Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di televisioni

Scritti dall'azienda

LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Kundeservice i særklasse

Fik den mest fantastiske service hos sælger Erik Christiansen hos B&O Frederikshavn.

20 luglio 2018

Kære Halla

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er super glad for at høre du har oplevet en fantastisk service fra Eriks side.
Det skal jeg sørge for at videreformidle til ham :-)

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Købte en Eclipse 55” med hele…

Købte en Eclipse 55” med hele svineriet, Laust fulgte mig professionelt til døren, uden slinger i valsen, montør kørte flere hundrede kilometer hen til mig 2 gange, alt respekt herfra

3 luglio 2018

Kære Mikkel

Tusinde tak for dine flotte ord.

Jeg er super glad for at høre du har haft en god oplevelse, hele vejen igennem.
Det betyder meget for os at du ville tage dig tid til at give os et par ord med på vejen.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt et par trådløse høretelefoner…

Har købt et par trådløse høretelefoner hos jeg, og dagen efter jeg bestilte dem, fandt jeg dem billigere i en butik nær mig. Jeg ringer derfor til jeres afdeling, og får fat i Henrik, aldrig har jeg oplevet bedre kundeservice, han kunne fortælle mig at høretelefonerne var sendt og at han ville rette prisen. Igen tak til dig Henrik, du gjorde lige min fredag meget bedre.

22 giugno 2018

Kære Martin

Kæmpe stor tak for din anmeldelse.

Godt at høre Henrik kunne redde dagen - vores kunder får de bedste betingelser, så selvfølgelig matcher vi altid laveste netpris :-)

Vi glæder og til at hjælpe dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil helt klart anbefale B&O…

Jeg vil helt klart anbefale B&O Frederikshavn. Overskuelige hjemmeside og altid lækre produkter. Jeg fik et opkald fra Teddy ang. forsikring på min nye B&O trådsløse højtaler, hvilket er ekstremt god service. Thumps up herfra

11 giugno 2018

Kære Signe

En stor stor tak for din anbefaling.

Dejligt at høre Teddy har sørget godt for dig under hele forløbet :-) Jeg sørger for at give rosen videre.

Rigtig god dag,

Valutata 5 stelle su 5

Selvfølgelig skal du handle i Frederikshavn

Meget tilfreds med mit køb - yderst fin og behagelig hjælp. Jeg kan varmt anbefale at handle her uanset hvor i landet man bor. Selv bor jeg på Fyn og ingen problemer og hurtig levering.
Tak til Frederikshavn👍🏻

2 giugno 2018

Kære Marianne

Tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder virkelig meget for os.

Det glæder mig meget at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os og at varerne kom hurtigt frem på trods af afstanden :-)

Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en god byttehandel på mit gamle udstyr

Fik en god byttehandel på mit produkt. Havde dog problemer pga af manglende kabel. Kontaktede forretningen og fik fuld support og kabel var leveret næste dag.

Kære Kell

Tusind tak for din anbefaling.
Dejligt at høre om din oplevelse med hurtig og effektiv løsning på det manglende kabel.

Vi glæder os til at handle med dig en anden god gang :-)

Anbefaler gerne!

Hurtig, venlig og kompetent!

Kære Henrik

Mange tak for dine pæne ord.

Vi værdsætter du ville tage dig tid til at anmelde os :-)

Rigtig dejlig solskinsdag,

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og venligt og professionelt…

Fin service og venligt og professionelt personale

Kære Birgitte

En stor tak for dine 5-stjerner.
Det betyder utrolig meget for os, du ville tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Super service!

24 maggio 2018

Kære Kunde :-)

En stor tak for dine 5 stjerner.
Vi er super glade for du har oplevet god service i vores butik :-)

Vi glæder os til at hjælpe en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Så & hørte den fantastiske lyd &…

Så & hørte den fantastiske lyd & billede som den danske elektronik gigant Bang & Olufsen havde lavet og var solgt med det samme.
BeoVision Eclipse 55" OLED TV Super tv , og Anders / Laust var super sælger , har ikke fortrudt et minut mit køb ved Bang & Olufsen Frederikshavn.

15 maggio 2018

Kære Lars

En stor tak for din anmeldelse.

Eclipse er uden tvivl verdens bedste TV - så vi forstår godt du er glad for dit køb.
Jeg skal sørger for at videregive roserne til Laust og Anders ;-)

Kom endelig igen næste gang du mangler noget :-)

Eminent service

Eminent service - både på chat og ved efterfølgende opringning. Dejligt, det stadig findes!!!

14 maggio 2018

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig virkelig at læse dine pæne ord - det er præcis dét der er vores mål, hver eneste dag.

Upåklageligt!

Jeg bestilte mine nye hovedtelefoner fredag eftermiddag, og modtog dem omkring lørdag middag. Alt var som det skulle være og vil helt klart handle her igen.

12 maggio 2018

Kære Nadine

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre om din gode oplevelse, og at posten var lynhurtig :-)

Suveræn service

Suveræn service, god kommunikation og super hurtig forsendelse!
Produktet P6 er både smuk visuel og præsentation.
Alt i alt en god oplevelse. To tomler op!

9 maggio 2018

Kære Christian

Tak for dine virkelig pæne ord. Præcis de 3 ting er nogle vi dagligt tilstræber - så det er jo helt fantastisk at høre vi lykkes med det :-)

P6 er absolut fantastisk, både lyd og design er virkelig lige i skabet :-)

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte over internettet en case til…

Bestilte over internettet en case til BeoPlay A1 som gave.
I forbindelse med en kampagne, kunne man få en rabat, som jeg ringede og spurgte om jeg kunne få 30 min efter bestilling. Det kunne jeg. Pakken blev leveret 2 dage efter bestilling indpakket lige til at give væk.
Der handler jeg glædeligt igen!

7 maggio 2018

Kære Helle

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre om din gode oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende - ikke sidste gang jeg handler her :)

4 maggio 2018

Kære Tina

Tusinde tak for din anbefaling.

Jeg er utrolig glad for du ville tage dig tid til at anmelde os.

Vi glæder os til at handle med dig en anden gang :-)

Kundeservice i verdensklasse

B&O Frederikshavn yder den bedste kundeservice jeg har oplevet. Deres medarbejdere er venlige og hjælpsomme. Hurtig og perfekt levering. Det er ikke sidste gang jeg handler der.

26 aprile 2018

Kære Christina

Tusind tak for dine ord - 'Kundeservice i verdensklasse' er lige præcis det vi stiler efter, så dine ord varmer mere end du aner.

Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang :-)

Vil klart anbefale B&O Frederikshavn

Vil klart anbefale B&O Frederikshavn, super service og stor hjælp til at vælge det rigtige :-)

25 aprile 2018

Kære Hans

En stor tak for din anbefaling.

Jeg er rigtig glad for du har fået en god vejledning, til at vælge præcis det produkt der var det rigtige for dig.
Husk vi altid kun er et telefonopkald væk, hvis du har behov for hjælp eller måtte have spørgsmål.

God oplevelse

God oplevelse - kom til tiden - venlig betjening - kan absolut anbefales😃

25 aprile 2018

Kære Connie

Tusind tak for dine virkelig pæne ord.

Vi sætter utrolig stor pris på du ville tage dig tid til at anmelde os :-)

God service og priser

God service og priser, hurtig levering

19 aprile 2018

Kære Bettina

En stor tak for din anbefaling.

Vi sætter kæmpe stor pris på du ville tage dig tid til at anbefale os :)

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, produktet var super godt og levede op til forventningerne

18 aprile 2018

Kære Freya

Tusind tak for din anbefaling.

Jeg er virkelig glad for at høre det hele levede op til forventningerne :-)

Vi glæder os meget til at hjælpe dig en anden god gang :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più