Bestilte en benk i november, mottok feil produkt i mars. Etter mye frem og tilbake fikk jeg returnert den jeg mottok og de sier de har bestilt ny. Når den kommer har jeg gitt opp å håpe på. Snakk om... Leggi di più

Produktet jeg bestilte hadde jeg aldri sett i virkeligheten, men det er vekdig bra, og det fulgte også med knotter jeg kunne feste på slik at kurvene i nmetsll ikke lager merker på underlaget de sette... Leggi di più

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Leggi di più

Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di mobili per cucina
  5. Negozio di articoli da cucina
  6. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su Länna Møbler NO

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Det er utrolig irriterende at man

Det er utrolig irriterende at man, fordi man har kjøpt noe, automatisk blir satt på en e-postliste med reklame, og blir spurt om å delta i en kundeundersøkelse fordi man har kjøpt produkter for noen hundre kroner.

15 ottobre 2024

Kära kund,

Tack för din feedback!

Självklart är det helt frivilligt att ta emot våra nyhetsbrev och delta i vår undersökning. Vi ser till att du blir borttagen från vår kommunikation. Om du skulle ändra dig och vill få information om våra nyheter och kampanjer i framtiden, är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och hoppas att vi hörs i framtiden igen.

Lisa

Kundeservice som mange andre burde…

Kundeservice som mange andre burde oppleve (kunder) og bestrebe seg på (bedrifter).
Hadde en feil på et produkt, som ble løst veldig greit og raskt.

Konklusjonen er derfor selvsagt at Länna Möbler kan anbefales 👍

26 settembre 2024

Vanskelig med retur

24 settembre 2024

Hej Maren,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar innerligt att din upplevelse inte mötte dina förväntningar med att genomföra retur.

Vi ser att du har ansökt om retur via vår hemsida och att vi har svarat dig näst kommande dag för att hjälpa dig vidare men saknar återkoppling från dig för att slutföra ärendet. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar, och vi jobbar just nu på att göra returprocessen enklare och mer effektiv för våra kunder.

Om du behöver hjälp direkt, tveka inte att svara på vårt mail så hjälper vi dig gärna. Vi ser fram emot att höra från dig igen!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Lisa

Treig levering (2 uker for en vare som…

Treig levering (2 uker for en vare som var på lager)

27 settembre 2024

Hej Andreas,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss, det är av stort värde. Jag beklagar innerligt att din upplevelse inte mötte dina förväntningar.

Jag kan se att din vara skickades från oss en dag efter beställningen lades. Så fort en beställning är överlämnad till speditören får du som kund en avisering där du kan följa leveransen. Vi kan dessvärre inte påverka eller rå för de fall en försändelse blir försenad av speditören.

Vi arbetar ständigt med att förbättra alla våra avdelningar och led, och vi hoppas trots allt få en chans att motbevisa din upplevelse i framtiden. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice om du har några fler funderingar, vi hjälper mer än gärna till.

Önskar dig en fin dag!

Varen er fortsatt ikke kommet frem

Varen er fortsatt ikke kommet frem

26 settembre 2024

Hej Unn,

Tack för att du har tagit din tid att kontakta oss.

Vi vill börja med att beklaga att er leverans har tagit längre tid än förväntat. Vi förstår att detta kan vara frustrerande, och vi uppskattar verkligen ert tålamod under denna process. Vi har haft kontakt med er via e-post för att hjälpa till med era frågor och information om leverans, och vi ser nu att er sändning har levererats den 7 oktober.

Om ni har några ytterligare frågor, eller om det är något annat vi kan assistera er med, tveka inte att höra av er. Vi är alltid här för att hjälpa er och ser fram emot att kunna ge er en bättre upplevelse i framtiden.

Treig frakt

Treig frakt. Ellers ok. Savnet forresten litt bedre produktbeskrivelse på nettsiden, ble en del googling for å få informasjon om produktene.

23 settembre 2024

Hej Arnhild,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Jag kan se att din beställning gjordes den 21 september och att vi skickade iväg din order måndag morgon den 23 september, efter helgen. Leveransen hanterades av Bring, och eftersom vårt lager ligger i Sverige kan det ibland ta några extra dagar för leverans till Norge.

Vi uppskattar din förståelse och hoppas att din nästa beställning hos oss går smidigare genom speditören.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

God service

Kjempefornøyd. Behjelpelig da jeg byttet farge på møbel, slik at den passet med annen møbel.
Behjelpelig da jeg ikke fikk gjennom betaling. Varen kom som avtalt.
Veldig god service.

18 settembre 2024

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen, møblene kom etter kort tid, og var akkurat slik de skulle være. Kjøpte 2 stk Y-stoler. Uproblematisk og rask forsendelse med Posten Bring også.

13 settembre 2024

Fint møbel

Fint møbel, men oppdaget noen mindre ujevnheter når jeg fikk benken. Forventet ikke ujevnheter på bakgrunn av pris.

10 settembre 2024

Hej Thea,

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna din feedback! Det gläder oss att du tycker om möbeln, även om vi beklagar att du har upptäckt vissa ojämnheter. Vi uppskattar verkligen din ärlighet och ser alltid feedback som en möjlighet att bli bättre. Vi kommer självklart att ta dina synpunkter vidare till vår leverantör för att se över detta.

Om det är något mer du undrar över eller om vi kan hjälpa till på något sätt, tveka inte att höra av dig – vi finns här för att hjälpa till!

Önskar dig en fortsatt fin dag!