Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nemt udfyldning skema som fortæller hvor langt man er nået beløbmæssig og hvad der skal betales tilbage om mdr. Man bliver ringet op af en venlig medarbejder, der gennemgår ansøgningen med en, og få... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I was looking to consolidate my current loans. The service was useful, free and easy. Within minutes I had 4 banks bidding me an offer. Eventually, I managed to decrease the amount I spend each month... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Undertegnede kan klart anbefale lånlo.dk, alt er gået som lovet, og jeg fik hurtigt svar fra deres samarbejdspartnere, Endelig noget der er nemt og bruge og alle kan deltage.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fin og god service. Fik en fordelagtig låneaftale på plads. Men systemet sender en masse påmindelsesmails igennem hele forløbet, selv om der ikke var sket nogen ændringer. Dem kunne jeg godt u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi

Informazioni su Lånio.dk

Scritti dall'azienda

På Lånio.dk kan du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker med kun én låneansøgning.

Du sparer ikke kun tid, men også penge ved at lade bankerne konkurrere om dig som kunde.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Excellent,customer service

Excellent,customer service, efficient so you always know what your status is.They out perform their rivals.Simply the best.

11 giugno 2021

Hi Wayne

Thank you for your review. We are very happy to hear that you think that we are giving excellent customer service and it is good to hear that you are satisfied to always know your status.

May you have a lovely day

Best regards

Tak,tak.

Mange tak,Mange tak.

9 giugno 2021

Hej Krzysztof

Tak for din anmeldelse. Det er os der takker for at du har benyttet Lånio.dk

Fortsat god dag

Fin service

Fin service rare folk man snakker med

3 giugno 2021

Hej Susanne

Vi er kun glade for at kunne hjælpe dig og tak for din anmeldelse. Det er dejligt at vide at du fik en fin service og at vi var rare at snakke med.

Valutata 3 stelle su 5

Nemt og overskueligt men...

Nemt og overskueligt, men nej hvor er det irriterende med opkald og mails, fordi man ikke vælger at optage lån, indenfor nærmest 2 timer.

18 maggio 2021

Hej Adrian

Dejligt at høre at oplevelsen har været nem og overskuelig.

Vi er naturligvis kede af at høre at du har fundet vores opkald og mails irriterende. Dette er blot for at informere vores kunder om hvilke oplysninger bankerne mangler fra dig som kunde for at kunne få det ønskede lån hurtigst muligt. Vi tager naturligvis din feedback til efterretning, så vi kan levere den bedste service til vores kunder.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Karoline

Valutata 5 stelle su 5

Der gik kun 2 dage,fra jeg bestilte…

Der gik kun 2 dage,fra jeg bestilte lånet, til jeg fik pengene,virkelig hurtigt.
Og endelig et selskab,der også ville låne til det grå guld,Jeg har fået mange afslag,når de så mit person nr.Kan anbefales
Preben Nielsen

2 maggio 2021

Hej Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre at du synes det gik hurtigt med processen at låne til du fik pengene.

Fortsat god dag.

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.
Let vej til hjælp hvis noget driller..

21 aprile 2021

Hej Caroline

Tak for at du har benyttet Lånio.dk og at høre du havde en god oplevelse som var nemt og overskueligt. Vi er altid behjælpelige med hvis du har nogle udfordringer på vores side. Endnu en gang tak for din anmeldelse.

Ønsker dig en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

En meget behagelig oplevelse at få…

En meget behagelig oplevelse at få låneansøgning formidlet gennem Lånia og god opfølgning.
Bjarne

20 aprile 2021

Hej Jens Jørgen

Vi er kun glade for at høre at du synes det var en behagelig oplevelse du havde hos os og at vi fulgte op på det efterfølgende

Professionel

Professionel, grundig og hurtig behandling.

7 aprile 2021

Hej Rita

Vi sætter en ære her hos kundeservice i at gøre det professionelt, grundigt og at give en hurtig behandling. Mange tak for din anmeldelse.

Fortsat god dag

Hurtig og nemt

6 aprile 2021

Hej Anette

Du skal have tak for din anmeldelse. Det glæder os kun at høre at du synes at det gik hurtigt og nemt.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Mange tak for hjælpen og jeres…

Mange tak for hjælpen og jeres utrættelige søgen efter pengene. Hvis det bliver aktuelt igen i fremtiden, vil jeg kontakte jer igen. Mange tak.

26 marzo 2021

Hej Jens Jørgen

Vi takker mange gange for din positive anmeldelse og at vi kunne hjælpe dig!
Vi er kun glade for at høre at vi kunne hjælpe dig i søgen efter et lån. Du er altid velkommen til at vende tilbage til os.

Hurtigt og nemt.

Jeg kan varmt anbefale dem, de er meget professionelle

17 marzo 2021

Hej Jørgen

Vi er kun glade for at servicere for vores låniokunder og tak for din anmeldelse at du synes vi er meget professionelle samt at du gerne vil anbefale os.

Have en dejlig dag.

Hej Bahri

Tak for din anmeldelse. Dine smileys fortæller os at du er tilfreds med din oplevelse. hos Lånio.dk

Vi ønsker dig en skøn dag!

Hurtigt og nemt

7 marzo 2021

Hej Peter

Vi er kun glade for at servicere for vores låniokunder og tak for din anmeldelse at du synes det gik hurtigt og nemt.

Dejlig

Dejlig, hurtig og forståelig betjening

4 marzo 2021

Hej Anette

Vi takker mange gange for din positive anmeldelse og at vi kunne hjælpe dig!
Vi er kun glade for at høre at vi kunne yde en hurtig betjening.

En god hjemmeside

En god hjemmeside, hvor man kan få et godt overblik over de bedste og billigste lån

23 febbraio 2021

Hej Maja

Det er dejligt at høre at du synes at vores hjemmeside er god og at du kan få et godt overblik over de forskellige lån. Vi takker for din anmeldelse.

Ønsker dig en rigtig god dag!

tak for det lån

16 febbraio 2021
Non scritta su invito

Hej Ye

Det er os der takker for at du benyttede www.Lånio.dk og at du kunne få et lån.

Ønsker dig en fortsat god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più