene til, at vi bliver ved med at komme tilbage.🥹💓
Vi er virkelig glade for at have fundet et sted, hvor kvalitet, design og service går hånd i hånd. Vi kommer 100% til at købe flere hundetegn i fremtiden – og jeg anbefaler dem hjerteligt til alle, der vil forkæle deres hund med noget unikt og smukt.
- Uanset køn, alder eller race❤️🔥💫

Risposta di Handmade creations
Diana er super dygtig til hendes arbejde.
Vilje har fået de fineste nye hundetegn.
Kontakt hende og hun giver den bedste vejledning til dit kæledyrs navnetegn.
5 store stjerne ⭐️

Risposta di Handmade creations
Den bedste oplevelse til dato.
Først lavede hun et hundetegn til ingeborg og vi havde lange snakke om ønsker osv og det ramte spot on.
Bagefter lavede hun til vores Valdemar og det blev også helt fantastisk smukt. Får jeg andre hunde senere hen skal hun med garanti også forvente et køb fra mig af ❤️
Tak for fantastisk arbejde Diana
De varmeste anbefalinger Pernille

Risposta di Handmade creations
Jeg har fået de smukkeste hundetegn fra Diana. Som også hjalp mig med at beslutte hvilke der var bedst til mine hunde. Hun er proffesionel, kompetent og skøn at snakke med - kan varmt anbefale de her unikke, smukke og personlige hundetegn. Jeg får komplimenter for dem hele tiden! ♥️

Risposta di Handmade creations
Har modtaget det fineste hundetegn til min hund, Mollie. Elsker at man kan designe efter egne ønsker, hvilket gør hundetegnet ekstra personligt😍
Herudover er Diana virkelig sød og hurtig til at besvare spørgsmål.
Kan 100% anbefale! Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved Handmade Creations🌻🥰

Risposta di Handmade creations
Diana er da det sødeste menneske ❤️
Fantastisk og virkelig mindet kundeservice! Det kan tydeligt ses at der er blevet lagt tid og kærlighed i at lave hundetegnet❤️ Så flot! Bestemt ikke sidste gang ❤️

Risposta di Handmade creations
Jeg har modtaget de smukkeste og sødeste hundetegn fra Handmade creations til min hund Nala💗🥹🐾
Det har virkelig været sjovt og hyggeligt at designe sit eget og gøre det personligt og unikt.
Jeg startet med at sende mine ideer og ønsker ind. Her blev jeg løbende opdateret for at sikre at jeg var tilfreds med resultatet. Der blev virkelig kredset om hver enkelte detalje og lagt masser af kærlighed,energi og god service i arbejdet.
De bedste anbefaldninger herfra😍

Rigtig god service 😊
Hundetegnene er i fin kvalitet, og fedt med mulighed for personligt design.
Kan varmt anbefales !

Risposta di Handmade creations
Så smukke personlig dogtags, og jeg elsker det gør dem så unikke. En stor ægte anbefaling herfra 😍

Risposta di Handmade creations
Sindsygt flotte dog tags som man selv kan få lov til at customize så de bliver præcis som man ønsker dem.
Kan varmt anbefales!

Risposta di Handmade creations
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.