Lavos Reiniging BV Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf had een aantal partij bbq’s opgekocht en verkocht deze via MP. Ik wilde 1 kopen en na meerdere berichten en beloftes dat ik hem op kon halen zodra aanwezig werd er ineens niet meer gereageer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direc... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

They messed up their scheduling the first appointment and didn't realize so no one showed up and no one told us. On the second attempt they once again forgot to tell us about the fact that they shifte... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service alles werd goed…

Goede service alles werd goed uitgevoerd wij hebben eindelijk na velen jaren weer een droge kelder ze werken netjes en waren zeer beleefd en werkten erg hard

17 novembre 2025

Risposta di Lavos Reiniging BV

Hartelijk dank voor uw review, meneer Brilman.

Fijn om te horen dat u na zoveel jaren eindelijk weer een droge kelder heeft. Mooi dat u onze service, de nette werkwijze en de inzet van onze medewerkers zo waardeert. Dat is precies waar we voor staan.

Dank voor het vertrouwen en de fijne woorden. Mocht u ons in de toekomst nog nodig hebben, dan helpen we u graag verder.

Lavos Totaalservice

Goede communicatie, snelle handelingen

Tijdens de renovatie van huis kwamen we erachter dat er door een oude lekkage schimmel was ontstaan achter de bekleding van het schuine dak. Lavos via google gevonden en makkelijk via de whatsapp de informatie kunnen delen. Na een gratis adviesbezoek aan huis kwamen de mannen langs om de schimmel te doden. Namen zelfs een extra stukje in de douche mee. Nu is ons huis weer schimmelvrij en kunnen we door met de renovatie, bedankt!

25 settembre 2025

Risposta di Lavos Reiniging BV

Bedankt Sabine, voor je mooie woorden en het vertrouwen in Lavos Totaalservice! Fijn om te horen dat alles weer schimmelvrij is en jullie de renovatie zorgeloos konden vervolgen. We wensen jullie veel woonplezier in het vernieuwde huis!

Top!

Simpele en transparante website,
Dmv een klantcontactformulier een aanvraag met foto's ingezonden, zoals beloofd correct binnen de 4 beloofde uurtjes werd er contact met me opgenomen, fotos waren bekeken en leek om schimmel te gaan!
Ze boden mij wat mogelijke datums aan voor een ( vrijblijvende ) afspraak op locatie eventueel met offerte. Bij afspraak bleek er veel ( zwarte ) schimmel aanwezig te zijn ( had de sleutels vd woning pas 2 dagen )
Na uitleg en service van Lavos, overeengekomen tegen betaling een rapport op te laten stellen, afgesproken wat er eventueel gedaan MOET worden om de schimmel weg te krijgen, en dit allemaal op een transparant, maar duidelijk rapport!

Van mij, maximaal aantal sterren!!

21 agosto 2025

Risposta di Lavos Reiniging BV

Bedankt Roxanne voor je uitgebreide en positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze transparante werkwijze en snelle opvolging hebt ervaren zoals we beloven. We vinden het belangrijk om altijd eerlijk en duidelijk advies te geven, zodat je precies weet wat er speelt en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Goed dat we je hiermee hebben kunnen helpen in je nieuwe woning. Veel succes gewenst en mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Snel geholpen en alle schimnel is…

Snel geholpen en alle schimnel is verwijderd dikke 10 zeker aanrader ze hebben ook de ventilatie vervangen echt Vakmensen

7 agosto 2025

Risposta di Lavos Reiniging BV

Bedankt voor uw positieve beoordeling, Any! Wat goed om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is opgelost en dat de ventilatie nu ook weer in orde is. We geven uw compliment graag door aan onze collega’s.

Het team van Lavos

afspraken nakomen !!

begin februari had ik via rob zijn advertentie op MP een overeenkomst om een dure verfspuit van hem te kopen , vandaag 16 mei heb ik nog steeds niets aangekregen . 50 mails en berichten gestuurd ,jaja alles komt goed zegt hij maar ik wacht nog steeds , heel treurige zaak
intussen schuift hij alles door naar een 2dehandswinkel , daar zou blijkbaar de fout zitten maar dat klopt niet

ps : op MP adverteert deze zaak onder de naam Lavos reiniging + Almarowinkel !!
heel raar

16 maggio 2025

Beste René,

Dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring zo negatief is verlopen. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij zaken willen doen en wij begrijpen uw frustratie volledig.

Uw situatie verdient onze serieuze aandacht. Omdat u verwijst naar een advertentie via Marktplaats en een samenwerking met een tweedehandswinkel, willen we graag samen met u uitzoeken waar dit is misgegaan en hoe we dit alsnog netjes kunnen oplossen.

Wij verzoeken u vriendelijk om direct contact met ons op te nemen via klantenservice@lavosreiniging.nl of telefonisch op 035-2057002. We nemen deze klacht serieus en willen het graag met u afronden.

Lavos Reiniging

Valutata 1 stelle su 5

Zeer onprettig bedrijf niet…

Zeer onprettig bedrijf niet klantvriendelijk en laten je gewoon zitten.

9 maggio 2025

Beste Rokebrand,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan. Wij vinden het belangrijk om samen tot een oplossing te komen en leren graag van uw feedback. Wij kunnen uw naam helaas niet vinden in ons klantenbestand.

Zou u contact met ons willen opnemen zodat we dit kunnen uitzoeken en rechtzetten? U kunt ons bereiken via info@lavostotaalservice.nl of telefonisch op 035-2057002.

We hopen alsnog tot een goede afronding te komen.

Lavos Totaal Service

Schimmel in de badkamer

De mannen waren keurig op de afgesproken tijd, ze hebben heel netjes gewerkt en de service is prima!

28 marzo 2025

Beste Riny,

Bedankt dat je het Lavos team hebt ingeschakeld om de schimmel in jouw badkamer te verwijderen. Top dat je jouw waardering uitspreekt door ons 5 sterren te geven!

prutsers

teveel om te noemen en niet waard dat er tijd ingestoken wordt , hoi robke , één ding : niet goed bezig

14 marzo 2025

Beste Ludwig,

Vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan. Ik kan op dit moment geen afspraak in onze agenda vinden op de naam 'Ludwig'. Weet je zeker dat je ons hebt ingeschakeld? We worden helaas wel eens vaker door elkaar gehaald met andere schimmelspecialisten.

Neem gerust snel contact met ons op zodat we dit op kunnen lossen. In ieder geval bedankt voor je feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Lavos was mooi op tijd en heeft de...

Lavos was mooi op tijd en heeft de woning super schoon achter gelaten! Petje af!

6 marzo 2025

Beste Gerta,

Bedankt voor deze mooie review. 5 sterren, yes!

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil graag mijn ervaring delen met...

Ik wil graag mijn ervaring delen met lavosreiniging De badkamer en slaapkamers zijn netjes schoongemaakt en het team was vriendelijk

19 marzo 2025

Beste Bryson,

Niets is vervelender dan schimmel die maar niet weg wel blijven, top dat je hebt gekozen voor de definitieve aanpak van Lavos. Die schimmel zie jij voorlopig niet terug!

Heldere communicatie

Heldere communicatie, goed op tijd, efficient schoongemaakt.

7 marzo 2025

Beste Haitam,

Bedankt voor je mooie review. We doen elke dag ons best om helder te communiceren, fijn dat dit werkt!

Schoonmaak

Goede ervaring goed schoon en lekker fris dankzij het team van LAVOS!!

17 marzo 2025

Beste Petra,

Fijn dat we alles weer mooi schoon en fris hebben mogen opleveren, bedankt voor het delen van jouw ervaring en de mooie 5 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Excellent experience, highly recommended!

I contacted Lavos for a mold issue in my crawl space and was able to schedule an appointment within a couple of weeks. Unfortunately, the situation was worse than expected, but the Lavos team provided all the support I needed! They quickly arranged a follow-up and completed all the necessary repairs within a few hours, including crawl space insulation.

The staff was incredibly friendly, professional, and highly responsive. They even offered me a generous discount, which I truly appreciated. Based on my excellent experience, I would highly recommend their services!

15 marzo 2025

Hi Michela.

Thank you for sharing your experience with our service. We are glad that our team has been a great help for your situation.

Yours faithfully,

idem dito als Astrid

idem dito als Astrid , hierbovenop reeds een grote som betaald voorschot en rob stuurt zijn kat , leuk bedrijf

12 marzo 2025

Beste Igwan,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Ik kan helaas geen factuur vinden op jouw naam, kan het zijn dat je een ander bedrijf hebt ingeschakeld en ons door elkaar haalt?

Neem gerust contact met ons op via onze website en we zoeken samen een oplossing. Wij herkennen onszelf niet in deze review en dit moet dan ook direct opgelost worden.

Valutata 1 stelle su 5

Niet komen opdagen op de afspraak

Niet komen opdagen op de afspraak, geen excuses voor aangeboden. Helemaal niks meer van gehoord. Hele dag voor niks thuisgebleven.

3 marzo 2025

Beste Astrid,

Bedankt voor deze review. Vervelend dat deze situatie is ontstaan. Wij sturen de dag voor de afspraak altijd een afspraakherinnering, hierin vermelden we dat ons team voor de afspraak telefonisch contact met je opneemt. We hebben de dag van de afspraak meerdere pogingen gedaan je te pakken te krijgen. Helaas was je deze dag telefonisch niet bereikbaar.

Je kunt via onze klantenservice een nieuwe afspraak maken. Maar zorg je er wel voor dat je de dag van de afspraak bereikbaar bent ;)

Valutata 4 stelle su 5

Vochtprobleem vloer schuur

Prima bedrijf.

Snelle, scherpe offerte voor vochtprobleem in de schuur. Bouwdroger als afgesproken geleverd. Volgens afspraak werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Vriendelijk en professioneel personeel

20 febbraio 2025

Beste Dick,

Bedankt voor het inschakelen van Lavos voor jouw vochtprobleem. We hebben met plezier aan jouw schuur gewerkt.

Top bedrijf.

Top bedrijf.

Ze hebben alle vochtproblemen in de kelder opgelost en een ventilatie geplaatst.

Zeer goede en prettige communicatie met alle medewerkers.

Beloftes worden nagekomen.

Lavos is bij ons zelfstandig een week bezig geweest terwijl wij op wintersport waren. Bij terugkomst was alles klaar en opgeruimd.

Een absolute aanrader.

3 marzo 2025

Beste Roger,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen. Top dat je hebt gekozen voor de totaaloplossing. Soms is het het genoeg om alleen de wanden en vloer te dichten, maar moet er ook geïnvesteerd worden in goede ventilatie.

Veel plezier met je 'nieuwe' kelder!

Valutata 4 stelle su 5

Schimmel verwijderen

Rob legde alles uit en ik moest naar beneden vanwege de veiligheid en toen gingen ze meteen aan het werk ze waren snel klaar rob gaf ook tips over de ventilatie alleen geen garantie certificaat gehad
Maar ik heb geen factuur gekregen en ook het garantie certificaat niet

22 febbraio 2025

Beste Beatrix,

Bedankt dat je Lavos hebt ingeschakeld voor jouw schimmel probleem. Excuses voor de verwarring, jouw factuur is tevens jouw garantiecertificaat.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf en vakkundige expert die…

Fijn bedrijf en vakkundige expert die onze heeft geholpen alle vocht problemen zijn. Verholpen kelder is eindelijk droog en schimmel is verwijderd

10 febbraio 2025

Beste Paul.

Top dat we jouw kelder weer droog en schimmelvrij hebben mogen maken! Veel pleier met je 'nieuwe' kelder.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service alle schimmel…

Goede en snelle service alle schimmel is verwijderd en gratis advies gehad echt aanrader

10 febbraio 2025

Beste Rick.

Blij dat we je zo snel hebben kunnen helpen met dit vervelende schimmelprobleem. Jij bedankt dat je deze ervaring hier hebt gedeeld.

Team Lavos

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più