Havde problem med min CANVAS fredag, og må sige at forretningen bare gjorde alt for og hjælpe mig… Ronnie gjorde det umulige og inden fyraften havde jeg haft besøg af Tommy, som hurtigt og super pro... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
En helt enestående posetiv oplevelse ved telefonkøb. Fik en fremragende og udførlig besvarelse af nogle tekniske spørgsmål. Da vores internet var nede, og vi ikke kunne handle online Black Frid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min absolut go-to butik, når der skal handles B&O.. Butikken er utroligt flot indrettet, og alle de nye produkter står bare, og venter på, at blive prøvet af.. De har altid de rigtige varer på... Leggi di più
Super hurtig og kundevenlig betjening. Jeg havde sendt en besked via kontaktformularen på hjemmesiden om aftenen, næste dag blev jeg så ringet op af en sød og rar medarbejder, som var tålmodig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
LBS-B-O Frederikshavns mål er altid at give dig en spektakulær og enestående oplevelse, både når du er i butikken, samt når du benytter dine Bang & Olufsen produkter derhjemme. Du får altid kompetent rådgivning af specialisterne, således du kommer hjem med de produkter, som passer til dine personlige behov.
Informazioni di contatto
Maigårdvej 2G, 9900, Frederikshavn, Danimarca
- 9900@lbs.dk
- lbs-b-o.dk
Super
Fantastisk butik, god og venlig service og meget dygtige montører...Tak. Mvh. Steen Nørlund 👍😄

God og nærværende betjening
Blev mødt i døren af en smilende medarbejder, som spurgte om jeg ville have kaffe, the eller vand og så var den gode stemning lagt :-) God og nærværende betjening, ikke sidste gang jeg kører fra Aalborg til Frederikshavn for at handle hos B&O. Det er helt klart et plus de tager brugte varer i bytte.
Kan klart anbefales :-)

Hurtig levering og service
Hurtig levering og service - også da jeg vil ombytte varen

Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Alt blev installeret og hængt pænt op, og over forventning.

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Super service, medarbejderen var så imødekommende og yderst kompetent! Jeg handler gerne i BogO Fredrikshavn igen☺️

Super service :-)
Fin kundeservice og hurtig levering

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Super service, fik en opgradering af mit produkt til en skarp pris. Og hurtig levering!
Produktet er der jo heller ikke en finger at sætte på. Jeg bor selv i Aarhus, men er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her😊

FANTASTISK BEHANDLING!
FANTASTISK BEHANDLING!
Ikke mindre end hurtig, nem og fantastisk service!
Meget venlig og hjælpsom.
Bestilte min vare i går eftermiddag efter kl. 14.00, og wupti allerede her i formiddag er der tikket en sms ind, at jeg kan hente den i pakkeshoppen.

Glad og tilfreds
Bestilte en vare på tilbud. Leveringstiden kunne måske have været lidt bedre, men det kan også skyldes fragtfirmaet.
Varen var pakket enormt godt ind, jeg ved ikke lige hvor mange lag indpakning der var - men hellere for meget end for lidt :)
Jeg er glad og tilfreds kunde

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Tak for en god oplevelse.
Det har været en fantastisk oplevelse, at handle hos Bang & Olufsen Frederikshavn. Altid venlig og hjælpsom samt lyttende når man pr, tlf. kontaktede butikken.
En særlig tak til Søren Rasmussen, som altid var meget hjælpsom og med en kvik bemærkning, det sådan jeg kan lide at handle.
Asger Scholz-Jensen
Horsens

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
B&O i Frederikshavn er en super…
B&O i Frederikshavn er en super oplevelse. De er flinke, hurtige og yder en god service. Derudover sælger de super lækre produkter til fornuftige priser, som ligger lidt under de normale. Min varmeste anbefalinger.

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Fremragende service hele vejen…
Fremragende service hele vejen igennem..........

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Super god og professionel behandling…
Super god og professionel behandling ved både køb og ombytning. Vi skulle have byttet købet til en anden farve og B & O sendte den nye varer incl. Returlabel, før vi sendte den oprindelige retur.
Tak :-)

Risposta di LBS-B-O Frederikshavn
Meget professionel rådgivning og…
Meget professionel rådgivning og betjening. Alt leveret og installeret til aftalt tid.
Jeg kan anbefale forretningen til alle, der sætter pris på en god oplevelse.
Lars

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.