Fremragende oplevelse og super service!Jeg har købt en Dictus Flex hos Lemco.dk, og hele forløbet har været perfekt: Nem bestilling: Hjemmesiden er meget brugervenlig. Hurtig levering: Pakken kom lynh... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Helt unik oplevelse at handle hos Lemco.dk Venlig, kompetent og grundig rådgivning, som mundede ud i et gratis lån af hjælpemiddel i 14 dage med fri tilbagelevering og et tilbud om reduktion i pris... Leggi di più
Jeg har i årevis været tvunget til at gå med krykker og haft ondt i hænder, albuer og skulder af belastningen. Dette ændrede sig markant, da jeg skiftede til ErgoDynamic. De bløde håndtag og den ekst... Leggi di più
Jeg har faktisk bedømt jer lige efter modtagelsen af produktet, men gør det gerne igen!! Jeg er hele vejen igennem meget tilfreds, også tefonsamtalen jeg havde med en af medarbejderne, flink, høflig o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
LEMCO Udvikler, Producerer og leverer mobilitetstrænere i verdensklasse til offentlige og private. VI har ligeledes andre løsninger der henvender sig specifikt til mennekser med handicap.
Informazioni di contatto
Fabriksvej 3, 3000, Helsingør, Danimarca
- info@lemco.dk
- lemco.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dejlig hurtig service og en skøn orange…
Dejlig hurtig service og en skøn orange stok! Tak for det, livet er jo farverigt.
Kærlig hilsen
Marianne Palm

Risposta di Lemco
God kvalitet fin service og hurtig…
God kvalitet fin service og hurtig levering. Det var et 2. gangs køb og kan derfor varmt anbefale køb derfra.
A machine I have been looking for and…
A machine I have been looking for and it is excelent.
En høflig og hurtig leverence.
Perfect and efficient
Fin rådgivning
Rigtig god vejledning og gode råd om brug af Dictus til afhjælpning af dropfod.
Båndet har givet mig en lang længere…
Båndet har givet mig en lang længere række vide ved gang.
Men når der skal købes ekstra. F.eks kroge er det voldsomt dyrt. Derfor kun 4 i stjerner.
Den er god til min elcykler mit ben…
Den er god til min elcykler mit ben bliver på så det er dejligt at cykle en tur min frihed elsker det
Gode produkter super service.
Super hurtig levering
God rådgivning
De krykker er fantastiske hjælper at…
De krykker er fantastiske hjælper at aflaste mine hænder og skuldre så det er det bedste køb jeg har gjort . Leveringen og servicen var ubeklagelig også . Venligst H Bie .

Risposta di Lemco
Hurtig modtagelse af dupperne til…
Hurtig modtagelse af dupperne til krykker. De er super gode og skridsikre. Virkelig et godt køb.

Risposta di Lemco
Jeg har været rigtig tilfreds med mit…
Jeg har været rigtig tilfreds med mit køb. Det er den bedste investering jeg har gjort længe,da det meget bedre for min ryg og går bedre med min krykke efter jeg har fået en FlexyFoot Stødabsorberende fod,samt en ispig til glatte overflader. Kan virkelig VARMT anbefale andre til at købe dem til krykke eller stokke. Og er meget behjælpelig med spørgsmål når man ringer til den.
VIRKELIG GOD OPLEVELSE 🤗🤗🤗👍👍😊😊

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.