Produktet jeg bestilte hadde jeg aldri sett i virkeligheten, men det er vekdig bra, og det fulgte også med knotter jeg kunne feste på slik at kurvene i nmetsll ikke lager merker på underlaget de sette... Leggi di più
Posten sier at leveransen fremdeles er på lager i Lørenskog og har vært der siden 20. april. 3 uker er overraskende lang tid for å komme fra Lørenskog til Oslo. Hva har skjedd?
Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Leggi di più
Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Leggi di più
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di mobili
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di articoli da cucina
- Negozio di arredamenti per salotti
Informazioni su Länna Møbler NO
Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bestilte nye spisebordsstoler
Bestilte nye spisebordsstoler. Fikk god hjelp ved bestilling og informasjon om levering. Svært fornøyd.
For lang leveringstid
Enkelt å bestille og varen kom raskt
Enkelt å bestille og varen kom raskt. Veldig fornøyd :)
God og rask kommunikasjon
God og rask kommunikasjon, veldig fornøyd med produktet og leveringen.
Alt gikk knirkefritt og raskt
Alt gikk knirkefritt og raskt. Fikk meldinger underveis.
Veldig fornøyd med fargen! Rød. Akkurat som ønsket.
Misvisende leveransetid
Kjøpte et møbel i bursdagsgave og valgte Länna da leveransetid var oppgitt til 2-4 virkedager,- en leveransetid som var betydelig raskere enn oppgitt hos konkurrerende butikker. Dette essensielt for at varen skulle komme fram i tide for bursdagsfeiring. Skuffelsen derfor stor når varen nå, etter straks 14 dager, fortsatt ikke har ankommet (!)

Risposta di Länna Møbler NO
Meget bra gjennomført!
Raus rabatt og fraktfri levering
Salgskonsulenter ordnet opp i bestillingen og ga meg den rabatten jeg skulle ha. Hadde vært fint å kunne sette dato for levering av kunden.
10/10
God pris, levering som avtalt (estimert ventetid til levering stemte godt), oversiktlig handel. Veldig fornøyd
Det er utrolig irriterende at man
Det er utrolig irriterende at man, fordi man har kjøpt noe, automatisk blir satt på en e-postliste med reklame, og blir spurt om å delta i en kundeundersøkelse fordi man har kjøpt produkter for noen hundre kroner.

Risposta di Länna Møbler NO