Fremragende oplevelse og super service!Jeg har købt en Dictus Flex hos Lemco.dk, og hele forløbet har været perfekt: Nem bestilling: Hjemmesiden er meget brugervenlig. Hurtig levering: Pakken kom lynh... Leggi di più

Helt unik oplevelse at handle hos Lemco.dk Venlig, kompetent og grundig rådgivning, som mundede ud i et gratis lån af hjælpemiddel i 14 dage med fri tilbagelevering og et tilbud om reduktion i pris... Leggi di più

Jeg har i årevis været tvunget til at gå med krykker og haft ondt i hænder, albuer og skulder af belastningen. Dette ændrede sig markant, da jeg skiftede til ErgoDynamic. De bløde håndtag og den ekst... Leggi di più

Jeg har faktisk bedømt jer lige efter modtagelsen af produktet, men gør det gerne igen!! Jeg er hele vejen igennem meget tilfreds, også tefonsamtalen jeg havde med en af medarbejderne, flink, høflig o... Leggi di più

1. Fornitore di attrezzature per disabili

LEMCO Udvikler, Producerer og leverer mobilitetstrænere i verdensklasse til offentlige og private. VI har ligeledes andre løsninger der henvender sig specifikt til mennekser med handicap.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,8

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lemco forhandler en fantastisk dupsko

Lemco lagerfører en fantastisk dupsko.
Den hedder Easyfoot, er bevægelig, og har derved den egenskab at den tilpasser sig terrænet selvom man går på skrånende underlag.
Derved opnår man 100% kontakt med overfladen man går på. Det er extra vigtigt på et fugtigt fortov, samt f.eks på vådt badeværelses gulv.

2 ottobre 2023

Super service

Jeg har modtaget krykker med ergonomisk håndtag og Flexyfoot dupsko. Jeg oplever, at krykken står bedre fast at jeg ikke får et stød op igennem ryg og nakke hver gang jeg tager et skridt.
Jeg fik super faglig, grundig og høflig vejledning af Carsten.
Hvis jeg får brug for andre hjælpemidler er det 100% sikkert, at Lemco er det første selskab jeg vil henvende mig til 🤗🤗👍👍😊😊

18 settembre 2023

Et godt sted

God og hurtig levering og god service

19 luglio 2023

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Mit mål er naturligvis femstjernede anmeldelser så det må vi finde ud af.

Jeg ser to ordrer du har lagt hos os: en til 110 Kroner og en til 44 kroner. Jeg er ked af at du dømmer os som useriøse på baggrund af noget vi ikke har haft nogen chance for at gøre godt igen.

Jeg har forsøgt at finde en ubesvaret mail til : Per Jensen, desværre uden held. Derfor kender jeg ikke til at du skulle have problemer med det vi har leveret.

Jeg har prøvet at ring dig op på din mobil telefon fem gange her til formiddag, for det er klart at du ikke skal sidde med en følelse af at vi ikke er et seriøst firma.

Jeg foreslår derfor at du ringer mig op idag, (tel: 33254002 ) så vi kan få klaret dit problem... Jeg lever af tilfredse kunder, i de tilfælde hvor der er noget der skal justeres for at sikre dette, skal vi nok finde en løsning.

Venlig hilsen

Carsten Lemche, ejer

Tel: 33254002

Købt Flexyfoot krykstok og Flexyfoot…

Købt Flexyfoot krykstok og Flexyfoot dupsko der både er slidstærk og skridsikker. Det bedste produkt på markedet.
Hurtig grundig og høflig betjening og forsendelse indenfor 24 timer.
Mvh. Kjeld

26 giugno 2023

Hej Kjeld,

Ja, de krykker med flexyfoot er super geniale !

Tak for at du også har oplevet det !

VH Carsten Lemche, ejer

Fantasisk service

Fantasisk service, hurtig levering, venligt personale.
Der er mulighed for at returnere indenfor 14 dage og få pengene tilbage. Bedre service kan vel ikke findes.

10 luglio 2023

Hej Lene,

Tak fro de fem stjerner. Det kan jeg tilbyde da vi mega sjældent får noget retur. Jeg har besluttet mig for ikke at have billige dårlige løsninger. Så derfor er vores successrate - dvs. vores kunder succesrate med de løsninger vi leverer ultra høj.

MVH Carsten Lemche, ejer

Great service

Great service, immediate response to information and advice, quick delivery!

17 giugno 2023

HI !

Great it also worked for you. We serve and deliver worldwide.

Best regards

Carsten Lemche, owner