Produktet jeg bestilte hadde jeg aldri sett i virkeligheten, men det er vekdig bra, og det fulgte også med knotter jeg kunne feste på slik at kurvene i nmetsll ikke lager merker på underlaget de sette... Leggi di più

Bestilt og forhåndsbetalt en dyr lampe. Fikk estimert leveringstid 6 uker frem i tid. Så blir lampen ytterligere 7 uker forsinket. Etter 7 uker blir lampen igjen forsinket. Fikk kranglet meg til gav... Leggi di più

Produktet er bra, men jeg måttecringe for å høre når det kom, ingen kommunikasjon fra bekreftelsesmail og til jeg ringte et par uker senere, begynte å lure hva som skjedde. Her kunne det fint vært mer... Leggi di più

Jeg hadde først bestilt for store lamper. Da jeg avbestilte var det full service med en gang for å stoppe forsendelsen. Veldig takknemlig. Jeg bestilte riktig størrelse etterpå, og det var pakket kjem... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili per camere da letto
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di mobili per cucina
  5. Negozio di articoli da cucina
  6. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su Länna Møbler NO

Møbler og innredning siden 1973

Oppdag vårt brede utvalg av skandinavisk og tidløs design. Vi tilbyr en unik kolleksjon av produkter som kombinerer enkelhet, funksjonalitet og estetikk. Vi har alt du trenger for å skape en stilfull og harmonisk atmosfære, fra elegante møbler til vakre interiørartikler.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Lang leveringstid

Tok veldig lang tid med frakt og lite informasjon. Skulle ha det jeg bestilte til en spesiell anledning, men kom ikke frem i tide. Og det selv om jeg bestilte to uker i forveien. På nettsiden sto det at leveringstiden var 5-7 dager, men dette stemte altså ikke.

22 agosto 2025

Overall very bad experience

The seller didn't respond to inquiry's for a week or so, until they shipped the goods. Very slow shipping. Overall very bad experience would never shop there again or recommend.

22 agosto 2025

Jeg mottok Muuto karaffel med produktfeil - fraværende kundeservice

Jeg bestilte en karaffel fra Muutos nettbutikken til Länna 25.7.2025 og mottok hentemelding 28.7.2025. Da jeg hentet varen 30.7.2025 hadde karaffelen produktfeil (produksjonsfeil i glasset). Jeg sendte skriftlig reklamasjon med bilder samme dag , 30.7.2025 og purret pr. e-post 4.8.2025 da jeg ikke hadde mottatt tilbakemelding på reklamasjonen. Den 6.8..2025 mottok jeg e-post fra Länna: "För att vi ska kunna hantera din reklamation på bästa sätt behöver vi få in lite mer information via vårt formulär". Jeg synes det var tungvint å måtte registre reklamasjon på ny, men fylte ut skjemaet samme dag (6.8.2025) og la (igjen) ved bilder av produktfeilen. Ved innsendt skjema mottok jeg en standardisert e-post fra Länna hvor det blant annet står "Vi har mottatt din reklamasjonsforespørsel og vil begynne behandlingen av saken din snart".

Jeg vet ikke hva Länna legger i "snart", men nå er det over tre uker siden jeg mottok produkt med feil og reklamasjonen er fortsatt ubesvart. Jeg sitter med et produkt som jeg ikke får brukt. Jeg har ringt kundeservice en rekke ganger, senest i dag 20.8.2025, men har alle ganger blitt koblet rett til telefonsvarer. Dette er mitt siste kjøp fra Lännas nettbutikk.
***Oppdatering: 2.9.2025 mottok jeg følgende svar fra Lanna: "Tack för att du kontaktade oss angående din reklamation av Corky Carafe. Vi beklagar det inträffade och vår sena återkoppling.
Vi kan erbjuda er en ny vara eller en återbetalning av den ni mottagit."
Beløpet for varen ble rask tilbakebetalt og gav en svært sen, men ryddig avslutning.

20 agosto 2025

Dårlig beskrivelse av returrett.

Markedsfører med åpent kjøp i 100 dager, men flere av produktene omfattes ikke av dette grunnet «spesialbestilling». Denne informasjonen kommer utydelig frem. Utrolig dårlig kundeservice.

23 luglio 2025

Rydder opp ved problemer

Fikk for en stund siden noen feil og skadede varer som skulle brukes i et selskap, syk og stresset kontaktet jeg kundeservice, og Monica der ordnet opp på en svært hyggelig og profesjonell måte. Ville ikke vært redd for å handle hos dem igjen etter denne fine opplevelsen.

10 giugno 2025

Jeg bestilte to missionihome håndklær…

Jeg bestilte to missionihome håndklær for to uker side og har fortsatt ikke fått de tilsendt. Jeg har fått kvittering på at de er betalt. Har prøvd og sendt Mail til Länna Møbler men ikke fått svar.
Har fått svar og er lovt at bestillingen min kommer i uke 20😊

22 aprile 2025

Hej,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback.

Jag ser att en kollega har varit i kontakt med dig gällande din order och har givit dig svar inom 24 timmar på status för leverans av din order. Om det är så att informationen inte har nått dig, kika gärna i skräpposten, om det kan ha trillat in där? Återkom gärna annars, så tar vi kontakt med dig.

Veldig dyr retur!

Kjøpte en vare til 1000 kr og til min store overraskelse kostet returen 500 kr. Dette kom ikke tydelig fram ved kjøp. Føler seg jo litt lurt…forsøkte snakke med kundeservice, dessverre null forståelse eller pragmatikk. Så merk at returkostnaden er den samme uavhengig av hva man kjøper! Greit å vite om før man handler:-)

16 aprile 2025

Hej,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback.

När det gäller returer av skrymmande varor, som inte kan lämnas in på ett ombud, så behöver dessa hanteras med hjälp av upphämtning vilket påverkar returfraktkostnaden.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Reklamasjon på sofa

Jeg fikk sofa levert fra Länna med fabrikasjonsfeil, og de følger ikke opp ved reklamasjon. Nå har det gått flere uker uten at de har kommet med en løsning. De står heller ikke inne for prismatchen de tilbyr, men avviser matchen når de ikke tjener penger på det...

26 febbraio 2025

Hej Einar,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback. Vi ber om ursäkt för att vi inte lyckats leva upp till förväntningarna. Vi strävar alltid efter en positiv kundupplevelse, oavsett vad ärendet handlar om.

Jeg ventet over 3 mnd på levering

Jeg ventet over 3 mnd på levering. Jeg måtte selv følge opp alle forsinkelser i denne perioden for å få oversikt over status.

27 febbraio 2025

Hej Einar,

Stort tack för att du har tagit dig tid att ge oss din feedback. Vi strävar alltid efter en positiv kundupplevelse, oavsett vad ärendet handlar om.

Delar av vårt sortiment har preliminära leveranstider och ibland kan de förlängas, vilket vi beklagar. Jag ser att en kollega har varit i kontakt med dig och jag hoppas att du upplever att du har fått bra hjälp med ditt ärende.