Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Leggi di più

I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month... Leggi di più

Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Leggi di più

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Leggi di più

1. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni su Lånio.dk

På Lånio.dk kan du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker med kun én låneansøgning.

Du sparer ikke kun tid, men også penge ved at lade bankerne konkurrere om dig som kunde.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemmeste af alle og navigere i.

Nemmeste af alle og navigere i.
Hurtigt og fantastisk man ikke skulle skrive alle sine oplysninger flere gange.

14 febbraio 2021

Hej Martin

Tak mange gange for dine venlige ord.
Vi er kun glade for at høre at du synes det var nemt at navigere på vores side samt at du det gik hurtigt for dig siden du ikke skulle gentage oplysninger flere gange.

Vi ønsker dig en skøn dag!

Lånio.dk Kundeservice

Det var let forståelig ansøgning…

Det var let forståelig ansøgning spørgsmål

14 febbraio 2021

Hej Karen

Det er os kun en glæde at høre at du synes at det var let forståelig med din ansøgning. Vi takker mange gange for dit feedback.

Have en dejlig dag

Takfor jelpen

8 febbraio 2021

Hej Ramazan

Vi takker mange gange for din positive anmeldelse og at vi kunne hjælpe dig!

Fortsat dejlig dag til dig.

Hurtigt og nemt.

4 febbraio 2021

Hej

Vi er glade for at høre at vi kunne hjælpe dig hurtigt og nemt. Tusind tak for din anmeldelse af vores service.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Hej Knud

Det er dejligt at høre at du synes du fik en seriøs og professionel behandling herinde fra, da det er noget vi vægter højt. Vi takker dig mange gange for dit feedback.

Med ønske om en god dag til dig.

Lånio.dk Kundeservice

Nemt og hurtigt hele vejen

29 gennaio 2021

Hej Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse af vores service. Det er dejligt at høre at det gik hurtigt og nemt for dig.

Fortsat god dag og god weekend

Kundeservice

Anmassende og belastende virksomhed

Anmassende og belastende virksomhed. Har skrevet til dem jeg ikke er interesseret i de 2 i øvrigt elendige lån de har tilbudt og har bedt om ikke at modtage mere fra dem. Jeg modtager fortsat en standard SMS fra dem med samme standard spørgsmål - om jeg har set de 2 tilbud? Stop med det spam - hvad foregår der??

27 gennaio 2021

Hej Lars,

Først og fremmest beklager jeg mange gange at der er blevet overset mailen fra dig , da du naturligvis ikke skal modtage mails og sms'er fra noget du ikke længere er interesseret i.

Jeg har forsøgt at kontakte dig personligt, for naturligvis at undskylde, men også for at høre en udvidet forklaring omhandlende din oplevelse. Du er meget velkommen til at ringe tilbage til mig på 38 41 03 02.

Udfra den ansøgning du har lavet kan jeg se det er forhåndgodkendte tilbud du havde modtaget fra bankerne. Det har derfor ikke været det afgørende tilbud, hvilket er derfor vi har prøvet at kontakte dig over email og SMS. Jeg vil pointere at vi ingen indflydelse har på de lånetilbud der bliver lavet, men der er derimod skræddersyet ud fra de oplysninger man som kunde opgiver til bankerne.

Vi beklager naturligvis mange gange din oplevelse og ser frem til at høre tilbage fra dig.

Med ønske om en god dag!

Lynhurtig og effektiv service

Lynhurtig og effektiv service, rigtig god oplevelse!! !

25 gennaio 2021

Hej Sevdalina,

Vi er glade for at høre du har haft en effektiv og lynhurtig service, da det er en af vores kerneværdier herinde. Vi takker mange gange.

Rigtig dejlig dag til dig!

Lånio.dk kundeservice

perfekt behandling og super service pr

perfekt behandling og super service pr. tlf

22 gennaio 2021

Hej Marianne

Mange tak for dit feedback. Det er godt at høre at vi kunne give en perfekt behandling og service via telefonen.

Fortsat god dag og weekend.

Lånio.dk Kundeservice

God professionel ærlig og effektiv…

God professionel ærlig og effektiv service og ikke mindst tryghed og sikkerhed og alt tydeligt forklaret og stipuleret

19 gennaio 2021

Hej Erik

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre at vi kunne yde en professionel og effektiv service samt at du følte dig tryg og sikker under hele processen.

Have en fortsat god dag.

hurtigt og effektivt

19 gennaio 2021

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse af vores service. Det er dejligt at høre at det gik hurtigt og effektivt.

Ønsker dig en fortsat god dag.

Lånio.dk Kundeservice

En hurtig måde at vurdere de…

En hurtig måde at vurdere de forskellige lånetilbud på

11 gennaio 2021

Hej Peter

Tak for dit feedback. Det er dejligt at høre at du synes det var hurtigt for dig at vurdere forskellige tilbud på.

Med ønske om en god dag til dig.

Hej Jess

Vi er glade for at høre at vi kunne betjene dig hurtigt. Tak for din anmeldelse.

Ønsker dig en god dag.

Mange hilsner
Lånio.dk Kundeservice

Det gik hurtigt og var overskueligt

Det gik hurtigt og var overskueligt, fik flere tilbud i løbet af få minutter, så det var nemt at vælge det der var bedst for mig.

3 gennaio 2021

Hej Søren

Mange tak for dit feedback. Vi er glade for at høre at du synes det var nemt og er tilfreds med vores service.
Have en god dag.

Nem og enkelt😊

18 dicembre 2020

Hej Kristina

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre det var lige til.
Fortsat god dag og weekend.

Lånio kundeservice

En stor hjælp med at få overblik over…

En stor hjælp med at få overblik over de bedste lån, lige op til jul ;-)

17 dicembre 2020

Hej Lissi
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du fik den hjælp du skulle bruge. Glædelig jul til dig.

Kundeservice

Wow customer service.

I am amazed and pleased to be their customer. They tried to get the best deal for me. I am very delighted to get service from them and I wish them the great success in the future.

15 dicembre 2020

Hi Saurav,

Thank you very much for your kind words. We are pleased to hear that you have had such a good experience with our service.

We wish you all the best in the future!

Kind regard,

Flot arbejder

10 dicembre 2020

Hej Mohammad,

Tusind tak for din anmeldelse af vores service. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, så vi er glade for du synes vi har gjort det flot.

Hav en rigtig god dag!