Kunt u niet gewoon de formulieren met minimale zwart arcering maken, zodat we met z'n allen minder toner verbruiken als printen noodzakelijk is? Ik vind het bizar dat u op de formulieren nota bene soc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
6 weken geleden heb ik de contact gegevens van onze vereniging proberen aan te passen. De wijziging werd afgewezen en ik kreeg de melding dat er met mij contact opgenomen zou worden over de reden. Ik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rekenen HELE hoge kosten voor telefonisch bellen naar kvk 123456 bla bla nummer. Wat een behulpzaam bedrijf voor zelfstandinge ondernemers!! NOT! 2x erg lang als in 30 min in de wacht gestaan om vervo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een belasting geldverspilling ! Een printje van je uittreksel kost 2.95 maar dan moet je wel een toegangscode hebben. Waar je normaal gesproken met je Didid inlogt, is uit "VEILIGHEIDSOVERWEGIN... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers.
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Wat een amateuristische organisatie.
Ik was er vandaag 10-01-2022 met mijn zoon ik ging mee omdat mijn zoon erom vroeg en hij nog geen enkele ervaring heeft in ondernemen of alles wat daar mee te maken heeft.
Afspraak om 15.40 met een juffrouw KVK Roermond.
Deze arrogante juffrouw wilde mij niet bij het gesprek laten want het is Corona tijd wat een onzin zaten 7 mensen in kleine wachtkamer op elkaar ik drong erop aan wel erbij te willen zijn toen probeerde ze mij te bewegen om maar in wachtkamer te gaan zitten wat ik weigerde naar een paar keer aandringen van haar zei ik dat ik gebruik op wettelijke gronden aandrong er wel bij te zijn ze draaide zich m deed deur open en zei gelijk ongelooflijk! wat een brutaliteit heeft deze juffrouw,kwamen we in haar bureau was redelijk ruim bovendien een plastic scherm zei ze u kunt uw mondkapje afdoen!!! eerst wilde ze me weigeren vanwege Corona en toen ineens mocht mondkapje af.
Ze bleef echter als een klein kind doorgaan en op behoorlijk brutale manier en toontje ze zei het is toch een mooi weer dan kunt u buiten blijven wachten???
mooi weer?het was buiten 3 graden dus ik zei dat niet te gaan doen haar gesprek daarnaar bleef ze maar proberen als een kleuter om te stangen echter ben ik wel meer gewend als een arrogant kleuterklasmeisje en ging daar vanwege mijn zoon niet op in.
Toen we klaar waren vroeg ik haar naam waar ze eerst omheen probeerde te draaien uiteindelijk zei ze juffrouw en wilde ze haar achternaam niet zeggen toen vroeg ze brutaal mag ik uw achternaam ik zei die weet je hetzelfde als mijn zoon toen vroeg ze om mijn paspoort? ik zei daar heb je niks mee te maken ik zei toen je wil wel mijn achternaam maar ik mag die van jou niet weten toen gaf ze haar achternaam haar hele gedrag van deze juffrouw is die van een brutaal arrogant verwent meisje die denkt dat ze door haar onnozel baantje bij KVK schijnbaar meer is als een ander in plaats dat te doen waar ze voor is aangesteld namelijk dienstverlening maar daar heeft ze weinig kaas van gegeten.
ps,Ik voeg haar nog om mogelijkheid van starters subsidie voor mijn zoon toen zei dat moet u bij de bank vragen?? bij de bank vroeg ik? sinds wanneer verstrek een bank subsidie voor een startende ondernemer?
KVK moet dringend iets aan hun imago doen want ze laten mensen lang wachten zijn onbereikbaar en schijnbaar ook nog eens slecht opgeleid afgaande op hun kennis en manieren en daar moet je nog voor betalen ook.
Bedankt voor je professionele kinderachtige houding
juffrouw van KVK Roermond
PS,DIT IS GEEN REVIEW VAN MIJN ZOON W.FRANSSEN MAAR VAN DE VADER A.F.FRANSSEN.
AANVULLING DEZE REVIEW IS ONDER DRUK VAN KVK BIJ TRUSTPILOT TOT 2X TOE AANGEPAST OMDAT IK HAAR NAAM NIET MOCHT NOEMEN IK DENK DAT KVK ZICH BETER DRUK KAN MAKEN OVER ONPROFESSIONEEL EN BRUTAAL GEDRAG VAN PERSONEEL IK ZAL VIA ANDERE WEGEN DE NAAM VAN PERSOON IK KWESTIE WEER OPENBAAR MAKEN TOT KVK EXCUSES MAAKT.
Kvk zou een goed georganiseerd bedrijf moeten zijn. Je zult verwachten dat ze professioneel en snel handelen. Nou voordat je uberhaupt iemand te pakken hebt ben je al 40 minuten verder en dan moeten ze ook nog 3 keer alles navragen/nachecken. Zo veel slechte ervaring. Elke keer het zelfde verhaal. Ze zouden moeten begrijpen dat je als ondernemer niet veel tijd hebt voor onnodige wachttijden. Het is de KAMER VAN KOOPHANDEL. HET bedrijf voor ondernemers. Echt super slecht!!
Helaas is de KVK niet meer fatsoenlijk bereikbaar en is ook de service gedaald tot een abominabel laag niveau.
Het is onmogelijk geworden om spontaan langs te gaan bij een kantoor, een afspraak maken gaat alleen maar online en dat duurt dan minimaal 2 weken voordat je terecht kunt. Met een medewerker gebeld maar die mensen zijn slecht opgeleid in klantcommunicatie, tonen nul begrip voor de terechte kritiek, willen niks, kunnen niks en zeggen letterlijk "tja u kunt nu eenmaal niet alles zo krijgen als u het wil", afschaffen die club wat mij betreft 0 toegevoegde waarde meer.
Weer een adreswijziging die niet werkt via de kvk-site.
Zelfs 1 van hun kerntaken, het bijhouden van gegevens lukt ze niet.
Wat een drama. Printen maar weer en met postzegel plakken, anno 2021:-(
Is het zo moeilijk om een werkende web-site te hebben als je zoveel inschrijfgeld ontvangt jaarlijks.
Uploaden van een pdf document werkt niet vanwege een storing die al meer dan een jaar aanhoudt.
Simpel een adres online wijzigen bij de KvK zit er dus niet in. Kvk heeft de IT zaken gewoon niet goed voor elkaar!
Na enkele maanden nog steeds niet de zaakjes voor elkaar.
Een ster niet eens waard nu met de corona crisis een horeca zaak voor nog meer kosten zorgen zonder enkele brief gelijk dwangbevel via hun vrienden van syncasso dit kan echt alleen maar in Nederland
KVK en Syncasso schaam jullie
Dit is voor mij ook een criminele organisatie. Mijn gegevens worden zonder toestemming verkocht aan derden. Ik krijg tientallen reclames per dag. Mail brievebbus whatsapp telefoontjes. (had ik verwijderd maar dat had ik mis). Dit land is helemaal rot aan het worden. Ik heb recht op mijn privacy. Dus niet.ik sta bij tig bedrijven vermeld zonder toestemming van mij. Er wordt op mijn naam spullen gekocht en mijn BSN en btw-ID liggen ook op straat. Politie doet niets. Denk dat ze daar te Fu..ing dom voor zijn. En ik ben het zat. Sorry klanten ik ga dit jaar stopolpen met mijn bedrijf. Wij (mijn vrouw en ik) hebben definitief besloten om weg te gaan uit Vernederland. En kamer van k.t handel go to hel. Bel mij niet laat mjj met rusten stelletje gevaarlijke ge..en
Ik ben het KvK spuugzat!! Telkens weer verkoopt het KvK mijn gegevens aan allerlei malafide bedrijven die mij vervolgens vaak elke dag via de telefoon lastig vallen en zeer opdringerig en onfatsoenlijk zijn om hun producten aan te smeren. IK WIL DIT NIET MEER!! Ik vind het crimineel gedrag van het KvK dat zij ongevraagd mijn zakelijke/prive gegevens verkopen aan Jan en alleman om er zelf financieel beter van te worden. Zum kotsen!! Dit zou per direct strafbaar moeten zijn!! Waarom mag en kan dit nog wat het KvK doet?? Verder heb je helemaal NIETS aan het KVK!! Opdoeken deze elitaire die over de ruggen van hardwerkende ondernemers hun centen binnen graaien!!
Sinds ik sta ingeschreven bij de KVK word ik gebeld door allerlei bedrijven terwijl ik heb aangegeven dit niet meer te willen. Ook ben ik aangemeld bij het belmenietregister maar het gebeurt nog steeds. De KVK verkoopt gewoon al je gegevens door en zijn grote privacyschenders.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.