Bestilte en benk i november, mottok feil produkt i mars. Etter mye frem og tilbake fikk jeg returnert den jeg mottok og de sier de har bestilt ny. Når den kommer har jeg gitt opp å håpe på. Snakk om... Leggi di più

Produktet jeg bestilte hadde jeg aldri sett i virkeligheten, men det er vekdig bra, og det fulgte også med knotter jeg kunne feste på slik at kurvene i nmetsll ikke lager merker på underlaget de sette... Leggi di più

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Leggi di più

Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di mobili per cucina
  5. Negozio di articoli da cucina
  6. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su Länna Møbler NO

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Verdens beste kundeservice fra Claims Agent Thomas

Jeg bestilte Foscarini Caboche pendellampe. Det har vært mye frem og tilbake vedrørende driveren til lampen. Vi hadde flere besøk av elektrikeren. Det viste seg at ledningene hos meg ikke taklet denne lampen med dimming. Vi fikk strålende og profesjonell hjelp fra Claims Agent Thomas hele veien til problemet ble løst. Han var tålmodig, problemløsende og hadde evnen til å håndtere irritert/frustrert kunde som meg. Beste kundeservice jeg har opplevd!

24 maggio 2024

Rask levering

Rask levering - bra selskap til transporten (Posten). De gir god kommunikasjon og kommer når de lover.

24 luglio 2024
Logo di Länna Møbler NO

Risposta di Länna Møbler NO

Hej May,

Vi är tacksamma över att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, din feedback är extremt värdefull. Vi är även hemskt ledsna för att din köpupplevelse inte mötte dina förväntningar.

Jag ser att vi har varit i kontakt med dig gällande leveransen av din order, men vi har fortsatt inte mottagit något svar från dig. Återkom gärna till oss om du fortfarande önskar hjälp med detta ärende så ska vi självklart hjälpa dig vidare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla våra avdelningar och led, och jag hoppas att vi trots din besvikelse får en chans att bevisa motsatsen till din upplevelse i framtiden.

Önskar dig en fin dag!
Vänligen,
Sandra

Veldig god kvalitet på bordene

Veldig god kvalitet på bordene, eneste minuset var at vi måtte sette av en hel arbeidsdag til å være hjemme siden leveringsestimatet var 8-15! Skulle ønske det gikk an å velge mer spesifikt leveringstidspunkt.

25 giugno 2024

Leveransen gikk greit

Leveransen gikk greit, men jeg ønsket å bestille tilhørende garderobeløsning og ba om 10% også på denne bestillingen, som ble utført samme dag. Har sendt Mail, men ikke fått svar.

1 luglio 2024