Roch is echt zo’n fijne coach, ze heeft zo bizar veel kennis over alles! Echt mega veel geleerd in een korte tijd, en na een bevalling is afvallen niet super makkelijk maar met haar wel ❤️
Le persone hanno visualizzato anche
Beste coach!🫶🏼
super tevreden sinds januari begonnen…
super tevreden sinds januari begonnen en 13 kilo kwijt!! zonder rochelle was dit me nooit gelukt!
Rochelle is een topper
Rochelle is een topper! Ze weet super veel van voeding en het lichaam ze houdt je scherp en geeft je met liefde soms een schop onder je kont 😉 dus wil je iemand die en kennis heeft en je echt goed coacht dan zou ik haar zeker aanraden!!!
Zo blij
Ik ben zo blij dat Rochelle op mijn pad is gekomen. Ik ben na mijn 2 zwanger schappen heel wat aangekomen. Ik vond het zo moeilijk om overal vanaf te blijven het lukte mij niet. Tot dat ik een intakegesprek had ik was zo enthousiast over deze aanpak. Dus ging er ook echt 100% voor. Door Rochelle haar coaching kon ik kon ik gewoon nog veel lekkere dingen eten maar wel in andere vormen zoals ik het normaal deed. Soms liet ik me eigen even gaan, en dan had zij altijd een passende oplossing of zij ze me dat ik even weer pas op de plaats moest doen. Haar feedback is altijd eerlijk en oprecht en daar hou ik ook van. Ik ben meer dan 15 kilo afgevallen en 15 was mijn streven nou als dat gelukt is doe je echt goed je werk😊. Ik ben haar heel erg dankbaar voor wat zij voor mij allemaal gedaan heft, ze is de beste, zonder haar had ik het echt niet gekund.😘😘
Fijne coaching
Begin maart ben ik met de coaching bij Rochelle gestart. Ze denkt echt met je mee, geeft tips en door haar voedingsschema en trainingsschema gaat het weer de goede kant op,
Persoonlijk en motiverend!
De coaching van Rochelle geeft precies de juiste combinatie van voedingstips en mindset! Persoonlijk, positief en vooral heel haalbaar. Ik voel me energieker en heb meer grip op mijn routine. Top!
Zo blij met Rochelle
Ik ben super tevreden met Rochelle als mijn coach! Ze is altijd positief en motiverend, en ze heeft me echt geholpen om mijn eetgewoonten te verbeteren. Ze neemt de tijd om naar mijn doelen te luisteren en biedt persoonlijke adviezen die goed bij me passen. Dankzij haar voel ik me niet alleen fitter, maar ook mentaal sterker. Ik kan Rochelle zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een coach die echt om je geeft.
Rochelle heeft echt mijn kijk op…
Rochelle heeft echt mijn kijk op voeding en mindset veranderd. Door haar aanpak besef ik nu dat het niet draait om perfectie, maar om balans die 80/20 regel voelt eindelijk haalbaar en realistisch. Ze denkt met je mee, stelt de juiste vragen en motiveert zonder te pushen. Ik voel me zoveel beter in m’n vel, fysiek én mentaal. Zo blij dat ik dit traject bij haar ben gestart! DANKJEWEL!!!!
Rochelle is een vrolijke en…
Rochelle is een vrolijke en zelfverzekerde meid. Ze weet waar ze het over heeft .Je krijgt een goed en op jou lijf geschreven advies. Ook is ze snel te bereiken. Daarom zal ik haar aan al mijn vriendinnen aanraden omdat ik zeer tevreden ben!
Nooit gedacht dit zou lukken
Na jaren strugglen met afvallen door PCOS zag ik nergens resultaat. Tot ik twee maanden geleden met Rochelle begon.
Voor het eerst in jaren ben ik weer ongesteld — zónder medicatie. Mijn lijf komt eindelijk in balans, en dat is zó bijzonder.
Rochelle weet precies wat werkt, en ze laat je niet los. Ze is eerlijk, betrokken en houdt je scherp — precies wat ik nodig had.
Heel blij met de coaching !!
Ze luistert goed naar de situatie en wat het beste in het leven pas van die persoon. Rochelle kan ook goed motiveren en kijken waar de verbeterpunten liggen. Heel fijn om met Rochelle te sparren over wat beter kan in mijn situatie. Met kleine stappen naar een beter resultaat!
Heel blij met haar!
Ik ken Rochelle al wat langer. Ze was vroeger altijd al bezig met sporten en gezonde voeding. Via Instagram zag ik wat ze deed en ik heb haar gevraagd voor mij een voedingsschema te maken. Daar is het niet bij gebleven. Ze heeft mij begeleid in mijn hele traject en ik heb enorme stappen met haar gemaakt. Ik ben haar daar heel dankbaar voor en zou iedereen haar willen aanraden.
Toppertje!
Rochelle is iemand die echt verstand heeft van voeding en sport. En hoe deze combi dan het beste bij je past. Ze luisterd goed naar mij en geeft fijne tips. Is niet dwingend, maar super eerlijk en geeft veel motivatie! Dankjewel meid!!
Topper!
Rochelle is geweldig in wat ze doet. Ze kan je goed motiveren en laat je goed in zien wat wel en niet werkt voor jou. Door haar beweeg ik meer en let ik op met wat ik elke dag eet en hou het beter bij. Daarnaast is ze al mens heel fijn om mee te kletsen en kan er ook hard gelachen worden!
Top begeleiding!
Zo blij dat ik dit gedaan heb! Ik zit nu lekkerder in mijn vel en voel me fitter dan ooit. Rochelle heeft me heel veel geleerd over voeding,beweging maar ook over mindset, waardoor ik nu op eigen kracht en kennis een gezonde levensstyle weet aan te houden. Daarnaast heeft Rochelle me met haar liefdevolle begeleiding altijd goed weten te motiveren, en bleek het uiteindelijk veel makkelijker om mijn doel te behalen dan dat ik in eerste instantie dacht.
Aanrader!
Ik ben erg tevreden met de personal training van Rochelle! Ik train nu ongeveer al een jaar bij haar. Door haar motivatie en begeleiding heb ik zelfvertrouwen kunnen opbouwen om nu ook alleen naar de sportschool te kunnen gaan. Daarnaast heeft ze veel nuttige tips mbt voeding die mij hebben geholpen bij het behalen van mijn doelen!
Dankzij Rochelle een gezonde relatie met voeding ontwikkeld
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp van Rochelle! Voorheen had ik echt geen idee wat ik moest eten en hoe ik gezond kon blijven. Ik worstelde met het vinden van balans in mijn voeding, maar Rochelle heeft me daar echt mee geholpen. De tips en adviezen die ze me gaf waren ontzettend waardevol en hebben mijn kijk op eten compleet veranderd. Dankzij haar begeleiding is mijn relatie met eten zoveel gezonder geworden, en dat heeft een grote impact gehad op mijn mindset. Ik voel me nu veel meer in controle en heb een veel positiever gevoel rondom voeding. Rochelle’s begeleiding was precies wat ik nodig had!
Het is een zeer fijne begeleiding
Het is een zeer fijne begeleiding, met goede resultaten! Rochelle ziet precies waar het op sommige punten wel of niet goed gaat waardoor je op de juiste verhoudingen met vetten, koolhydraten en eiwitten komt. Ben nu al zo blij met de resultaten en de fijne feedback!
Geweldige begeleiding en steun van Rochelle– Professioneel, motiverend en effectief!"
Ik ben echt ontzettend blij met de steun en support die Rochelle me biedt, zowel fysiek als mentaal. Ze coacht me nu al twee maanden en ik voel me echt gemotiveerd door haar aanpak. Ze is niet alleen professioneel, maar heeft ook echt verstand van zaken. Ze weet precies wat ik nodig heb en is altijd een stok achter de deur als ik het even moeilijk heb.
Haar steun geeft me het vertrouwen om door te gaan, en ik ben ontzettend dankbaar voor haar begeleiding. Ze maakt echt een verschil in mijn reis naar een gezondere levensstijl!
Eindelijk een aanpak die vol te houden is!
Zo fijn, eindelijk niet de strenge diëten, maar juist hulp om kleine, haalbare veranderingen door te voeren! Dankzij de praktische tips van Rochelle heb ik mijn eetpatroon kunnen verbeteren zonder het gevoel te hebben dat ik niks meer mag eten.
Daarnaast is het trainingsschema top. Helemaal op mij afgestemd ipv zo'n standaardplan. Dat maakt het zoveel makkelijker om vol te houden!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.