Valutata 1 stelle su 5

Snelle reactie op contact voor ik iets had besteld. Maar na de bestelling en betaling enerzijds geen levering binnen de termijn die ze zelf opgeven, geen proactive communicatie over vertraging (zoal... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Besteld op bol.com Lakro chrome out set voor een chrome delete van een klant. resultaat? lakro leverd niet op de afgesproken tijdstip nooit toegekomen vervolgens contact opgenomen met bol.com... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop van een product die niet voorradig was, logisch met zo een gigantische keuze dat ze niet alles op stock hebben. Na enkele dagen geen verzendbevestigin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di impianti Hi-fi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Lakro autostyling heeft alles op het gebied van audio en autostyling.

2,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Grote oplichters en klanten aan het besodemieteren.

Grote oplichters! Wij hebben een Lakro wooferkist gekocht met twee woofers, nu was deze al binnen een half jaar stuk. Teruggegaan, eigenaar totaal niet mee werkend, schuift de schuld in de schoenen vd koper. Kan wel terug gestuurd worden maar is altijd op kosten vd koper, want garantie zit er blijkbaar niet. In deze kist hoort een dubbele woofer te zitten, bij het openmaken vd kist zit er uiteindelijk 1 werkende woofer in, de ander is een loze box zonder magneet en aansluiting. Eigenaar en totaal niet klantvriendelijk en te lui om goed advies te geven.

20 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede winkel met goede service

Zeer goede winkel met enorm fijne service! Al meerdere malen geweest zowel voor eigen auto als voor vrienden en telkens weer goede adviezen. Afgelopen week iets online besteld dat op voorraad zou moeten zijn, maar wat niet zo bleek te zijn, dus even gebeld. Werd direct opgepakt en opgelost, zelfs telefonisch goede service! Volgende keer weer Lakro!

10 luglio 2024

GEEN service

Helaas een versterker ontvangen met een fabrieksdefect. Iedere vorm van contact wordt genegeerd. Pas op!

12 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Een bestelling gedaan op 4 maart 2024…

Een bestelling gedaan op 4 maart 2024 en op de website stond vermeld levering binnen 24/48 uur.
Vandaag 10 maart nog niets ontvangen en na vele pogingen om te bellen waarop nummer niet te bereiken is/niet bereikbaar een mail gestuurd waarop niet gereageerd wordt.

Denk dat het tijd wordt om aangifte te doen of ff langs meneer te gaan voor babbeltje als je weet wat ik bedoel.
Meestal is dat de beste methode volgens eigen ervaring.

4 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Gisteren besteld na telefonisch contact…

Gisteren besteld na telefonisch contact met de winkel en vandaag reeds de pakjes ontvangen echt extreem blij met deze winkel

29 dicembre 2023
Logo di Lakro Autostyling

Risposta di Lakro Autostyling

Beste John, bedankt voor het delen van uw ervaring! Hier zijn we super blij mee.

Geen geld na retourzending

Eerst ging de communicatie redelijk goed, had mijn pakket binnen gekregen ookal waren ze die vergeten, helaas waren de speakers die ik besteld had niet goed voor mijn auto, hierdoor heb ik ze teruggestuurd. Nadat ik een email had gekregen dat mijn retourzending was ontvangen kreeg ik helemaal niks meer te horen, wacht ondertussen al bijna anderhalf maand op mijn geld en heb ookal een aantal mails gestuurd zonder er iets op terug te krijgen. Bestel hier niks want je krijgt je geld niet terug!!!

17 ottobre 2023

Niks kopen daar

Niks kopen daar, oplichters eerste klas, grote kans dat je je geld kwijt bent, gelukkig had ik betaald via paypal, kwestie is gesloten in mijn voordeel 299 euro

1 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Via website wieldoppen besteld.

Via website wieldoppen besteld.
Nog telefonisch contact gehad.
Prettige communicatie en snelle bezorging.
En dat alles voor een goede prijs.
Zeker een aanrader!!!
Bedankt voor de service!!!

30 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Radio met navigatie en camera besteld

Radio met navigatie en camera besteld . Deze verliest steeds zn geheugen , bij nader bekijken van de kabelboom die bij de radio zit zie ik dat er draden afgeknipt zijn en een draad aan elkaar gemaakt is (blauw en rood) . Dus is deze al gebruikt geweest . Met andere woorden 2e hands . Na verschillende keren bellen en appen met foto s geen gehoor . Met andere woorden graag veel geld verdienen en service ho maar

21 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Malafide bedrijf. Pas op.

Via BOL.com brengt dit bedrijf artikelen aan de man, maar in lege dozen. Een antenne van 41 cm kan bijvoorbeeld nooit in een klein doosje, en pas na 2 weken; nee, lege doos. Telefoon is een 06 wat niet opneemt. Adres klopt niet. Mail werkt niet. Kortom: nep, oplichters.

3 aprile 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più