LassoX har været en game changer i min salgsafdeling! Vi gik fra at bruge utallige timer på at finde de rette leads og kontaktinfo. Med LassoX får vi hver morgen friske leads med alt den info... Leggi di più

Med Lasso X og deres API integration har vi fået adgang til en live opdatering af CVR data, som bare fungerer. De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmentering... Leggi di più

Der er rigtig mange argumenter for at anvende LassoX I det daglige data-, søgning-, kampagne og informationsarbejde. Vi anvender LassoX til mange forskellige dataopgaver. LassoX som outbound kampagn... Leggi di più

1. Azienda di software

Lasso laver markedsdataprodukter baseret på offentlig data – målrettet dine præcise behov. På én gang kan du spare tid og have den rette data og indsigt til at træffe de rigtige beslutninger.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Henvender sig uden tilladelse

Henvender sig uden tilladelse, har meldt det til forbrugerombudsmanden

6 settembre 2021

Hej Jan,

Vi beklager din oplevelse omkring en uberettiget henvendelse. Da vi ikke kan identificere dig eller din virksomhed baseret på dine oplysninger her på Trustpilot, kan jeg desværre ikke udtale mig yderligere om hvad der kan være sket i dit tilfælde.

Vi stræber naturligvis efter at følge markedsføringsloven, GDPR og andre gældende bestemmelser. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte på contact@lassox.com, så vil jeg meget gerne komme til bunds i sagen, så evt. fremtidige fejl kan undgås.

Mvh. Jeppe, Lasso X

Aldrig har det været nemmere at finde fejlagtig information

Forfærdeligt side og skrækkelig kundeservice. På trods af jeg skriver venligt til dem at deres information er forkert om mig og mit firma nægter de at ændre det. Jeg har haft med 10 års mellemrum to firmaer. Et i dag der beskæftiger sig med vinduespudsning og et for 10 år siden der solgte kosmetik. På deres side skriver de det som om at de to firmaer er de samme og bare har skiftet navn. Det første firma har været lukket i over 10 år!.. de siger jeg skal tage fat i erhvervsstyrelsen. På trods af de godt ved at erhvervsstyrelsen ikke kan gøre noget ved det.. føj en løgnagtig side. Skam jer!

2 febbraio 2021

Helt igennem en forfærdelig platform

Helt igennem en forfærdelig platform. Lasso manipulere erhvervsstyrelsens data som er offentlig tilgængelige på virk. Informationer som er faktuelt forkerte og med deres "robot" genere resumér som slet ikke passer og manipulere narrativet for ens erhvervshistorik. I anmeldelsen tråden kan man se at deres kundeservice medarbejder (eller måske en robot?) svarer at man skal henvende sig til CVR/Virk hvis informationen er faktuelt forkert. Sagen er at informationen er korrekt på cvr.dk men Lasso og deres inkomptente (eller knap så intelligente kunstig intelligente robot) skriver opfindsomme resumér som danner misvisende billeder om ens person.

11 novembre 2020

Hej.
Vi er kede af, at du ikke synes om vores side Lasso.dk. Vores mål med den er at skabe transparens i dansk erhvervsliv - og lade alle brugere kunne se oplysninger om virksomheder og personer i dansk erhvervsliv.
Vi trækker - som du nævner - oplysningerne direkte fra CVR, dvs. at vi ikke selv har noget data, der kan variere fra det, der ligger i CVR. Erhvervsresumeet, som du også nævner, har til formål at formidle de store mængder data, der er i CVR.
Vi oplever engang imellem at der kan være fejlregistreringer i CVR, og i så fald skal det selvfølgelig rettes i kilden - og så vil det automatisk også blive rettet på Lasso.dk. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@lasso.dk, så kan vi hjælpe i den rigtige retning.

Bedste hilsner,
Tea (der ikke er en robot)

Glimrende værktøj

Glimrende værktøj!

Samler alt relevant data på virksomheder og stiller det flot op grafisk 🤟🏻

3 agosto 2020

Hej Nicklas.
Tusind tak for de fine ord - vi er glade for, at du kan se værdi af vores markedsdata-løsning.

Mange hilsner,
Tea, Lasso X

Med stor skuffelse

Med stor skuffelse, et firma der selv på forespørgsel vælger at opretholde og offentliggøre data som man ikke ønsker skal deles.
Kan IKKE anbefale et samarbejde med dette firma.

7 luglio 2020

Hej Amaar.
Tak for din henvendelse. Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med, at vores site www.lasso.dk viser oplysninger om dig.

På vores side kan man slå alle virksomheder op - og se oplysninger om virksomheden og personerne bag. Alle oplysningerne er offentlige tilgængelige fra CVR, og vi har lavet siden, fordi vi gerne vil være med til at skabe størst mulig gennemsigtighed i dansk erhvervsliv. Derfor kan vi ikke imødekomme ønsker om at slette oplysninger.

Dog kan man henvende sig til Erhvervsstyrelsen, hvis der er grund til at få skjult personoplysninger i CVR.

Såfremt du stadigvæk har spørgsmål eller vi kan hjælpe på anden vis, er du velkommen til at kontakte os på www.lasso.dk/kontakt

Med venlig hilsen
Tea // Lasso X

Virkelig godt værktøj til virksomhedsdata

De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmenteringer imod den helt rette målgruppe, samt analyse af hvilke typer virksomheder vi har succes med.

Derudover får man på opslag af den enkelt virksomhed udover CVR data + nøgletal et hurtigt overblik over de seneste hændelser/nyheder i virksomheden, som kan danne grundlag for en bedre dialog.

Så for os et rigtig godt dataværktøj til de mange små virksomheder, men også meget brugbart for account managers på større virksomheder, da man kan agere på forskellige hændelser.

Michael
Telia

16 aprile 2020

Urimeligt, at de ikke fjerner ens oplysninger efter henvendelse

Jeg har med stor beklagelse opdaget, at dette firma, uden min viden og accept har lagt informationer ud om mig, så det optræder som den eneste oplysning om mig på nettet. Og det til trods for, at jeg er reklamebeskyttet, har hemmeligt telefonnummer og kun har haft en enkelt indtægt på kr. 10.000 via mit cvr-nummer, som i øvrigt heller ikke eksisterer i dag, da det ville stride imod mit nuværende arbejde. Og de vil ikke slette, selv om jeg beder om det.

Der må være en bagatelgrænse for, hvornår man skal hænges ud på nettet. Og ja, jeg kender også godt godt jeres svar, at man kan klage til Google, og at oplysningerne ville kunne slås op på cvr.dk.

18 marzo 2019

Hej Susanne.

Tak for din henvendelse. Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med, at vores site www.lasso.dk viser oplysninger om din tidligere virksomhed.

Som du også nævner, er al vores data hentet direkte fra CVR-registret - og vi viser al data som den er rapporteret på CVR.dk. Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at skabe størst mulig gennemsigtighed i dansk erhvervsliv. For nu at besvare dit spørgsmål vdr. en bagatelgrænse - så er det netop pointen, at vi viser data om alle virksomheder, store som små.

Som du også selv nævner, så kan vi henvise til CVR, der er den primære kilde, hvis du mener at oplysningerne er fejlagtige - og til google, hvis du ønsker sider om dig afindekseret.

Såfremt du stadigvæk har spørgsmål eller vi kan hjælpe på anden vis, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@lasso.dk.

Venlig hilsen

Marie// Lasso X

Har skiftet fra anden udbyder til Lassox

Har skiftet fra anden udbyder til Lassox og har fået adgang til en fantastisk platform. Som virksomhed med mange kunder og udtræk af potentielle kunder understøtter Lassox de behov vi har og givet nye værktøjer til at kvalificere vores emner lang mere kvalitativ end tidligere.

Michael E-Komplet

25 settembre 2018

Forfærdelig hjemmeside

Forfærdelig hjemmeside, fremstår som en ansøgning omkring personerne, udgiver regnskab, - og uden ens accept, det er simpelthen for dårlig, og så uprofessionelt, venligst fjern alle dem som ikke ønsker at være på jeres hjemmeside. kan sagtens forstå alle dem som er vrede over jeres måde at håndtere det her. ja I skriver en masse omkring man kan finde det på cvr.dk - så lad det ligge det!!

14 settembre 2018

Hej.
Vi er kede af, at du ikke synes om vores site. Hos Lasso er vores vision at skabe transparens i dansk erhvervsliv. På Lasso.dk kan man slå alle firmaer op – og se al relevant offentlig info om disse, herunder hvordan deres afleverede regnskaber har været, hvilke brancher de arbejder i, og hvilke personer, der står bag virksomheden. På den måde kan man være sikker på, hvem man handler og samarbejder med eller har som kunde. Derfor tilbyder vi ikke, at firmaer kan blive fjernet fra siden.

Vi viser automatisk al data, der er offentligt tilgængeligt via CVR, og vi skriver en robotgenereret nyhed, når der sker en ændring i firmaet – ligesom vi skriver et autogenereret resume om personer registreret i CVR.

Bedste hilsner,
Tea/Lasso X

Forfærdelig hjemmeside

Forfærdelig hjemmeside - den eneste hjemmeside som viser min mail til offentlige skue og hvis man vil kontakte Lasso kan man kun vælge en masse svar som gør du ikke kan kontakte nogen fra Lasso - Dælme noget af et skyggefirma.

Jeg vil gerne slettes fra Lasso hvordan gør jeg det?!?!?!?!

11 gennaio 2018

Hej Ulrik.
Tak for din henvendelse.
Vi beklager, at du oplever det sådan - men vi har samlet alle svar på spørgsmål i vores FAQ her: www.lasso.dk/faq. Hvis du på siden vælger 'kontakt os' og 'jeg har brug for personlig hjælp' kan du skrive til os. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os på kontakt@lasso.dk, så svarer vi dig indenfor 5 dage.

Overordnet kan vi fortælle, at de oplysninger, du kan se på www.lasso.dk er vist direkte fra det offentlige CVR-register, hvor alle firmaer og personer i dansk erhvervsliv kan slås op.

Mvh Lasso X

Moderne indsigt i virksomhedsoplysninger

Jeg har brugt cvr.dk, BIQ, KOB og meget andet til at slå oplysninger op om virksomheder og nøglepersoner. Jeg blev noget overrasket da jeg så Lasso, da de andre værktøjer nu ser meget gammeldags ud. Lasso er super lækker, hurtigt, billigt og giver en professionel indsigt. Dejligt med noget nyt og godt at offentlige data bruges til at skabe transparens.

17 aprile 2017

Jeg bruger Lasso jævnligt

Jeg bruger Lasso jævnligt, for de har samlet ALLE de informationer der er offentligt tilgængelige, og generelt er det mere informativt at søge informationer via Lasso end via Linkedin. Jeg kan godt anbefale Lasso.

7 aprile 2017

Ukorrekte oplysninger.

Ukorrekte oplysninger.. flere firmaer der er blandet sammen, og selv om man oplyser det til lasso ønsker de ikke at fjerne det.... Så den der betaler for oplysninger bliver slemt skuffet..

5 aprile 2017

Hej Mette.
På vores gratis side www.lasso.dk vises CVR-oplysninger om alle danske firmaer – på en læsbar og overskuelig måde. Alle oplysninger trækkes fra CVR-registeret, dvs. når noget rettes i CVR-registreret, vil det automatisk slå igennem på Lassos side også. Siden har vi lavet for at gøre informationer om dansk erhvervsliv transparente og let tilgængelige - så alle kan slå firmaer op og se valide oplysninger om disse.

Mvh Lasso X.

Uacceptabelt

Jeg har netop opdaget at dette firma, uden min viden og accept har lagt alle mine informationer ud til offentlig skue. Og det til trods for, at jeg er reklamebeskyttet. - De vil ikke slette, selv om jeg beder om det.

Jeg er fuldtændig ligeglad med jeressvar. Jeg har bedt jer om at fjerne mig. Og eftersom jeg er reklamebeskyttet, burde i gøre dette. - Jeg kan acceptere at være inde i systemet, såfremt man er medlem og kan ses derfra, men ikke så offentlig som i har gjort. Og så vidt jeg husker læste jeg noget om, at i netop ville passe på folks oplysninger. - Jeg tager den videre, da dette ikke er rimeligt.

9 marzo 2017

Hej Vivi.
Det er korrekt, at vi viser virksomhedsoplysninger på sitet www.lasso.dk. Vi trækker automatisk oplysninger, der ligger frit tilgængeligt for alle på cvr.dk og gør oplysninger tilgængelige, så man kan få indsigt i dansk erhvervsliv. Vi er sat i verden for at skabe transparens og sikre, at man altid kan se alle faktuelle oplysninger om alle danske virksomheder, så derfor sletter vi ikke enkelte firmaer, så længe oplysningerne er faktuelt korrekte.

Vi er kede af, at du er generet af dette – men måske er det relevant for dig at vide, at du kan få Google til at fjerne alle oplysninger om dig. Dette kan vi desværre ikke hjælpe dig med – men du kan finde Datatilsynets vejledning til det her: https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/personoplysninger-paa-soegemaskiner/

Mvh Lasso X.