stor plass og rene velholdte hengere. Selv om det var en go og nøyaktig kart så var det litt utydelig men fler skilter rett før svingen in på arealer hvor hengere stod ville hjelpt. Enkelt med kodel... Leggi di più
Testet dette for første gang nå , å leide en tepperenser. Det var utrolig lett å manøvre seg gjennom hjemmesiden , og prisen er meget bra !;) Eneste jeg var usikker på var om boksen ved siden av mask... Leggi di più
Rask og enkelt å få leid absolutt alt du trenger til dine prosjekter. Eneste som trekker ned er at noe av utstyret ikke er tilgjengelig på alle utleie stedene å det kan gi plagsomt lange turer for å h... Leggi di più
Hengeren fungerte bra. Ny løsning med bilder av hengeren o.s.v., var litt uvant og krevde noe mer, men gikk greit. Sikkert mye en vanesak. Jeg setter pris på at dere gjør tiltak som opprettholder den... Leggi di più
🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!
Wiels Plass 2, 1771, Halden, Norvegia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ryddig og fint opplegg til en god pris. Det er veldig fint at det er mulig å booke fra "nå" så man ikke må vente til nærmeste hele time. Det var noe krøll med det ene baklyset, men ellers en fin opplevelse

Risposta di Leid
Jeg forsøker gjentatte ganger og logge inn som tidligere kunde men kommer bare til forsiden som man faktisk må ha Vipps for og komme videre . Noe jeg ikke har og fler med meg som ikke har det og derfor oppsøke konkurrenten
I steden . Der var det betingelsesløst .

Risposta di Leid
Super enkel løsning. Lett å hente og levere. Savner å kunne velge blits når man skal ta bilder ved henting/levering.

Risposta di Leid
Det var enkelt å bestille og hente varehengeren. Jeg kontaktet også kundesenteret og fikk hjelp av en hyggelig og blid person.

Risposta di Leid
Enkelt, tilgjengelig og forholdsvis rimelig alternativ

Risposta di Leid
Fant en kraftig vedklyver til en billig leiepenge. Enkelt å finne fram og hente/levere utstyret.

Risposta di Leid
Leide skaphenger. Henger i bra kvalitet, bra stand og meget gunstig priset.
Opplevelsen av nettsiden var dessverre rake motsetningen, den «hang seg» og gjorde utlevering og innlevering til en unødvendig tidskrevende prosess. Her bør det effektiviseres.

Risposta di Leid
Leide bilhenger. Var Enkelt å hente og levere.

Risposta di Leid
I had a problem with a trailer but the costumer service solved it

Risposta di Leid
Sto i nærmere 30 minutter for å forsøke få adapteren til å passe. Plastikken på adapteren var ødelagt, og var ikke mulig å vri inn som vanlig. Det var heller ikke mulighet å åpne adapteren og montere på sin egen adapter.

Risposta di Leid
Det var enkelt å leie henger og ikke minst rimelig

Risposta di Leid
Fikk ikke tatt bilder og måtte bruke bilder som allerede lå i systemet. Leverte hengeren mange timer før avtalt og betalt men ikke fått noe beløp i retur????? Bestiller fra et manuelt utleiested neste gang

Risposta di Leid
Nettsiden deres fikk ikke tillatelse av telefonen min til å ta bilder. Jeg måtte derfor ringe for å få pin-koden. Ved levering brukte vi en annen telefon der kamera fikk tillatelse, men det var mørkt og vi fikk ikke bruke blitz gjennom nettsiden. Ellers bra.

Risposta di Leid
Enkelt å hente/levere, billig og alt utstyr i orden

Risposta di Leid
Enkelt og greit, utlevering og innlevering gikk på skinner.