Snelle reactie op contact voor ik iets had besteld. Maar na de bestelling en betaling enerzijds geen levering binnen de termijn die ze zelf opgeven, geen proactive communicatie over vertraging (zoal... Leggi di più
Zeer goede winkel met enorm fijne service! Al meerdere malen geweest zowel voor eigen auto als voor vrienden en telkens weer goede adviezen. Afgelopen week iets online besteld dat op voorraad zou moet... Leggi di più
Besteld op bol.com Lakro chrome out set voor een chrome delete van een klant. resultaat? lakro leverd niet op de afgesproken tijdstip nooit toegekomen vervolgens contact opgenomen met bol.com... Leggi di più
Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop van een product die niet voorradig was, logisch met zo een gigantische keuze dat ze niet alles op stock hebben. Na enkele dagen geen verzendbevestigin... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Lakro autostyling heeft alles op het gebied van audio en autostyling.
Voorthuizerstraat 144, 3881 SL, Putten, Paesi Bassi
- 06-48933041
- contact@lakro.nl
- lakro.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Communicatie niveau van een pinda
Telefonisch slecht bereikbaar. amper contact via mail. komen afspraken niet na. heb pas na 14 dagen na bestellen mijn product mogen ontvangen. waar 1-3 dagen bij stond.
vervolgens aangegeven deze te willen ophalen om vervolgens het alsnog verstuurd te krijgen zonder reactie. winkel geen ervaring maar zou wegblijven bij de webshop.
they do not answer the phone
they do not answer the phone, I wait two weeks to order
Top zaak
Wat een service!
Ze hebben erg veel kennis en geven erg goed advies.
Heel groot assortiment en een zeer scherpe prijs voor kwaliteitsproducten. Ik kom er al jaren en zal nog jaren blijven komen. Absoluut een aanrader!
Setje boxen gekocht meneer zei dat ze…
Setje boxen gekocht meneer zei dat ze paste in me auto eindstand paste ze niet kwam ik ze terug brengen nam die ze niet aan en probeerde die me nog wat aan te smeren
Geen contact mogelijk, aftersales waardeloos
Centrale deurvergrendeling besteld voor de auto, in de omschrijving staat dat het zou gaan om een versie die ook knipperlichten bedient, echter dat kan niet met de versie die opgestuurd is. Meerdere dagen achter elkaar gebeld om hem om te ruilen voor de juiste, maar er wordt systematisch niet opgenomen.
Zit al 2 weken op en bestelling te…
Zit al 2 weken op en bestelling te wachten. Oo mail word amper tot niet gereageerd. Telefoon nemen ze niet op, kortom deze winkel zou ik vermijden.
Oplichters
Besteld, betaald en hoor niks meer. Geen telefoon, geen mail.
Wegblijven bij deze oplichters
Geen levering, geen klantenservice...
Bestelde artikelen na 5 dagen nog niet eens verzonden, telefoon wordt niet opgenomen, mail niet beantwoord...
Aanschaf subwoofer
Goedemiddag,
Ik heb op de website een subwoofer besteld de volgende dag binnen .ik had nog wat vragen zeer netjes te woord gestaan .ik ben super blij. bedankt lakro
Slechte online service
Misschien een leuke winkel, maar online bestellen is een drama. Geen reacties op email, niet bereikbaar via telefoon. Zit al bijna 3 weken op een bestelling te wachten! SLECHTE ONLINE SERVICE
Top winkel
Vandaag xenon lampen gekocht! Super blij mee!
Leuke winkel en leuk personeel zijn in voor een praatje en geven goed advies.
Bass face
Recent hier een audio installatie gekocht
Radio, subwoofer en versterker
Zeer netjes geholpen, werd goed meegedacht en eerlijke antwoorden.
Top bedrijf, kom hier zeker terug!
Versnellingspook besteld
Versnellingspook besteld voor VW Jetta uit 2006, tel navraag gedaan welke het moest zijn is opgestuurd en ontvangen maar dit bleek niet de goedde te zijn geprobeerd een retour formulier te downloaden maar gaf steeds aan dat het bestelnummer niet te vinden was .dan maar gebeld en er zou via de mail een retour formulier gemaild worden ,niet gekomen dus. Weer proberen te bellen maar er word dus niet meer opgenomen, dus mensen weet waar je aan begint bij dit bedrijf, zeer slecht bedrijf om via internet te bestellen. Waardeloos
Kentekenhouder besteld
Kentekenhouder besteld. Deze kapot ontvangen. Bedrijf gemaild. Maar willen niet met een oplossing komen. Maar door de rest van de reviews te lezen gebeurd dit bij andere ook niet.
Ik kom hier altijd in de winkel zelf
Ik kom hier altijd in de winkel zelf, altijd plezier gehad van het spul wat ik er heb gekocht. Aardig personeel en ze kunnen je goed begeleiden met juiste aanschaf! Nooit klachten over deze zaak gehad, nog nooit online besteld dus daar geen ervaring mee
Ik heb matten besteld,zelfs via…
Ik heb matten besteld,zelfs via Messenger een bericht gedaan of ze een track and trace code konden geven geen antwoord,geen reactie.
Ik heb helaas te laat de recensies over dit bedrijf gelezen anders had ik niks besteld mijn geld ben ik kwijt dus nooit niks bestellen daar het klopt wat ze over dit bedrijf zeggen een grote oplichtersbende
Slechte kwaliteit + lang wachten op reactie!
Tijdje geleden automatten set besteld, in de omschrijving stond duidelijk vermeld dat op de 2 voormatten het autologo geborduurd stond. Toen ik deze binnenkreeg bleek alleen dat op de bestuurdersmat een logo stond, op de bijrijdersmat niet. Na meerdere mails gestuurd te hebben pas na 3 (!) weken een reactie gekregen. Paar euro’s terug gekregen. Nu na een tijdje in gebruik blijken de matten ook van zeer slechte kwaliteit. Het kliksysteem van de bestuurdersmat is o.a. al kapot. Ik koop hier nooit weer!
Oplichters 5 welen geleden iets besteld…
Oplichters 5 weken geleden iets besteld nog steeds niks ontvangen en laten nik meer van hun eigen horen
Nieuw product besteld maar auto was…
Nieuw product besteld maar auto was niet nog niet binnen, heb dus alleen het product uit de doos gehaald niet eens kunnen testen en of gebruiken omdat ik nog geen auto had. geven ze aan dat het product gebruikt is raar he ik denk dat dit bedrijf gebruikte materialen als nieuw stuurt pas op bij deze winkel
Lakro autostyling en audio
Via Marktplaats contact opgenomen, met betrekking tot een product. (BLAM Audio subwoofer + versterker)
Was op voorraad, dus vandaag de auto in voor een rit van 95km enkele reis.
Kom ik daar, kijken ze elkaar raar aan, net alsof ze niet weten dat ik gisteren in het MP gesprek gezegd heb dat ik het product vandaag ophaal.
De eigenaar kijkt rond in de winkel, en verteld doodleuk dat hij de set niet meer heeft, en draait zich om om een andere klant te helpen.
Niets van "set is op, maar als alternatief heb ik...." of Sorry dat je voor niets hebt gereden.
Dus ik in de auto naar huis, kom ik thuis aan heeft hij via Marktplaats een bericht gestuurd dat hij er nu ineens wel een heeft en dat ik niet meer in de winkel was.
Vind je het gek dat iemand niet meer blijft in een winkel als je het product niet meer hebt, en hem vervolgens de rug toekeert om een andere klant te helpen.
Nu maar via een andere zaak online besteld, hier kom ik NOOIT meer.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.