Vorig jaar heb ik een woning gekocht waarbij uit de bouwkundige keuring bleek dat er vocht in de muren zat. Dat was voor mij geen groot probleem omdat ik toch ging verbouwen. Ik heb drie bedrijven ben... Leggi di più
Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bedrijf had een aantal partij bbq’s opgekocht en verkocht deze via MP. Ik wilde 1 kopen en na meerdere berichten en beloftes dat ik hem op kon halen zodra aanwezig werd er ineens niet meer gereageer... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Deltazijde 26, 1261ZM, Blaricum, Paesi Bassi
- 0352031135
- info@lavosreiniging.nl
- lavosreiniging.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Zeer vak bekwaam en een geweldig team…
Zeer vak bekwaam en een geweldig team en goede service onze Kelder is weer bruikbaar

Vlekken Probleem verholpen
Lavos is bij mij langs geweest i.v.m. vocht/schimmelplekken in de bijkeuken.
Ze hebben geconstateerd dat het kwam door te weinig ventilatie in de deze ruimte.
Ze raadden mij toen aan een kleine ventilatie unit te laten plaatsen door hun, nadat ze de vocht/schimmelplekken hebben verwijderd.
Zo gezegd zo gedaan en sindsdien geen last meer gehad van deze plekken.
Al met al goede service en informerend voor mij, ik voel me zeer geholpen en ze waren netjes en vriendelijk.

Risposta di Lavos Reiniging BV
Prima service en sympathieke mensen
Vandaag zijn de mannen van Lavos geweest en hebben onze kelder waterdicht en schimmelvrij gemaakt.
Zeer tevreden met de snelle en prima service en de nette afhandeling.

Risposta di Lavos Reiniging BV
kwam schoonmaakmiddel uit een raam naar…
kwam schoonmaakmiddel uit een raam naar beneden vallen op mijn kleding en scooter. Vlekken gaan er niet uit. Word gezegd dat het niet kan omdat zei geen bleek gebruiken en dus niet naar oplossing gezocht. Walgelijk hoe brutaal er word gedaan en komen niet met een passelijke oplossing. Zeggen je terug te Bellen maar hoort vervolgens niks..... Word gezegt dat zei het niet zijn maar door contact met de bewoner weet ik dat dit niet klopt. Zoiets kan gebeurden maar kom er dan voor uit. Enorm lullig…

Risposta di Lavos Reiniging BV
Goede service erg aardig en vakkundig…
Goede service erg aardig en vakkundig personeel

Kruipruimte legen
Mijn Kruipruimte was flink onder water gelopen. Afspraak gemaakt alleen op hetnl helaas op het laast zonder reden gecanceld. Gelukkig heeft Rob mij die zelfde dag nog gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Dit was de volgende dag al mogelijk. Het was prettig dat ze snel met een oplossing kwamen. De medewerkers van Lavos denken graag met je mee! kreeg super fijn advies en handige suggesties. vriendelijk kundig en betrouwbare echt een prettig bedrijf. Vriendelijk, kundig en betrouwbaar.

Professioneel en vakkundig
Lavos heeft de kruipruimte in mijn woning geïsoleerd. Ze zijn professioneel, vakkundig en punctueel. Absoluut de moeite en het geld waard.

Risposta di Lavos Reiniging BV
Prettige communicatie en snel!
Beste schoonmaakbedrijf in Noord Holland! Wederom bedankt heren van Lavos

Schimmel reiniging
Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direct in actie gekomen en voor ons helemaal naar het zuiden van het land gereden. Zeer vakkundig en professioneel werk geleverd en dat allemaal zo kort dag! Super goeie ervaring! Raad het iedereen aan.

Risposta di Lavos Reiniging BV
Hartstikke fijn geholpen mijn badkamer…
Hartstikke fijn geholpen mijn badkamer is weer spierwit.
Bedankt mensen van Lavos

Vakkundig, adequaat en servicegericht
Bij terugkomst van wintersport ontdekten we enorm veel water is onze kelder. Zelfs als we het leeg hadden gepompt stond er diezelfde dag alweer een laag water.
In eerste instantie een loodgieter gebeld i.v.m. een vermoedelijke lekkage.
Dit bleek niet het geval te zijn, de loodgieter verwees ons door naar dit bedrijf.
Direct een afspraak gemaakt en op korte termijn kwam er een specialist.
Na een inspectie kwam al snel de oorzaak aan het licht, grondwater was de kelder binnengedrongen. (Begrepen dat dit een zeer veel voorkomend probleem is dit jaar.)
Samen met de specialist de vervolgstappen doorgenomen en tot actie overgegaan.
Op korte termijn stond er een team voor de deur die onze kelder in no-time compleet waterdicht heeft gemaakt.
Ik ben zeer te spreken over het snelle en adequate handelen van dit bedrijf.
Nadat ons kelderprobleem opgelost was heb ik dit bedrijf bij meerdere buren aanbevolen.
In een woord, Top!

Goede communicatie
Goede communicatie, scherpe tarieven en een duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Ben zeer tevreden over het team dat mijn huis weer bewoonbaar heeft weten te maken.
Vriendelijk en netjes volgens afspraak gewerkt.
Lavos bedankt!

Risposta di Lavos Reiniging BV
Goedeservice en vakkundig personeel …
Goedeservice en vakkundig personeel echt een aanrader!!!! wij waren snel aan de beurt en zowel het vocht probleem als schimmel probleem was binnen 1 dag opgelost

Risposta di Lavos Reiniging BV
Lavos is een fijn betrouwbaar en…
Lavos is een fijn betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Komt zijn afspraken na tegen een nette prijs. Zeker aan te bevelen!

Risposta di Lavos Reiniging BV
Goede service en betaalbaar onze kelder…
Goede service en betaalbaar onze kelder is weer waterdicht echt. Aanrader

Risposta di Lavos Reiniging BV
Goed bedrijf komt afspraken na erg…
Goed bedrijf komt afspraken na erg vakkundig en meedenkend en niet duur en goede service

Risposta di Lavos Reiniging BV
Met dit bedrijf valt niet samen te werken!…
Met dit bedrijf valt niet samen te werken!

Cancelled last minute
Horrible experience, very hard to communicate with the customer service, they only answer any question once it has been asked at least 3 times. We set up an appointment but they didn't show up on time. I tried calling them several times, they were unavailable for hours. When the finally picked up the phone, they told me they were not going to be able to make it in the time frame that we agreed on, but they would come later. Two hours later they called back and let me know that they would not be coming at all. We already packed up the whole apartment so they could do their work, and we rearranged our schedules. Very disappointing, difficult to communicate with and they don't even show up in the end. You better choose any other company out there.

Risposta di Lavos Reiniging BV
ze komen mooi op tijd en alle schimmels…
ze komen mooi op tijd en alle schimmels waren snel verwijderd ik vindt dit een geweldige service en we zijn goed begeleid en Rob en zijn team zijn zeer vakkundig en zeer vriendelijk en onze kelder kunnen wij weer gebruiken door hun

Top top top!
De service van vandaag was zo goed als magisch. Ik deed gistermiddag een verzoek en de volgende dag (vandaag) stonden er 3 vriendelijke heren op de stoep. Ik dacht dat de schimmelverwijdering een aantal uurtjes zou duren, gezien de hoeveelheid in mijn badkamer, maar na 35 minuten (!!!) werd mij een gloednieuwe badkamer gepresenteerd. Super snel en super grondig werk, ik stond echt versteld. Top service voor een top prijs.