Heel snelle levering en uitstekende contact met de klantenservice. Ik vind het ook een heel slimme idee, dat je een monster mag kiezen zo leer je ook andere producten kennen en voorkomt de retourneri... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik had van mijn vriendin een paar proefmonsters gekregen. Natuurlijk na aanleiding van alle social media reclame was ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en was ik het gaan gebruiken nou ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik hou van de AHA-peel, die geeft mijn huid zo’n gezonde glow. Ik gebruikte sinds vorige zomer al “Glow getter” en elke keer dat ik deze aanheb, spreken mensen mij aan over mijn glow. Recent gebruik i... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hendrik Jacobszstraat 3H, 1075 PA, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
De nieuwe BB crème is echt fantastisch!! Een prachtige glow en een gezond tintje. Ik ben er super blij mee! Daarnaast ook met de service, want vandaag besteld en morgen al in huis!

Risposta di Labareau
Super fijne producten en echt je huid wordt er echt beter van en ik heb al veel andere merken uit geprobeerd maar Labareau springt er echt uit ben er erg blij mee echt een aanrader

Risposta di Labareau
Heb het nou een paar keer gebruikt en bel heel tevreden het ruikt lekker het smeert fijn en ziet er mooi en natuurlijk uit ik raad het iedereen aan 👌🏻

Risposta di Labareau
I’m already on my second bottle of Labareau Rich Cream — that says it all. Deep hydration, smooth texture, and no heaviness. My skin feels firmer and looks healthier. Definitely a keeper.

Risposta di Labareau
Eindelijk iets dat werkt !! Jaren verschillende cremes en serums geprobeerd van spot goedkoop tot heel duur.. mijn roodheid/poriën zijn een stuk minder geworden.
Mijn favoriete producten zijn de rich cream en aha peel daar is mijn huid behoorlijk van opgeknapt !

Risposta di Labareau
Prachtige producten, maken je huid voller en de producten geven je een prachtige glow

Risposta di Labareau
Na mijn zwangerschap een soort van allergie op mijn gezicht overgehouden. Met dermatoloog alles geprobeerd en niks werkte. Nu gebruik ik de Toner, AHA Peel, Rich Cream, Protector en de Glow Getter. Voorheen nog een crème van de dermatoloog erbij maar sinds ik die niet meer gebruik is mijn huid zo mooi geworden.
Onbeschrijfelijk blij met het resultaat en raad het iedereen aan om het iig te proberen :)

Risposta di Labareau
De producten zijn geweldig en doen wat ze beloven. Ik gebruik de basislijn al sinds de lancering en elk product wat daarna is geintroduceerd is een echte toevoeging. Mijn huid is steviger, glanzender en gezonder. Ik kan Labareau aan iedereen aanraden. Het is een cadeau voor je huid.

Risposta di Labareau
Het pompje van mijn Labareau serum deed het niet, ik werd meteen teruggemaild door Lisa en het werd keurig opgelost, kon meteen een nieuwe krijgen.

Risposta di Labareau
Alles van dit merk is super fijn

Risposta di Labareau
Labareau geeft de beste glow OOIT. En snel ook. Ik startte met de night en de volume en die twee gaven direct een prachtige glow. Toen ik de uplift ontdekte, wist ik niet wat ik zag. Heb toen de hele lijn aangeschaft en die is gewoon waanzinnig. De glow getter geeft een enorme glans. Ben benieuwd naar de nieuwe BB crème!!

Risposta di Labareau
Ik ben begonnen met de AHA peeling, daar zat een sample bij van the night formula. En echt wauw!! Beste peeling die ik ooit heb gekocht! Zeker in combinatie met de Night Formula en die dus de dagen erna besteld.
Daar zat weer een sample van the Rich crème bij, en dat is de kers op de taart!
Zo’n fijne volle crème die wel mooi in de huid trekt, maar het rijke gevoel blijft geven. Dat werd de 3e aankoop van vorige week. Erg blij mee!

Risposta di Labareau
Ik ben zeer tevreden over Labareau en super blij met deze producten.
Mijn huid ziet er veel beter uit, vooral door de Rich cream. Ik krijg het voor mijn verjaardag als cadeau, dus ik kan nog wel even vooruit.

Risposta di Labareau
My skin is so much better since I use Labareau. Smoother and a more egal glowy skin. It looks healthy and more hydrated.

Risposta di Labareau
Mijn huid ziet er zoveel beter uit !!!
Super blij mee.

Risposta di Labareau
Super fijne producten. Het doet echt wel wat met mijn huid. Egaler en glanst mooi. Snelle levering.

Risposta di Labareau
In korte tijd heb ik diverse producten aangeschaft om een wissel te maken van mijn andere (lees ‘vorige’) favoriete merk. Wát een verschil…. Ik ben er zó ontzettend blij mee! Van een schilferende huid naar een goed gehydrateerde huid, van verwijde poriën naar een gladdere huid! Ik ben om. Labareau blijft het, ik zal de lijn met de laatste missende producten op korte termijn aanvullen :o)

Risposta di Labareau
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.