Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... Leggi di più
En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... Leggi di più
Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... Leggi di più
Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... Leggi di più
LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.
Maigårdvej 2G, 9900, Frederikshavn, Danimarca
- 9900@lbs.dk
- lbs-b-o.dk
Kundeservice i særklasse
Fik den mest fantastiske service hos sælger Erik Christiansen hos B&O Frederikshavn.

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Købte en Eclipse 55” med hele…
Købte en Eclipse 55” med hele svineriet, Laust fulgte mig professionelt til døren, uden slinger i valsen, montør kørte flere hundrede kilometer hen til mig 2 gange, alt respekt herfra

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Har købt et par trådløse høretelefoner…
Har købt et par trådløse høretelefoner hos jeg, og dagen efter jeg bestilte dem, fandt jeg dem billigere i en butik nær mig. Jeg ringer derfor til jeres afdeling, og får fat i Henrik, aldrig har jeg oplevet bedre kundeservice, han kunne fortælle mig at høretelefonerne var sendt og at han ville rette prisen. Igen tak til dig Henrik, du gjorde lige min fredag meget bedre.

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Jeg vil helt klart anbefale B&O…
Jeg vil helt klart anbefale B&O Frederikshavn. Overskuelige hjemmeside og altid lækre produkter. Jeg fik et opkald fra Teddy ang. forsikring på min nye B&O trådsløse højtaler, hvilket er ekstremt god service. Thumps up herfra

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Selvfølgelig skal du handle i Frederikshavn
Meget tilfreds med mit køb - yderst fin og behagelig hjælp. Jeg kan varmt anbefale at handle her uanset hvor i landet man bor. Selv bor jeg på Fyn og ingen problemer og hurtig levering.
Tak til Frederikshavn👍🏻

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Fik en god byttehandel på mit gamle udstyr
Fik en god byttehandel på mit produkt. Havde dog problemer pga af manglende kabel. Kontaktede forretningen og fik fuld support og kabel var leveret næste dag.

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Fin service og venligt og professionelt…
Fin service og venligt og professionelt personale

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Så & hørte den fantastiske lyd &…
Så & hørte den fantastiske lyd & billede som den danske elektronik gigant Bang & Olufsen havde lavet og var solgt med det samme.
BeoVision Eclipse 55" OLED TV Super tv , og Anders / Laust var super sælger , har ikke fortrudt et minut mit køb ved Bang & Olufsen Frederikshavn.

Eminent service
Eminent service - både på chat og ved efterfølgende opringning. Dejligt, det stadig findes!!!

Upåklageligt!
Jeg bestilte mine nye hovedtelefoner fredag eftermiddag, og modtog dem omkring lørdag middag. Alt var som det skulle være og vil helt klart handle her igen.

Suveræn service
Suveræn service, god kommunikation og super hurtig forsendelse!
Produktet P6 er både smuk visuel og præsentation.
Alt i alt en god oplevelse. To tomler op!

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Bestilte over internettet en case til…
Bestilte over internettet en case til BeoPlay A1 som gave.
I forbindelse med en kampagne, kunne man få en rabat, som jeg ringede og spurgte om jeg kunne få 30 min efter bestilling. Det kunne jeg. Pakken blev leveret 2 dage efter bestilling indpakket lige til at give væk.
Der handler jeg glædeligt igen!

Kundeservice i verdensklasse
B&O Frederikshavn yder den bedste kundeservice jeg har oplevet. Deres medarbejdere er venlige og hjælpsomme. Hurtig og perfekt levering. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Vil klart anbefale B&O Frederikshavn
Vil klart anbefale B&O Frederikshavn, super service og stor hjælp til at vælge det rigtige :-)

God oplevelse
God oplevelse - kom til tiden - venlig betjening - kan absolut anbefales😃

Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, produktet var super godt og levede op til forventningerne