stor plass og rene velholdte hengere. Selv om det var en go og nøyaktig kart så var det litt utydelig men fler skilter rett før svingen in på arealer hvor hengere stod ville hjelpt. Enkelt med kodel... Leggi di più

Testet dette for første gang nå , å leide en tepperenser. Det var utrolig lett å manøvre seg gjennom hjemmesiden , og prisen er meget bra !;) Eneste jeg var usikker på var om boksen ved siden av mask... Leggi di più

Rask og enkelt å få leid absolutt alt du trenger til dine prosjekter. Eneste som trekker ned er at noe av utstyret ikke er tilgjengelig på alle utleie stedene å det kan gi plagsomt lange turer for å h... Leggi di più

Hengeren fungerte bra. Ny løsning med bilder av hengeren o.s.v., var litt uvant og krevde noe mer, men gikk greit. Sikkert mye en vanesak. Jeg setter pris på at dere gjør tiltak som opprettholder den... Leggi di più

1. Servizio di noleggio rimorchi
  2. Negozio di bricolage
  3. Servizio di noleggio di utensili

🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Supert

Supert. Alt fungerte som det skulle

25 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for å høre at alt fungerte som det skulle. Vi setter stor pris på din støtte og håper å se deg igjen snart.

Borrhammaren såg helt förskräcklig ut

Borrhammaren såg helt förskräcklig ut. Helt täckt av lera. Efter chatt-kontakt hyrde jag en annan hammare som var billigare. Borde fått pengar tillbaka istället för att ha tillgodo hos leid.

20 settembre 2025

Risposta di Leid

Vi beklager så mye for opplevelsen du hadde. Dette tar vi på største alvor, og vi jobber med å finne ut hva som har skjedd i dette tilfellet. Vi vil gjerne se nærmere på muligheten for kompensasjon. Vennligst ta kontakt med oss på support@leid.no, så hjelper vi deg videre.

Enkelt og rimelig.

Var lett å både hente og levere.

22 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde både henting og levering som enkelt. Det er nettopp slik vi ønsker at tjenesten vår skal fungere.

Andre gangen vi skulle leie en henger

Andre gangen vi skulle leie en henger, men når vi kommer for hente den, så funker ikke lysene på hengeren. Fikk beskjed om å prøve de andre kablene fra de andre hengerne, uten resultat. Vi styrer med dette i over 45 min frem og tilbake. Prøver en annen henger, som heller ikke var som den skulle. Så var det å lete etter en henger nr 3, den funket hvertfall som den skulle. Når man skal leie en henger, så forventer man at alt skal være i orden med lys og ledninger da, og ikke stå å bale i kulden i 45 min før vi kan dra.

Første gangen jeg skulle leie henger på samme plass, var det heller ikke som det skulle. Da var kodelåsen tom for strøm, så vi fikk ikke låst opp hengeren. Heldigvis hadde jeg ladeledning i bilen som passet, men kort ledning, rakk akkurat bort for å lade opp låsen før jeg kunne dra. Tok lang tid det også. Når man betaler for en tjeneste, så forventer man at alt skal være i orden da.

23 settembre 2025

Risposta di Leid

Vi beklager på det sterkeste for de gjentatte problemene du har opplevd med våre hengere. Det er helt uakseptabelt at du måtte bruke så mye tid og innsats for å finne en fungerende henger. Vi tar dine tilbakemeldinger alvorlig og vil umiddelbart forbedre våre rutiner for vedlikehold og kontroll. Takk for at du delte dette med oss. Vi håper å få muligheten til å gjenopprette din tillit.

Enkelt og greit

Enkelt og greit

24 settembre 2025

Risposta di Leid

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde prosessen som enkel og grei. Vi jobber kontinuerlig for å gi våre kunder en smidig opplevelse. Håper vi ser deg igjen snart!

Bra opplegg

Godt fungerende leie, bra app og gode hengere

22 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med leieopplevelsen. Din positive vurdering betyr mye for oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Enkelt og billig

Kjapt, enkelt og produktene virker

19 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde prosessen som rask og enkel, og at produktene fungerer godt for deg. Det er akkurat slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve Leid.

Leid lift sto plassert bak en annen…

Leid lift sto plassert bak en annen lift.
Forsøkte å ringe , inget svar.
Var heldig og fikk flyttet denne, så jeg fikk frem lift. Mye knot.

Baklys på lift virket bare delvis.

16 settembre 2025

Risposta di Leid

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager ulempene du opplevde med plasseringen av liften og med å komme gjennom på telefonen. Vi setter pris på at du informerer oss om dette, og vi vil se nærmere på hvordan vi kan forbedre disse områdene. Din tilbakemelding hjelper oss å bli bedre.

Veldig enkel prosess!

Veldig enkel prosess!

21 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde prosessen som enkel. Det er nettopp det vi streber etter. Vi setter pris på din støtte og håper du vil bruke oss igjen i fremtiden.

Veldig hyggelige og hjelpsomme…

Veldig hyggelige og hjelpsomme supportmedarbeidere!!

19 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde våre supportmedarbeidere som hyggelige og hjelpsomme. Det betyr mye for oss å høre at vi kunne gi deg god service.

Måtte flytte hentetidspunktet fram 1…

Måtte flytte hentetidspunktet fram 1 time. Fikk veldig god hjelp av kundesenter.
Og selve hente og leveringssystemet fungerte veldig bra.

18 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at kundesenteret kunne hjelpe deg med å endre hentetidspunktet, og at du hadde en positiv opplevelse med vårt hente- og leveringssystem. Din tilfredshet er viktig for oss.

Nærhet til hentested

Nærhet til hentested, gode hengere, fornuftig pris, og forholdsvis enkelt å hente og levere.

Litt problem å finne rett henger på nettsiden, det var flere hengere inne enn det kom fram på søket.

14 settembre 2025

Risposta di Leid

Takk for din positive tilbakemelding! Vi setter pris på at du fremhever nærheten, kvaliteten på hengerne og den fornuftige prisen. Vi tar til oss forvirringen på nettsiden vår og vil jobbe for å forbedre søkefunksjonen. Din tilbakemelding hjelper oss å bli bedre.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt

18 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde tjenesten vår som rask og enkel. Det er nettopp det vi streber etter.

Enkelt og rimelig

17 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du synes Leid er enkelt og rimelig å bruke. Vi setter pris på din støtte og håper du fortsetter å ha gode erfaringer med tjenesten vår.

Trangt hentested

Trangt hentested - Styr med fotografering - Dårlig fungerende nettside, ble tatt helt ut når jeg skulle hente - Leverte hengeren, forsøkte å gå inn på siden for å evt. avslutte, men det fungerte heller ikke - Det haglet på auto-meldinger etter levering om forlengelse etc. - I sum var dette ikke lettvint og smidig må jeg si - Har leid før, og da funket det meste bra, bortsett fra porten - Har leid henger nå nylig et annet sted og det var lettvint og greit - Kommer nok til å fortsette med å gå til andre først - Hengeren i seg selv var ok

27 agosto 2025

Risposta di Leid

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du opplevde problemer med nettsiden og henteprosessen. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten vår, og din tilbakemelding er verdifull for oss. Vi vil se nærmere på de tekniske utfordringene du nevner. Vi håper du gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Billig og lettvint

13 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde tjenesten vår som rimelig og enkel å bruke. Det er nettopp dette vi streber etter. Vi setter pris på din støtte og håper å se deg igjen snart.

Ren henger i god stand

Ren henger i god stand. Manglet overgang til 7pins kontakt. Ved forlengelse av leietid og innlevering virket ikke nettside. Men fikk ringt og snakket med en hyggelig og hjelpsom dame som løste problemet umiddelbart

7 settembre 2025

Risposta di Leid

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at hengeren var ren og i god stand. Vi beklager problemene med nettsiden og kontakten, men er fornøyde med at vår medarbeider kunne hjelpe deg raskt. Vi setter pris på din forståelse og håper du vil bruke oss igjen.

Solid tilhenger

Solid tilhenger, lettfattelig instruksjon og enkel i bruk.

6 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du fant tilhengeren solid og enkel å bruke, og at instruksjonene var lette å forstå. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Leie var veldig enkelt på nettside

Leie var veldig enkelt på nettside, fikk sms med alt av info om hvordan inn og utsjekk skal gjøres og hvor henger kan hentes, henger virket solid, var ren og hel.
Kommer til å benytte igjen.

6 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde leie-prosessen som enkel og at hengeren møtte dine forventninger. Det er flott å høre at du vil bruke oss igjen. Vi ser frem til å hjelpe deg ved neste anledning!

Det er jo helt fantastisk

Det er jo helt fantastisk. Istedenfor å eie en tilhenger som koster 40 000 - 80 000. Så kan bare bruke en tilhenger som en tjeneste. Altså etter behov.

Takker dere veldig mye for deres tjenester.

7 settembre 2025

Risposta di Leid

Tusen takk for din strålende tilbakemelding! Vi er glade for at du ser verdien i vår tjeneste. Vi setter stor pris på din støtte og ser fram til å fortsette å betjene deg.