Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hendrik Jacobszstraat 3H, 1075 PA, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fijne producten mijn leeftijd 64 jaar krijg ik complimenten gladde huid weinig rimpels .
Zeer tevreden

Risposta di Labareau
Prachtige producten, mijn huid is na kort gebruik er veel beter uit gaan zien. Stralender en frissere look.

Risposta di Labareau
Goede service bij mooie producten, mijn huid reageert erg goed op de BB filter.

Risposta di Labareau
Toen m’n oude bb Creme van dokter brandt bijna nergens meer verkocht werd, raakte ik in paniek. Meerdere besteld , en alles was niet de juiste kleur of te dik in structuur. Deze bb crème van Labareau is TOP, geeft een mooie glow en dekt de oneffenheden. Voelt en ziet er natuurlijk uit en is de perfecte kleur!
Hopelijk blijft dit product lang op de markt.

Fijne producten en mijn huid ziet er ook rustig uit… gebruik het nu 4 weken

Risposta di Labareau
Gebruik de aha peel en de glow getter. Beide heel fijn. En doet wat het zegt! Ik wil meer gebruiken. Zijn er ook proefjes ?

Risposta di Labareau
Ik ben heel tevreden en blij met de BB Cream. De kleur en de glow is geweldig. Krijg veel complimentjes. Ik heb er verder geen make up bij nodig, heerlijk!

Risposta di Labareau
Dit bedrijf heeft een ontzettend goede service. Zij staan altijd voor je klaar. Super behulpzaam kunnen nog veel bedrijven heel veel van leren.

Risposta di Labareau
Alle producten zijn top de rich cream is naar mijn mening vergelijkbaar met die van Augustinus Bader!

Risposta di Labareau
Ik gebruik nu de rich cream. Fijne verpakking en mooi zacht product. Heb eerde de day en night formula gehad . Ook erg fijn maar daar moest the volume weer overheen . The rich cream is daarom praktischer

Risposta di Labareau
Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik ik nu ook de BB-cream en ook daar heb ik weer complimenten over gekregen. Ik heb in mijn leven al zoveel verschillende skincare-producten gebruikt, maar dit is de eerste lijn waarbij ik van mijn omgeving zoveel complimenten mag ontvangen.

Risposta di Labareau
I love literally all their products, have been a fan for over 2 years.

Risposta di Labareau
Ik heb een tijdje geleden de héle lijn van Labareau aangeschaft en ben er erg tevreden over. Na 30 jaar overgestapt van een zéér goed merk naar deze lijn. Dat zegt genoeg; mijn huid voelt fijn aan en krijgt alles wat het nodig heeft. Of de lijntjes en rimpels minder diep zijn, ik denk het niet maar met 69 jaar dik tevreden!

Risposta di Labareau
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.