LassoX har været en game changer i min salgsafdeling! Vi gik fra at bruge utallige timer på at finde de rette leads og kontaktinfo. Med LassoX får vi hver morgen friske leads med alt den info... Leggi di più

Jeg har brugt cvr.dk, BIQ, KOB og meget andet til at slå oplysninger op om virksomheder og nøglepersoner. Jeg blev noget overrasket da jeg så Lasso, da de andre værktøjer nu ser meget gammeldags ud. L... Leggi di più

Med Lasso X og deres API integration har vi fået adgang til en live opdatering af CVR data, som bare fungerer. De mange forskellige datapunkter har givet os mange muligheder for segmentering... Leggi di più

Der er rigtig mange argumenter for at anvende LassoX I det daglige data-, søgning-, kampagne og informationsarbejde. Vi anvender LassoX til mange forskellige dataopgaver. LassoX som outbound kampagn... Leggi di più

1. Azienda di software

Lasso laver markedsdataprodukter baseret på offentlig data – målrettet dine præcise behov. På én gang kan du spare tid og have den rette data og indsigt til at træffe de rigtige beslutninger.

4,6

Let at bruge

2 maggio 2024

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes vores platform er let at bruge.

Kristine / Lasso X

LassoX fungerer bare super godt og…

LassoX fungerer bare super godt og enkelt.

24 aprile 2024

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes Lasso fungerer godt og enkelt.

God dag.

Effektive værktøjer og god CX

Lasso X er en vigtig grundsten i vores daglige arbejde. Realtidsdataindsigt og de smidige integrationer gør det "kedelige" arbejde nemmere, langt mere effektivt og endda nærmest interessant, grundet den brede indsigt diverse værktøjer tilbyder os.

Dertil bliver vi altid mødt med professionalisme og proaktivitet fra vores kontaktperson Kristine, som altid løber dén ekstra mil for at imødekomme os, såfremt der opstår problemer - selv i en hektisk hverdag.

12 aprile 2024

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fine ord.
Det sætter vi virkelig pris på.

Kristine / Lasso X

Lasso er absolut noget af det bedste og…

Lasso er absolut noget af det bedste og mest stabile data vi har fået leveret, exceptionelt service fra Kristine og Rasmus altid. Super åbne over for at kigge på integrationer for at få det til at spille med nuværende tech stack.

15 febbraio 2024

Hej Kristoffer

Tusind tak for de søde ord - det sætter vi virkelig stor pris på!

Kristine / Lasso X

Super service mega tilfreds kunde kan…

Super service mega tilfreds kunde kan jeg kun sige ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 marzo 2024

Hej Gokhan

Det er vi rigtig glade for at høre.
Tak for din anmeldelse og god weekend!

Rigtig god service

Rigtig god service, og er en tilfreds kunde.

3 marzo 2024

Hej

Tusind tak for de fine ord.
Det sætter vi stor pris på.

Lasso er en gave!

Lasso er den nemmeste og billigste vej til information om økonomi og personrelationer i virksomheder i Danmark

27 ottobre 2023

Hej Jens

Godt at høre at du er glad for vores løsning.
Tak for anmeldelsen!

Effektiv eksekvering af oplysninger

Hurtig levering af nye økonomiske og juridiske forhold i ønskede selskaber

6 settembre 2023

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Nemt overskuelig

4 settembre 2023

Hej Michael

Tak for de pæne ord.
Vi er glade for, at du synes vores platform er nem og overskuelig.

Kristine / Lasso X

Jeg har stor fornøjelse af LassoX

Jeg har stor fornøjelse af LassoX. Jeg bruger det dagligt, både til at finde kundeemer, og til at tjekke oplysninger før kontakt. Brugerfladen er nem og intuitiv, og udskrifterne nemme at redigere Kan varmt anbefales.

22 maggio 2023

Hej Ole,

Tak for de fine ord. Vi er meget glade for, at du kan lide vores løsning.

Bedste hilsner
Anton / Lasso X

Bedst i klassen

Den bedste og mest forståelige oversigt over virksomheder, nøgletal og ejerskaber

26 novembre 2022

Risposta di Lasso

Kære Michael. Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for, at du kan lide vores løsning!
Mange hilsner,
Tea // Lasso X

Skal fejlregistreringer i CVR bare accepteres?

Svar til lasso X (Lea)
Omkring min første henvendelse til lasso.dk (afsendt 25. januar 2021, kl. 1647 - og opfølgningsmail nr. 2 (afsendt d. 24. februar 2021, kl. 18.37) er der ikke modtaget nogen reaktion fra lasso i min indgående mail.

Jeg ser frem til dokumentation.

Omkring fejlregistreringer i CVR har Erhvervsstyrelsen p.t. foretaget følgende rettelser på min foranledning:

1. Min tilknytningsperiode for en bestyrelsespost er blevet korrigeret, så registreringshistorikken er i overensstemmelse med de faktiske forhold.

2. Min tilknytningsperiode - som adm. dir. for to virksomheder - var næsten sammenfaldende og angivet som værende ca. 7 år i hver.
Men den reelle tilknytningsperiode var - i forbindelse med en virksomhedsmæssig revitaliseringsproces - blot ca. 13. mdr. for disse virksomheder i alt.

Denne tilknytningsperiode har Erhvervsstyrelsen også korrigeret i CVR, men nu fremstår den imidlertid fejlagtig anført som værende ca. 4 mdr. for kort.

Herudover fremstår fortsat en person i direktionen, der dog havde forladt sin post året forinden.

Ole K. Ersgaard
Erhvervsøkonom MDM, PD
Sorø

15 luglio 2022

Kære Ole.
Vi er - først og fremmest - kede af, at du har en oplevelse af, at vi ikke reagerer. Vi kan se, at vi har svaret på de mails, du har sendt os i hhv. november 2021 og januar 2022. Alle svar er afsendt inden for de lovede 5 dage. Hvis du ikke har modtaget disse, er du velkommen til at sende os endnu en mail på kontakt@lasso.dk - så fremsender vi igen. Vi har ingen mails modtaget fra dig fra februar.

Som nævnt er Lasso.dk en spejling af den data, der findes på CVR.dk. Vi ejer ikke data - men viser altid data, som det fremstår i den offentlige kilde.
Det betyder, at hvis der er fejlregistreringer i CVR - så skal de rettes i CVR. Rettelser vil også afspejle sig på Lasso.dk.

Hvis du har konkrete steder, hvor du ikke mener at korrektioner fra Erhvervsstyrelsen afspejles korrekt ud på Lasso.dk, er du endnu engang velkommen til at skrive det til os.

God dag.

Mvh Tea / Lasso X.

Helt seriøs

Helt seriøs, fjern mig nu Forhelvede fra jeres platform. Kan ikke passe det ikke kan lade sig gøre når jeg gentagende gange har bedt jer om det og daværende CVR har ikke eksisteret i 10 år

14 maggio 2022

Hej Maria,

På Lasso.dk viser vi de helt samme oplysninger, der fremgår på CVR.dk. Denne data er offentligt tilgængelig og kan fremsøges af enhver – også historiske oplysninger. Derfor kan og må det også videreformidles af enhver.

Vi ønsker at skabe transparens i dansk erhvervsliv, og derfor har vi sitet Lasso.dk. Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke ønsker, at vi viser oplysninger om dig, men hvis disse ikke skal være offentligt tilgængelige, er det Erhvervsstyrelsen (CVR), du bør kontakte.

Bedste hilsner
Anton / Lasso X