Valutata 5 stelle su 5

Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, snelle reactie op vragen. De leuke verpakking met toffe attentie maakte het af. Juweeltjes zijn net zoals ik ze me voorstelde van de foto's. Ze zijn wel erg fijn van materiaal dus ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De sieraden van Laua Design blijven na heel wat uurtjes dragen mooi van kwaliteit en kleur. Ook de service is top! Na een ongelukje met een oorbel, kreeg ik op een beurs zonder gegevens uitdelen een... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Precies wat ik wou!

Ik moest er even op wachten (PostNL werkte niet goed mee), maar ik kreeg vandaag mijn pakketje in de bus. Ik bestelde vier paar oorringen en dat kwam in een kartonnen doosje dat perfect in de brievenbus kon. De oorbellen waren prachtig verpakt: een echt cadeautje voor mezelf! Laura maakt er haar werk van: je voelt dat ze dit met liefde doet. De oorbellen zien er precies zo uit als de foto´s op de website. Ik kreeg wat ik verwacht had. Heel tevreden over de grote keuze op de website en de vlotte bestel- en betaalwijze! Top!

14 marzo 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je lieve en uitgebreide review, Dorien! Wij worden heel blij als we dit lezen! Ik wens je ontzettend veel draagplezier van je mooie oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Mooie ring bij Laura Design gekocht

Mooie ring bij Laura Design gekocht. Op tijd geleveerd en in een heel mooie dosje met een bloempje erbij. Nog extra een cadeaitje gekregen. Het heeft mijn dag mooi gemaakt. Merci Laura

Risposta di Laura Design

Fijn dat je zo tevreden bent, Diana! Heel graag gedaan en ik wens je veel draagplezier van je mooie nieuwe sieraden! Groetjes, Laura

Levering zoals aangegeven

Levering zoals aangegeven. Mooie sieraden voor een scherpe prijs.

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Rita! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Gewoon prima

Snel , leuk verpakt en mooie spullen.

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review en heel veel plezier met je nieuwe sieraden! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met de oorbellen

Heel blij met de oorbellen, helemaal wat ik verwachtte en hoopte nadat ik nog even per whatsapp contact had gezocht met een vraag over de precieze kleur. En prachtig ingepakt, een plaatje! Echt leuk om te krijgen.

22 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Jeannette! We staan altijd klaar om te adviseren bij jouw keuze en wensen je heel veel draagplezier van je prachtige oorbellen! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig hangertje, leuk verpakt!

Ik was blij verrast toen ik het bestelde hangertje met kettinkje ontving. Wat schattig en met aandacht verpakt! Het hangertje en kettinkje zijn prachtig!

21 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Heel veel plezier met je nieuwe ketting en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Fijne juweeltjes.

Na een klein weekje wachten arriveerde het pakketje vandaag ook in België 😀. Contact via Whatsapp gehad over de ringmaat en dat verliep vlot en gemoedelijk. Juwelen netjes verpakt, ze zien er heel mooi en fijn uit. Met een extra Valentijncadeau. Ik ga ze alvast vandaag testen!

19 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review! Ik wens je heel veel draagplezier van je prachtige nieuwe sieraden! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Wat een leuk cadeautje bij mijn…

Wat een leuk cadeautje bij mijn bestelling! Ben er erg blij mee. Vind de verpakking ook erg origineel. Dank je wel!

15 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Wat leuk dat je zo tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe sieraden! Groetjes, Laura

Mooie ringen..

Mooie ringen..
Goede kwaliteit..
Prachtig ingepakt..
Mooie kadootjes voor mezelf !

25 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Dank voor je 5-sterren review! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe sieraden! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Eind goed al goed

Via een advertentie op social media een bestelling gedaan. Geen bestelbevestiging gehad maar via de app snel contact.
Geen statusupdate en geen trackentrace mail maar wel binnen een week een heel mooie sieraden set in een goed verzorgde verpakking met personal touch.
Dus eind goed al goed

10 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je review, Ingrid! Als je zowel geen bestelbevestiging als geen tracking mail hebt gehad, dan heeft er hoogstwaarschijnlijk een typfout in je e-mailadres gestaan. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Ik wens je veel plezier met je nieuwe sieraden! Groetjes, Laura

Perfect and beautiful

Perfect!
Only thing is that I ordered the owl earrings and they were out of order and the site said otherwise. But they sent me another pair and when I mentioned it trough Instgram I got an offer that they would sent me the right ones for free. Good service. Beautiful earrings. They were smaller than I expected but still beautiful. :-)

8 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Thank you very much for your review, Greet! Please enjoy your new jewellery! Greetings, Laura

Valutata 1 stelle su 5

Gebrek aan klantenservice

Eind december 2022 een bestelling gedaan van meerdere items, 1 ring bleek te groot en deze is op 2 januari geretourneerd. In de tussentijd de juiste ringmaat besteld. Maar het is vandaag 11 februari en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Wel wat mailtjes verstuurd maar daar komt pas laat of zelfs geen reactie op terug. Moet eerlijk zeggen dat ik hier een naar gevoel bij krijg en daardoor met minder plezier mijn sieraden draag.

10 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Dank voor je feedback en spijtig te vernemen dat je ervaring met ons niet is wat het had moeten zijn. We hopen desondanks dat je met plezier je ring zult dragen en ons in de toekomst de kans wilt geven om je van een betere ervaring te voorzien. Groeten, Laura

Valutata 1 stelle su 5

Niets bestellen bij dit bedrijf

Niets bestellen bij dit bedrijf, ik heb een klacht over een paar oorbellen meerdere malen gemaild en geen antwoord gekregen. Toen ik destijds een vraag stelde over mijn bestelling, heb ik wel antwoord gekregen maar duurde het bizar lang. Laure heeft blijkbaar nog nooit van aftersales, dus klantenbinding, gehoord.

21 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Beste Claudia, spijtig dat je het contact met ons zo hebt ervaren. Wij doen iedere dag ons best om ieder bericht zo goed en vlot mogelijk te beantwoorden. Helaas komt het door drukte soms voor dat dit langer duurt dan je gewend bent. Voor zover wij hebben kunnen zien, hebben we jouw vraag over het retourneren van een artikel beantwoord en is de retournering ook door ons ontvangen, verwerkt en aan je terugbetaald. Groeten, Laura

Super!

Ik heb oorbellen besteld en ze voldoen aan de verwachting. De levering is snel en goed. Ook is de bestelling altijd leuk ingepakt.

2 febbraio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Maida! Heel veel plezier met je nieuwe oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, fijne website, snelle service en mooie en leuke verpakking

24 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, April! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug! Groetjes, Laura

Halsketting+oorbellen Gemstone Alaya

Superblij met mijn halsketting en oorbellen Gemstone Alaya! Helemaal zoals ik dacht dat het ging zijn, ook de kleur.
Heel mooi verpakt, net een cadeautje. Zo leuk om het zo toe te krijgen!

19 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Wat fijn dat je zo tevreden bent met je prachtige nieuwe sieraden, Elke! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Mooi sieraad en goed service

Super mooi sieraar en komt overeen met wat je op de site ziet en wat je krijgt.
Daarnaast zijn ze ook voor verpakt opgestuurd in een mooi zakje..
Zeker aanrader als je van rustig en minimalistisch sieraden houd!

19 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Mayella! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Groetjes, Laura

Erg mooi!

Ik ben heel erg blij met de mooie oorbellen van laura-design. Het pakketje openen was al een feestje, wat een aandacht is er aan besteed! De oorbellen zien er sierlijk en delicaat uit, en de mooie verpakking versterkt dit nog eens! Heel erg geschikt ook als cadeautje, voor jezelf of voor een ander! Problemen met de bezorging zijn goed opgelost, erg fijn.

12 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Chaja! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe oorbellen en we zien je graag nog eens terug! Groetjes, Laura

Tevreden klant!

Voor de eerste keer besteld.
Door een stomme fout van mijzelf was er iets mis gegaan met het verzenden en dit heeft Laura gratis voor mij opgelost. Dankjewel!
De oorbellen waren heel erg mooi, en leuk verpakt in een zakje met een blaadje en bloempjes erop.
Ik ben zeer tevreden, goede service!!

6 gennaio 2023

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Gerrie! We denken graag met je mee :) Ik wens je veel draagplezier van je prachtige nieuwe oorbellen! Groetjes, Laura

Zeer mooie oorbellen

Zeer mooie oorbellen, erg tevreden mee!
Laura Design reageerde snel en behulpzaam bij een probleem met de bezorging door PostNL.

5 dicembre 2022

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Sophie! Heel veel plezier met je nieuwe oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più