KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke Recensioni

TrustScore 4 su 5

Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE

Valutata 1 stelle su 5

Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij leg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye. Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Informazioni fornite da varie fonti esterne

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Gistelsteenweg 214, 8490, Jabbeke, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

196 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uniek en persoonlijk

Ik ben tevreden met mijn ervaring bij KwadrO Torhout. Verkoper Mario Verleye heeft mij geweldig geholpen met deskundig advies en geduldige begeleiding. Als groentje is het altijd moeilijk keuzes te maken. Hij kon zaken aanbieden die anderen niet kon, waardoor het huis er volledig volgens mijn smaak en noden zal kunnen uitzien. Ik kan niet wachten om de nieuwe gevel met nieuwe ramen en deuren te zien. Bedankt, Mario en het hele KwadrO-team

28 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Graag gedaan, jullie nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. En deze mooie review :) Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg tevreden van de producten…

Wij zijn erg tevreden van de producten en de service van Kwadro Torhout. #SamCappelle kwam meermaals langs en gaf ons veel en een erg duidelijke uitleg. De verhouding kwaliteit - prijs - service is erg goed. De werf werd netjes opgeruimd achtergelaten, er werd echt naar ons geluisterd, waarbij talrijke suggesties gegeven werden. Een aanrader! Ook wat de nazorg (service) betreft is dit een aanrader. Enige tijd na plaatsing kwam #SamCappelle langs om na te gaan of alles nog steeds in orde is!
Proficiat en bedankt!

28 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn om te horen dat Sam jullie naar wens heeft kunnen verder helpen, dank je wel voor de mooie review. Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

een zeer goede ervaring

een zeer goede ervaring met Mario goed geholpen met de keuzes en een goede technische als verstaanbare uitleg . zeker een aanrader voor volgende klanten. bedankt

23 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Mooie aanbeveling over ons geleverde werk, dank je wel! Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede en professionele uitleg door…

Zeer goede en professionele uitleg door verkoper Mario
in de toonzaal.
KWADRO EEN TOPPER!!!!

27 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Zo horen we het graag :) Dank voor het vertrouwen en deze mooie review! Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed onthaal in de toonzaal te…

Zeer goed onthaal in de toonzaal te Torhout door een enthousiaste en zeer vakbekwame verkoper Mario die op al onze vragen een antwoord kon geven. Mario hielp ons ook met enkele suggesties die we zeker waardeerden.

2 settembre 2023

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn om te horen Alain, dank je wel voor de complimenten en mooie review. Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Kwadro Torhout

Mario is een vertegenwoordiger die zijn afspraken perfect nakomt.
Vlot in communicatie, stipt,....
Gedetailleerde offerte

19 agosto 2024

Dank je wel Mattijs, fijn om te horen! Mvg, KwadrO Torhout

Een topverkoper Mario

Zeer veel info over de ramen en deuren gekregen.
Thuis werd bekeken wat voor ons de beste opties zouden zijn.
Mario hielp ons daar vakkundig bij.
In de showroom konden we alles rustig en met de nodige uitleg bekijken.
Vragen werden eerlijk beantwoord.
Kort weg Mario is een top verkoper eerlijk en behulpzaam.

25 giugno 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Super, dank je wel voor de feedback en mooie review. Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Mario

Na een eerste telefonisch gesprek kwam de verkoper langs om alle nodige opmetingen te doen. Hierbij vertelde hij ook z’n eigen mening over de verschillende mogelijkheden op bepaalde plaatsen. Daarna werd de opgemaakte offerte in de kwadro-vestiging besproken.
Onze verkoper Mario luisterde naar onze wensen maar gaf toch ook z’n eigen toets door aan ons. We kijken met vol vertrouwen uit naar de aankomende plaatsing.

25 giugno 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zorgen binnenkort voor een vlekkeloze plaatsing ;-) Dank je wel voor het vertrouwen in KwadrO Torhout. Mvg

de kwaliteit is super

het eerste contact met Kwadro was via Mario die langskwam om de mogelijkheden voor het vervangen van ramen en deuren bij ons te bekijken en voorstellen te doen.
Dit ging op een zeer aangename, vlotte manier .
Wat ons opviel bij Mario was dat er vooral nagedacht werd hoe onze wensen, binnen ons budget , konden waargemaakt worden zonder structurele ingrepen.
Ook de ontvangst en de rondleiding in de toonzaal nadien was heel aangenaam, zodat wij vlot tot een compromis kwamen.

29 gennaio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn om te horen dat Mario jullie naar wens heeft kunnen verder helpen, daar doen we het voor, iedere dag opnieuw. Dank je wel! Hartelijke groet

Kwadro Torhout

Mario heeft ons goed geholpen om de juiste ramen te kiezen en alles op te volgen. Aangename verkoper

21 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Nele, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden van kwadro Torhout

Zeer tevreden van kwadro Torhout! David zoals beloofd na afloop schrijf ik een zeer tevreden over u.
Uw goed advies, U was heel snel mee met wat ik wilde en was alles redelijk rap geklonken.
U beloofde voor een stipte levering en deze kreeg ik. De mens die komen opmeten is waar de naam me ontglipt goed advies en info gekregen! Ook aan de plaatsers was alles net en mooi afgewerkt !
Jullie zijn een aanrader!

21 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Mooie en leuke aanbeveling over ons geleverde werk, dank je wel daarvoor! Mvg, KwadrO Torhout

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte service en duidelijke uitleg

Zeer duidelijke uitleg gekregen van David. Groot verschil met andere firma. Betere kwaliteit ook. Advies gekregen over schuifraam en voordeur die belangrijk was. Dit heeft geresulteerd in een bestelling. Eerst bezoek thuis gekregen en daarna in detail alles overlopen in de toonzaal waarbij nog kleine aanpassingen konden gebeuren. Vlotte gast en zeer goede verkoper.

14 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Mario, fijn dat David jullie heeft kunnen verder helpen. Veel plezier met jullie nieuwe KwadrO schuifraam en voordeur ;-) Hartelijke groet, KwadrO Torhout

Valutata 5 stelle su 5

heel goede ervaring prima firma en…

heel goede ervaring prima firma en goeie ervaring met sam cappelle de verkoper prima gast bij vragen bel sam en alles word direkt opgelost
ook heel goede plaatsers alle oude ramen werden uitgebroken en de nieuwe direkt geplaatst en opgespoten zoals het moet gedaan worden
alles perfect in orde prima firma

25 luglio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Ronny, fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen! Mooie review, dank nogmaals. Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

Pracht ervaring

Pracht ervaring. Offerte gevraagd. Enorm professionele service gekregen van Sam. Een groot verschil met de concurrentie. Doe zo verder Sam en het hele Kwadro Torhout team!

9 agosto 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Jeroen, fijn dat Sam en ons team jullie naar wens hebben kunnen verder helpen. Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

Vanaf verkoop

Vanaf verkoop, door verkoper Sam, tot installatie van onze ramen en deuren tevreden van geleverde service en kwaliteit! Na plaatsing werd een kleine herstelling vlot en correct opgevolgd. Aanrader!

8 luglio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Hoi Tom, dank voor deze mooie aanbeveling over ons geleverde werk! Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

Kwadro Torhout is top!

Wij voelden ons direct op ons gemak bij commercieel adviseur David De Jonghe bij Kwadro Torhout.
Je voelde aan alles dat hij al jaren in het vak zit en legde ons alles zeer vlot uit tot het voor ons allemaal duidelijk was.

12 luglio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Super Inès, fijn dat David jullie naar wens heeft kunnen verder helpen, dank je wel voor het vertrouwen. Met hartelijke KwadrO groet

Zeer goede service door adviseur Nico in Torhout

Vriendelijk ontvangen door commercieel adviseur Nico.
Een uigebreide uitleg gekregen als ook voldoende tijd gemaakt voor ons.
Kwadro Torhout is een echte aanrader voor wie op zoek is naar nieuwe ramen en deuren.
Zeer goede service.
Sandra Declerck

12 luglio 2024

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dag Sandra, dank je wel voor deze mooie feedback, daar doen we het voor uiteraard! Met hartelijke groet, KwadrO Torhout

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più