Valutata 5 stelle su 5

Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, snelle reactie op vragen. De leuke verpakking met toffe attentie maakte het af. Juweeltjes zijn net zoals ik ze me voorstelde van de foto's. Ze zijn wel erg fijn van materiaal dus ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De sieraden van Laua Design blijven na heel wat uurtjes dragen mooi van kwaliteit en kleur. Ook de service is top! Na een ongelukje met een oorbel, kreeg ik op een beurs zonder gegevens uitdelen een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een klein weekje wachten arriveerde het pakketje vandaag ook in België 😀. Contact via Whatsapp gehad over de ringmaat en dat verliep vlot en gemoedelijk. Juwelen netjes verpakt, ze zien er heel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.

4,5

Mooi product !oorbellen

Mooi product !

8 aprile 2026

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Corine! We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe sieraden en zien je graag weer terug! Groetjes, Laura

Mooie collectie

Mooie collectie, goed en verzorgd ingepakt en snel geleverd

1 aprile 2026

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Anita! Heel veel draagplezier gewenst van je prachtige nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en mooie verpakking

Snelle levering en mooie verpakking. goede kwaliteit.

31 marzo 2026

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Ria! Fijn dat je zo tevreden bent :) Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

👌………

👌………. Snelle levering, mooie oorringen

6 marzo 2026

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Inge! We wensen je heel veel draagplezier en zien je graag weer terug! Groetjes, Laura

Prachtige parelketting ontvangen

Prachtige parelketting ontvangen. Precies zoals op de website. Het slotje is wel een beetje prutsen. Maar al met al heel blij mee. Prima service, snelle levering. Ook heel fijn.

26 gennaio 2026

Risposta di Laura Design

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review, Hilda! We wensen je veel draagplezier van deze prachtige parelketting en zien je graag terug! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Mooie sieraden en goede kwaliteit

Prachtige sieraden van goede kwaliteit. Levering altijd op tijd en mooi verpakt.

27 gennaio 2026

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Nataliia! Fijn dat je alrijd zo tevreden bent, daar doen we het voor! Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Mooie sieraden.

Mooie sieraden.. snel bezorgd en ook nog eens super leuk ingepakt!
Heel blij mee!!

29 dicembre 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Heel veel draagplezier van je nieuwe sieraden gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Valutata 2 stelle su 5

Oorbellen gekocht

Oorbellen gekocht. Zeer mooi van design maar zeer buigzaam. Direct vervormd en niet meer in model. Zeer jammer 😢

Risposta di Laura Design

Wat jammer om te lezen dat de oorbellen niet meer mooi in model zijn, Inge. Onze delicate artikelen zijn volledig gemaakt van 925 sterling zilver. Zilver kent als materiaaleigenschap een zekere vormbaarheid. Vandaar dat enige voorzichtigheid bij sommige designs geboden is. Als je ons een mailtje stuurt met je ordernummer en een foto van de oorbellen, kunnen we je wellicht ergens in tegemoet komen? Groetjes, Laura

Erg bljj

Ik ben erg blij met mijn mooie goudglimmende sieraden van Laura. Liefdevol verpakt ook en snel verzonden.

11 dicembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Sabine! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe sieraden! Heel veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Alles dik in orde!

25 novembre 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Sabine! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Mooie producten

Mooie producten!

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Het ziet er mooi er verfijnd uit.

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Miep! Heel veel plezier gewenst van je mooie nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Heel tevreden.

Heel mooie sieraden en snelle levering.

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Nataliia! Fijn dat je zo tevreden bent over onze artikelen en service! We wensen je heel veel draagplezier van je prachtige sieraden en zien je altijd graag weer terug! Groetjes, Laura

Valutata 2 stelle su 5

defecte oorbel ontvangen

Ik had bij mijn laatste bestelling 4 paar oorbellen besteld. 1 ervan was echter defect (het steeltje brak onmiddellijk af bij het aandoen van de oorbel). Ik heb hier op 24/11 een mail voor gestuurd om te vragen hoe dit opgelost/vervangen/terugbetaald kan worden, maar heb nog geen antwoord gehad. Vermoedelijk door extra drukte in de black friday periode. Hopelijk krijg ik toch snel een antwoord op mijn email.

14 novembre 2025

Risposta di Laura Design

Beste Nadine, excuus voor de vertraagde reactie. DIt is inderdaad ten gevolge van de Black Friday drukte geweest. Zoals besproken ontvangt u van ons per omgaande een vervangend artikel. We wensen u dan alsnog veel plezier van de oorbellen! Groeten, Laura

Snelle reactie

Snelle reactie, mooie oorbellen, mooi verpakt!

11 novembre 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Ineke! We wensen je heel veel draagplezier van je mooie nieuwe sieraden en zien je graag weer terug! Groetjes, Laura

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Netjes verpakt.

6 novembre 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Judy! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Super!

Fijne en snelle communicatie en wederom een hele mooie ketting ontvangen.

1 novembre 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review Steevie! Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel draagplezier van je prachtige nieuwe ketting en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Aanrader!

Mooie oorbellen gekocht. En voor een prima prijs! Leuk verpakt en snel in huis!

30 agosto 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je enthousiaste 5-sterren review, Maureen! Heel veel plezier met je nieuwe oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kwaliteit, echt een cadeautje.

What you see is what you get: mooie kwaliteit en leuke ontwerpen.
De oorbellen zijn erg mooi, het is prachtig ingepakt en ontvangt als een cadeautje.

25 agosto 2025

Risposta di Laura Design

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop, Nicole! Heel erg bedankt voor je mooie review en veel draagplezier gewenst van je nieuwe sieraden! We zien je graag weer terug. Groetjes, Laura

Valutata 4 stelle su 5

De levering was snel en het produkt is…

De levering was snel en het produkt is goed verpakt.

25 agosto 2025

Risposta di Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! We wensen je heel veel draagplezier van je prachtige nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più