Het bedrijf en de medewerkers zijn super behulpzaam met vragen. Verkeerde producten worden keurig vervangen en servies CE staat hoog in het vaandel. Prima en prachtige kwaliteit en vormgeving
De geleverde deurklinken zien er mooi en degelijk uit, levering was snel en de prijs was scherp. Alleen jammer dat ik 4 keer de verzendbevestiging kreeg.
L'azienda ha risposto
We hadden 1 handgreep te weinig besteld en helaas toen niet meer op voorraad. Totdat lavuzo mij terug belde dat ze er nog 1 gevonden hadden en hem gelijk naar ons gingen opsturen zodat we de keuken ne... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Maak kennis met Lavuzo, specialist in deurbeslag en meubelbeslag. Een Nederlands interieurbeslagmerk met een passie voor het mooier maken van elke binnendeur, kast of meubel. Onze ontwerpers stellen zorgvuldig collecties van hoogwaardige producten samen, waardoor er voor elke interieurstijl een perfect passende deurklink of meubelgreep is. Mix en match deurbeslag en meubelbeslag om harmonie in jouw ruimtes te creëren. Wij bezorgen deurbeslag uit eigen voorraad in zwart, rvs, goud, brons en meer!
Marenhof 8, 9967PW, Eenrum, Paesi Bassi
- 0502030501
- info@lavuzo.com
- lavuzo.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Het bedrijf en de medewerkers zijn…
Het bedrijf en de medewerkers zijn super behulpzaam met vragen.
Prima en prachtige kwaliteit en vormgeving
Zeer goede kwaliteit deurklinken en top service!
Zeer goede kwaliteit deurklinken. Maar zeker ook een super service op de dienst naverkoop! Het mag gezegd worden!

Prachtige stoere deurklinken
Prachtige stoere deurklinken.
Eentje haperde met omhoog gaan en er werd snel een nieuwe opgestuurd. Kosteloos. Prettige service. Aan te raden.

Tevreden

Top service
De veertjes in mijn deurklink waren gebroken. Ik dacht dat ik een Lavuzo deurklink had en mailde de klantenservice met het verzoek nieuwe veertjes te sturen. Op basis van de door mij meegestuurde foto werd vastgesteld dat ik helemaal gaan Lavuzo deurkruk had. Dat was geen enkel probleem, de veertjes werden gestuurd. Top service

Mooi deurbeslag, goede klantenservice
Mooi deurbeslag, nette levering en ook goede afhandeling van retourzending doordat we een deel verkeerd hadden besteld .

Mooi
Top ervaring! Ik ben ontzettend tevreden met de deurklinken die ik hier heb besteld. De kwaliteit is boven verwachting en de levering was razendsnel. Ook de service verdient een dikke pluim. Echt een aanrader!

Goede klantenservice en kwaliteit
Slot was niet meegeleverd maar netjes nageleverd. Zeer goed ervaring met Lavuzo!

Prachtig deurbeslag ontvangen
Prachtig deurbeslag ontvangen, matcht mooi bij de rest van ons huis. Top service!
Larissa

Risposta di Lavuzo
Lavuzo staat voor kwaliteit, service- en klantgerichtheid.
Voor mij was het merk Lavuzo totaal onbekend. De kwaliteit is prachtig en de klantenservice in één woord: Geweldig. Deze mensen staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je tevreden bent. Iets wat vroeger normaal was, nu bijna niet meer te vinden. Nog wel bij het Team van Lavuzo. Ga zo door. Ik kan Lavuzo bij iedereen die op zoek is naar mooi en kwalitatief goed deurbeslag etc. aanbevelen.

Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Prima prijs/kwaliteitverhouding.
Reageren snel en adequaat. Vragen over deurbeslag omdraaien (ging niet zoals bij andere modellen van ze) ivm dat de schutplaat niet over de kruk past werd keurig opgelost. Ze hebben ze voor verzending omgedraaid en opgestuurd.

Aan te raden
Laatst een aantal deurklinken besteld en ik zou het zo weer doen. Duidelijke informatie op de website en de klinken voelen aan als een kwalitatief goed product.