Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE
L'azienda ha risposto
Heel goed geholpen geweest door David! Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en noden, en hield rekening met ons budget!
L'azienda ha risposto
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Gistelsteenweg 214, 8490, Jabbeke, Belgio
We gingen langs in de vestiging Jabbeke en werden vriendelijk ontvangen door adviseur David De Jonghe. De offerte werd gedetailleerd overlopen en we kregen een deskundige uitleg. David heeft ons overtuigd om met KwadrO samen te werken.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
David De Jonghe gaf vanaf het eerste contact correcte informatie en maakte de keuze voor Kwadro ramen een evidentie. Op naar een fijne verdere samenwerking.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vanaf het eerste contact met verkoper David De Jonghe verliep het vlot. De offerte werd heel snel opgemaakt. De ontvangst in de toonzaal om de definitieve keuze te maken was ook aangenaam. Een aanrader dus.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vakmanschap dichtbij? Heel ver weg ja! Zeer ontevreden! Veel geld betaald om het hele huis te laten doen (9! ramen, voor- en achterdeur, rolluiken, … ) en er is totaal geen professionalisme.
Werkmannen onbeleefd (al rokend aan de voordeur verschijnen eerste dag, peuken worden in de voortuin en op oprit gesmeten, heel respectvol), afspraken worden niet nageleefd. In plaats van te werken per verdiep wordt heel het huis vanaf dag 1 een stort door overal wat door elkaar te plaatsen. Ze starten maar tegen 9u en zijn al kort na de middag weer weg waardoor er uiteraard ferm over de deadline wordt gegaan. Op 1 dag worden er slechts twee ramen geplaatst. Alles wordt telkens heel vuil achtergelaten.
En zo zit ik nu met mijn gezin nog een week langer in de vuiligheid want ze kunnen pas 5 dagen later dan afgesproken een “monteur” voorzien om zaken af te werken en dit voor meerdere dagen, een paar uurtjes per dag opnieuw want die moet waarschijnlijk op verschillende werven vuurtjes gaan blussen.
Deze meneer wist totaal niet wat hij moest doen (onder meer welke tabletten vervangen) dus de communicatie is niet enkel slecht tss klant en bureau maar ook tussen de monteurs en bureau. De mastiek buiten die precisiewerk vereist en door veel correcte bedrijven wordt uitbesteed aan een specialist, is rampzalig!
Er is echt geen communicatie met het bedrijf, geen idee aan wie je je moet richten, een paar dagen wachten op een antwoord is heel normaal blijkbaar. Topklantenservice!!
Absoluut niet aan te bevelen! Ik was toch beter voor een kleinere speler gegaan aanbevolen door een kennis waarbij er met respect en correctheid wordt gewerkt en alles door 1 iemand op de voet wordt gevolgd. Bij deze firma heb je dit helemaal niet!!
Laat je maar niet bedotten door de reclame in die huisprogramma’s, daar betalen ze veel geld voor, is allemaal fake (de werkstijl zie je niet en daar zullen ze wel zorgen dat alles goed verloopt) en wordt gewoon doorgerekend aan de gewone klant.
De ramen passen er hier en daar ook niet correct in , dorpels zijn verschoven en buitenmuren zijn op plaatsen ook beschadigd en streklagen volledig losgekomen.
LET OP!! De factuur dien je helemaal op voorhand te betalen! Heel vreemd want de meeste ethische bedrijven werken met delen én een eindsom van ongeveer 10% ná de werken. Zegt ook genoeg, eenmaal buit binnen, kwaliteit en afwerking en naverkoop niet belangrijk!
De mastiek buiten lijkt door een kleuter te zijn gedaan. Er is geen overleg geweest over het kleur. Afplakken om rechte lijnen te maken was te veel moeite alsook om de vensterbanken af te plakken want er zitten veel plekken op.
Jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen. Kijk vooral eens via google reviews Kwadro Jabbeke, daar zijn de foto’s te bezichtigen van dit zeer onbekwaam werk.
Hoofdzetel reageert ook niet op mails en klachten!!
Wij werden te woord gestaan door David, de verkoper. Een heel vriendelijke en vooral geduldige man. Dat appreciëren we wel, daar wij enkel maar doordachte beslissingen maken. De werken moeten nog starten maar de eerste aanzet in de showroom is alvast gezet!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vandaag elektrisch rolluik laten herstellen door andere firma... Kwadro vroeg 60 eur administratieve kosten en 60 euro per uur. Er zat teveel speling op mechanisme waardoor de wind het luik uit zijn voegen had gewaaid. Hersteld in 5 minuten met versterking waardoor dit niet meer kan gebeuren. 5 eur werd gevraagd voor kms... met plezier wat drinkgeld bijgegeven als dank.
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Kwadro. Vanaf het eerste contact tot onze uiteindelijke keuze van onze ramen en deuren voelden we ons goed begeleid en professioneel geholpen. De kwaliteit en afwerking stralen vakmanschap uit.
Een speciale dank aan Sam Capelle voor de uitstekende begeleiding. Sam nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren, gaf duidelijk en eerlijk advies en dacht echt met ons mee. Dankzij zijn expertise en geduld konden wij met een gerust hart de juiste keuzes maken. Geen opdringerige verkoop, maar oprechte betrokkenheid en professioneel advies.
Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle ramen en deuren met persoonlijke service.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
We werden zeer goed ontvangen door David De jonghe in de showroom te Jabbeke! Van alles een goede uitleg gekregen en uiteindelijk alles kunnen kiezen en meteen het eindbedrag gekregen op papier! Ervaring zoals je het wil…

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij hadden een hele goede ervaring met de adviseur David De Jonghe in toonzaal Jabbeke. Hele vriendelijke en duidelijke uitleg verkregen, je voelt je op je gemak en hij begrijpt waar je naartoe wil.
Bedankt David !

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
We hebben net ramen gekocht bij Kwadro in Jabeke. David gaf ons deskundig advies en een duidelijke offerte, in de showroom konden we alles bekijken en waren we overtuigd van de kwaliteit

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Tevreden van kwadro! Hele mooie korting gehad! Leggen alles heel mooi uit! We werden zelf geholpen om de premie aan te vragen met dank aan Sam Cappelle!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij legde alles tot in detail uit en was altijd beschikbaar voor vragen. Intussen is alles geplaatst, binnen de afgesproken 14 weken. Alles is verlopen zoals beloofd. We zijn zeer tevreden!

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij zijn zeer tevreden over de bestelling en plaatsing bij Kwadro. Wij werden zeer goed geholpen door Sam Capelle en ook de plaatsers hebben prima werk geleverd.Na de plaatsing werd ook alles opgeruimd en proper achtergelaten.Wij zullen Kwadro zeker aanbevelen.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Het begon al bij de verkoop. Zeer goede service en uitleg van Sam Cappelle. Ook de plaatsing door Lothar en collega was professioneel alsook de opmeting door Dominique.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Het eerste contact verliep zeer vlot, we kregen direct een afspraak voor een huisbezoek. Daarna werden we uitgenodigd in de showroom om een presentatie mee te volgen waarin alles goed uitgelegd werd en we konden kiezen tussen de verschillende materialen.
Daarnaast is er ook goed contact met de verkoper Nico die alles opvolgt.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Na mijn problemen met kwadro op jullie site te hebben vermeld heeft kwadro een antwoord geplaatst die totaal niet juist is. Zou je willen dit antwoord verwijderen? Of beter kan of mag ik een tegen antwoord plaatsen?

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing team ,ze weten met wat ze bezig zijn en werken elk detail af.We zijn jammer genoeg hun naam vergeten te vragen .
We zijn heel tevreden zowel van de kwaliteit van het product en de service.Fam. Van Ryssel.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Ik heb in 2022 bij ...ramen en deur(en) -Noord West Vlaanderen, een garagepoort en een voordeur besteld en laten plaatsen. Alle facturen werden netjes en onmiddellijk betaald.
Sinds de plaatsing kamp ik echter met aanhoudende problemen met de voordeur:
De deur werd niet correct geplaatst (scheefstand en foutieve sluitlat).
Het probleem is meer dan 7 keer gemeld en er zijn al meerdere tussenkomsten geweest zonder definitieve oplossing.
Een besteld onderdeel (sluitlat) raakte bij zelfs zoek in hun eigen magazijn.
Afgesproken herstellingen werden herhaaldelijk uitgesteld of geannuleerd.
Intussen zijn we meer dan twee jaar verder en is de situatie verergerd:
Mijn voordeur kan nu al twee weken niet meer gebruikt worden, wat voor mij een groot praktisch en veiligheidsprobleem is.
Er wordt geen vervroegde interventie voorzien, ik moet wachten tot de door hen gekozen datum voor afwerking – ondanks de ernst en de hinder.
Dit alles veroorzaakt dagelijks hinder, extra schade, tijdverlies en stress. Mijn officiële ingebrekestelling van 12 juni 2025 bleef bovendien zonder reactie.
Op 23 januari gingen ze komen om de finale oplossing te bieden. Tevergeefs kreeg ik daags voordien terug de melding met het onderdeel terug voor de ondertussen 4de keer verkeerd geleverd was. Geweest in hun magazijnen.
Met aandrang heb ik toch verzocht om tot mij te komen om de deur terug opnieuw in te stellen, hebben ze dan ook gedaan, maar nog steeds in afwachting van de afwerking van mijn voordeur.
Voor mij is dit een schoolvoorbeeld van slecht klantenbeheer en gebrek aan verantwoordelijkheid.
Ik kan op basis van mijn ervaring deze firma niet aanbevelen.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Mooie winkel, goede ontvangst door Mario. Duidelijke uitleg. Vlotte afhandeling. Zeer tevreden.

Risposta di KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.