Kamer van Koophandel (KVK) Recensioni 152

TrustScore 1.5 su 5

1,5

Valutata 1 stelle su 5

Kunt u niet gewoon de formulieren met minimale zwart arcering maken, zodat we met z'n allen minder toner verbruiken als printen noodzakelijk is? Ik vind het bizar dat u op de formulieren nota bene soc... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

6 weken geleden heb ik de contact gegevens van onze vereniging proberen aan te passen. De wijziging werd afgewezen en ik kreeg de melding dat er met mij contact opgenomen zou worden over de reden. Ik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Rekenen HELE hoge kosten voor telefonisch bellen naar kvk 123456 bla bla nummer. Wat een behulpzaam bedrijf voor zelfstandinge ondernemers!! NOT! 2x erg lang als in 30 min in de wacht gestaan om vervo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een belasting geldverspilling ! Een printje van je uittreksel kost 2.95 maar dan moet je wel een toegangscode hebben. Waar je normaal gesproken met je Didid inlogt, is uit "VEILIGHEIDSOVERWEGIN... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ufficio statale

Scritti dall'azienda

Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers.

1,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

KvK instelling

KvK Alles is nu opgelost.
Bedankt
11-01-2026

27 dicembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Beste Ruud, we begrijpen dat jij er klaar mee bent, maar we zijn het toch nog voor je gaan nakijken. We hebben geprobeerd je te bellen, maar dat is helaas niet gelukt.
Je geeft aan dat de uitschrijving per 1 december zou zijn, maar op het formulier heb je de uitschrijfdatum op 31 december aangegeven.
De uitschrijving staat in ons systeem ook al klaar op deze datum. Dat gaat dus helemaal goedkomen. Na de uitschrijving krijg je hiervan per post nog een bevestiging.

Waardeloze site!!!

Waardeloze site!!!! Heel ingewikkeld. Het kan veel simpeler!!!!

12 dicembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hallo Hakim, bedankt voor je feedback. Wij vinden dit zeer spijtig om te horen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je je contactgegevens kunnen doorgeven? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Valutata 3 stelle su 5

Had een brief geschreven om advies…

Had een brief geschreven om wat advies (mailen kan niet meer tegenwoordig) slecht een korte vraag. Maar zelfs de moeite niet nemen om ff te bellen of afbericht te geven.
Om de ondernemers te helpen! Nou niks van dat
Tenzij je je wilt inschrijven dan wordt je overladen met mail!!! Jammer

Na mijn verhaal bericht gekregen, en later ben ik gebeld. Met excuses etc goed gesprek gehad. Met een paar tips waarom ik vroeg.
Hoop dat er volgende keer sneller wordt gereageerd

11 dicembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

-Update: Goedemorgen, inmiddels hebben we contact met je gehad en hebben we je verder geïnformeerd. Dank voor je feedback en ik wens je nog een hele fijne dag verder!
Hallo, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag samen met je kijken wat er precies is gebeurd. Zou je je contactgegevens kunnen doorgeven? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken.

Zeer slechte ervaring bij KVK Enschede

Zeer slechte ervaring bij KVK Enschede

Vandaag ben ik samen met mijn cliënt vanuit Deventer naar de KVK in Enschede gereden voor een afspraak. Door file kwamen we 7 minuten te laat aan. Bij de balie werden we direct op een zeer onaardige manier aangesproken. De medewerkster gaf geïrriteerd aan dat we te laat waren en dat ze ons eigenlijk niet meer kon helpen, maar dat ze “wel even zou kijken” wat er nog mogelijk was.

Eenmaal in haar kamer werd het alleen maar vervelender. De manier waarop ze haar vragen stelde, was onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Het gevoel dat wij kregen, was dat ze helemaal geen zin had om ons te helpen. Uiteindelijk heb ik samen met mijn cliënt besloten om op te staan en weg te gaan, omdat we ons allesbehalve welkom voelden.

Daarnaast is de parkeergelegenheid slecht geregeld.

Al met al: helemaal vanuit Deventer naar Enschede gereden voor een afspraak met een zeer onvriendelijke medewerker. Nog nooit zo’n onprettige behandeling meegemaakt. Ik hoop dat hier intern iets mee wordt gedaan, zodat andere klanten niet dezelfde ervaring hoeven te hebben.

8 dicembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Beste Mehmet, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag samen met je kijken wat er precies is gebeurd. Zou je je contactgegevens kunnen doorgeven? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken.

Ellende met deponeren

Bij het deponeren van een middelgrote jaarrekening kijg je foutmelding op foutmelding van "er is een technische fout bij het opslaan". Support zegt dat je dan te lang niets doet, terwijl ik constant aan het werk ben. Andere zegt je moet alle cookies en geschiedenis verwijderen. Of andere browser proberen. Niks werkt probleem en irritatie blijft.

1 dicembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Rob, dat is inderdaad vervelend. Constant bezig zijn en steeds foutmeldingen krijgen. Is het inmiddels gelukt?

Zeer slechte ervaring KVK

Mijn ervaring met de KvK is helaas zeer slecht. Een eenvoudige en wettelijk toegestane wijziging (rechtsvormwijziging met terugwerkende kracht) wordt zonder geldige reden geweigerd. Bij navraag krijg ik vage, inconsistente antwoorden zonder enige wettelijke onderbouwing. Het voelt alsof medewerkers zelf de regels niet kennen of niet bereid zijn om een dossier zorgvuldig te beoordelen.
Heel frustrerend en totaal niet professioneel.

14 novembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Beste Francisca, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag samen met je kijken wat er precies is gebeurd. Zou je je contactgegevens kunnen doorgeven? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken.

Valutata 1 stelle su 5

Incasseren met een dwangbevel van en…

Incasseren met een dwangbevel van en namens de Kamer van koophandel zonder dat ze bewijs hebben dat de facturen, herinneringen en aanmaningen zijn verstuurd. Heb ik ook nooit ontvangen. Zo werd en factuur van iets meer dan € 21,- ineens een factuur van € 280,-. laat de kamer van Koophandel en Syncasso zich met eerlijke zaken bezig houden. Vraag me ook af hoe dit kan. Alsof deze partijen boven de wet staan. Heel slecht dit.

7 novembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Beste Mike, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen graag samen met je kijken wat er precies is gebeurd. Zou je je contactgegevens kunnen doorgeven? Dan kunnen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken.

Onrust Onbegrip Onmacht

Ik durf onderstaande eigenlijk niet te delen. Dit vanwege plaatsvervangende schaamte. Toch reageer ik als bezorgde echtgenoot, omdat ik mijn vrouw gisteren geschokt aantrof in onze huiskamer;
Mijn vrouw is 3 maanden geleden met veel plezier haar prachtbedrijf gaan inschrijven. Gisteren een zielige vertoning. Een deurwaarder ( wat een moeite), met een hoop papieren en de inmiddels beruchte rekening van €279. Hoe komt het toch dat jullie bij zoveel reviews, maar een 1.8 scoren?. WAAROM wordt er op het hoogste niveau niet ingegrepen om die score eindelijk eens naar een ondernemerswaardige 4.9 te krijgen?
Het draait wellicht maar om 1 woord Vriendelijkheid. Ik zal deze wijsheid niet factureren en zeker geen deurontwaarder sturen. Ik bel gewoon even! En uiteraard evenzogoed een fijne dag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PS De volgende dag kwam alles in een stroomversnelling: een medewerkster vd KvK belde uiteindelijk met mijn vrouw. Zij vertelde dat de dwangsom geretourneerd zou worden. En met welgemeende excuses! Het geld staat nu weer op onze rekening. Van ons uit een diepe dankbaarheid dat onze situatie zo adequaat opgelost is. Dus voor alle andere gedupeerden is er hoop. Blijf volhardend kritisch en geduldig, als ik zo vrij mag zijn. Met een vriendelijke groet van René en José Booms Derogee

27 ottobre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Beste Rene, we kunnen ons voorstellen dat dit niet is hoe je je vrouw graag wil aantreffen. Dit bevordert het enthousiasme om te ondernemen natuurlijk niet. Dat is zeker niet wat wij willen.
We hebben via Trustpilot de gegevens van het bedrijf van je vrouw en hoe zij te bereiken is, opgevraagd. We willen graag voor haar nakijken wat er is gebeurd en hoe we het kunnen oplossen.

Valutata 5 stelle su 5

Om moedeloos van te worden

Update:
Vandaag zeer goed geholpen door medewerkster van KvK. Gaf goed advies en was zeer behulpzaam met zoeken naar een oplossing. Aangezien ik toch brief in Rotterdam ben gaan afgeven heeft zij er voor gezorgd dat ik ter plekke geholpen werd met mijn wijziging. En binnen kwartiertje was het opgelost. Probleem lag toch bij postbezorging... maar ik ben geholpen en weer 'back in business'

Begin juli heb ik telefonisch contact gehad en uitgelegd dat mijn uitschrijving (die pas op 1 oktober zou ingaan) teruggedraaid moest worden. Op verzoek heb ik toen een wijzigingsformulier ingevuld en per post verstuurd.
Tot mijn grote verbazing ontving ik op 1 oktober tóch een brief met mijn uitschrijving!

Via de chat contact opgenomen, blijkt dat mijn brief helemaal niet is ontvangen. Geen idee waar het mis is gegaan — bij de KvK of bij PostNL. Vervolgens opnieuw een wijzigingsformulier ingevuld en verstuurd. Na een week weer via de chat gevraagd naar de status… en ja hoor, opnieuw niets ontvangen. Hoe dan?!

Daarbovenop kreeg ik te horen: “Ja, dan had je het maar aangetekend moeten versturen.” Afgelopen maandag heb ik het formulier dus aangetekend naar het bezoekadres in Rotterdam gestuurd — en nu blijkt de bezorging om onduidelijke redenen vertraagd te zijn. Om moedeloos van te worden.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg ik ondertussen ook post en e-mails van de bank, de Belastingdienst en mijn pensioenfonds over de uitschrijving, wat ik allemaal moet oplossen. Morgen ga ik het wijzigingsformulier persoonlijk afgeven aan de balie in Rotterdam… helemaal vanuit Vlissingen!

Geen idee waar het precies fout is gegaan — bij de post of bij de KvK — maar dit is echt triest.

23 ottobre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Wat vervelend om te lezen dat dit zo is verlopen, dat begrijpen we heel goed. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we willen dat ondernemers hebben. We lossen dit graag voor je op.

We hebben je inmiddels gevraagd om een aantal gegevens in te vullen, zodat we kunnen uitzoeken wat er precies is misgegaan en hoe we dit kunnen herstellen. Zodra we die gegevens ontvangen, kijken we meteen met je mee. ^Jason

Valutata 1 stelle su 5

Wat een slechte ervaring aanmelding op de website meerdere keren niet gelukt! Mijn man aangemeld bij kantoor in eindhoven met mijn machtiging

Wat een slechte ervaring, aanmelden op de webside meermaals lukt niet, vandaag mijn man aan de balie in einhoven met ern machtiging van mij , maar nee hoor , ik moet zelf komen naar eindhoven, een uur rijden in de file! Wat een ouderwetse toestand! En totaal niet vriendelijk!

15 ottobre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hi Olga, bedankt voor je feedback. Wij vinden het zeer spijtig om te horen dat jullie geen goede ervaring hadden. Dat is zeker niet wat we willen. Het klopt dat we voor de inschrijving een aantal wettelijke procedures moeten volgen, waarbij persoonlijke identificatie aan de balie noodzakelijk is. Vandaar ook de afwijzing van de machtiging. We hebben via Trustpilot om je contactgegevens gevraagd, zodat we je kunnen informeren over de snelste manier om de inschrijving definitief af te ronden wanneer je langskomt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goede eerste ervaring

Vanaf de dame bij de receptie tot aan jelisa die mij bij het gesprek heeft begeleid. Alles zorgde ervoor dat het een fijne ervaring was en veilig voelde om alles te vragen en aan te geven.

3 ottobre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Wat goed om te horen, Monica. Bedankt voor de positieve feedback. Als we je ooit nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons vooral weten.

Valutata 5 stelle su 5

grote probleem met geblokeerde rekening

Ik zat echt met een probleem met een geblokeerde bedrijfsrekening.
Rob aan de front balie heeft mij heel goed en snel geholpen waardoor ik verder kon.

Top service Rob en kvk!

30 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Wat fijn om te horen, Patrick! Dank voor je positieve feedback. Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Incasso aan huis van EUR 47,55 naar EUR 233,48

Ik heb de kvk gebeld. Waar ze vinden dat herinneringen versturen voldoende is. Ze zijn een monopoly en leveren een dienst die geen geld kost behalve overhead, maar vinden dat er heel agressief (zakelijk) achter het geld van "hun" klanten aan gegaan moet worden. Zelfs als het al een paar jaar een klant is en er dus een historie van betalingen is. Puur machtsmisbruik, luiheid en weer een incassobureau rijker maken. En ze vinden het de gewoonste zaak van de wereld. Welkom in Nederland!

Ze zeggen dat ze naar aanleiding van mijn review contact met me hebben gehad. Dit is niet waar. Dus ze liegen nog ook. Weer een overheidsorganisatie waar de cultuur verziekt is en grondig geherstructureerd moet worden

30 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Update: Beste Michiel inmiddels hebben we contact met je gehad en hebben we je verder geïnformeerd. Dank voor je feedback en ik wens je nog een hele fijne dag verder!
_

Beste Michiel,

Dankjewel dat je de moeite neemt om jouw ervaring te delen. Ik begrijp je zorgen en het is nooit onze intentie om klanten in zo’n situatie te plaatsen.

Graag wil ik jouw situatie verder onderzoeken om te kijken wat er precies gebeurd is en of alles volgens de regels is gegaan. Via Trustpilot hebben we je om meer gegevens gevraagd. Zou je die met ons willen delen?
Dan kunnen wij meekijken wat de status is en welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te komen.^Jason

Valutata 3 stelle su 5

Sturen een deurwaarder voor een factuur…

Sturen een deurwaarder voor een factuur van 80 euro. Dit zonder ook maar een mail te sturen of even te bellen. Alsof je moedwillig verzuimd om 80 euro te betalen. Te schofterig voor woorden. 400 euro aan deurwaarders kosten.

Direct betaald natuurlijk, maar is dit de manier hoe jullie met je klanten om gaan? Jullie hebben al onze gegevens, telefoonnummers, e-mailadressen maar niet even contact zoeken. Wij hebben meerdere BV‘s tegelijkertijd geopend en ook een eenmanszaak gesloten. Je wordt letterlijk gebombardeerd met een 30 tal brieven van de KVK. Allemaal onzin en de brieven die je nodig hebt die krijg je niet!

Schandalige instelling!

19 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Pierre, vervelend om te lezen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag kijken we samen met je waar het precies mis is gegaan, zodat je verder geholpen kan worden. Hiervoor hebben we wel informatie van je nodig. Via Trustpilot hebben we meer gegevens van je gevraagd zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Update: inmiddels hebben we elkaar gesproken en voor een passende oplossing gezorgd. Fijne dag verder!

Valutata 1 stelle su 5

Heb mij netjes ingeschreven bij KVK

Heb mij netjes ingeschreven bij KVK, daarna ging ik vanuit dat ik bij inschrijving meteen mijn inschrijving kon betalen met pin, maar mevrouw van KVK zei je, je krijgt factuur via post wat nooit is aangekomen totdat ik een mail bij mijn ongewenste post zag, met een een bedrag van €82 meteen heb ik de betaling overgemaakt ik ben nu 3 maanden verder ineens krijg ik een ambtelijk stuk via incasso bureau binnen over een bedrag wat ooit €18,55 dat was voor KVK uittreksel is verhoogd naar €203 maar factuur nooit ontvangen, zeer slechte bedrijf, het is maar dat je ze nodig hebt voor je bedrijf Zeer teleurstellend.

19 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Hicham, We helpen je hier graag bij, maar hiervoor hebben nog wel informatie van je nodig. Via Trustpilot hebben we om meer gegevens van je gevraagd, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

verkeerde info over verhuizingen

superslechte informatie betreffende adres wijziging die niet worden doorgevoerd.
Ontzettend slechte reactie van KVK terwijl dit hun fout is.

16 febbraio 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Bert, vervelend om te lezen dat de adreswijziging niet is doorgevoerd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag kijken we samen met je waar het precies mis is gegaan, zodat je verder geholpen kan worden. Hiervoor hebben we wel informatie van je nodig. Via Trustpilot hebben we meer gegevens van je gevraagd zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Als ik als ondernemer zo zou presteren zijn we gisteren failliet.

Incompetent. Ongeïnteresseerd.
Niet meedenkende medewerkers.

Ze maken zelf fouten. Beloven deze op te lossen maar doen het niet. Ze schuiven het balletje gewoon naar een andere collega die vervolgens ook zijn werk niet doet, niet kan, of niet wil. Of geen zin heeft. Of misschien heeft z'n favoriete voetbalclub verloren afgelopen weekend.

Ondertussen krijg ik geen geld meer binnen via mijn pinautomaten omdat mijn vestiging niet meer bestaat door de fout van de Kvk.

Ondertussen gaat de rdw mijn erkenning APK stop zetten, omdat mijn vestiging niet meer bestaat door de fout van de kvk.

Oplossen ho maar. We zijn 6 telefoontjes (elke keer een half uur wachten en een half uur bellen verder) en er gebeurd NIETS.

Tot twee keer toe wordt nu na 25 minuten wachten de verbinding gewoon beëindigd. Zouden ze zien wie er belt?

09-09-2025 er is rond 13.30 toegezegd dat ik vanmiddag teruggebeld zou worden. Diegene die over de zaak gaat is afwezig, maar nu zal de zaak dan naar de gehele afdeling backoffice doorgezet worden, dus er is absoluut iemand die vanmiddag contact met u op gaat nemen!
Het is nu 17.07 en u raad het al....

10-09-2025 in de ochtend weer met de KvK gebeld, een heel onplezierig gesprek gehad omdat mevrouw niet mee wou werken aan een oplossing. Ze wou het voor de zoveelste keer doorgeven aan een andere afdeling. Daarop aangegeven dat ik dan wel naar de Kamer van Koophandel zou gaan in Leeuwarden en daar net zolang zou blijven totdat er een oplossing komt. Ineens kon het dan toch, ik werd teruggebeld door een vriendelijke mevrouw (Jolanda) die begrip had voor de situatie en het probleem dezelfde dag nog heeft opgelost. Ze heeft ook elke keer keurig uit zichzelf mij netjes opgebeld en me op de hoogte gehouden. Jolanda voor jou 5 sterren. De rest laat ik op 1 staan.

8 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Martin, We helpen je hier graag bij, maar hiervoor hebben nog wel informatie van je nodig. Via Trustpilot hebben we om meer gegevens van je gevraagd zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat een waardeloos instituut

Wat een waardeloos instituut. Voor een simpel verzoek probeer ik contact te leggen met de KVK. Eerst via de Chatbot, die alleen maar terug kan geven dat het druk is op chat, en ik moet bellen (dus ik vermoed dat die hele chat niet bestaat). Vervolgens aan de telefoon, 45 min moeten wachten, met een bandje dat elke 10 seconden al krakend herhaald wordt. Tijd om de tent op te doeken.

5 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Marco, wat vervelend om te horen. Kunnen wij je ergens mee helpen?

Wat een instituut

Wat een instituut, totaal niet meegegaan met de tijd.
Ik zit in het buitenland en wil wat informatie over een ander bedrijf.
Verplicht om een account aan te vragen en de inloggegevens komen per post.
800 kilometer verderop bij mij thuis.
En die willen overal met hun kontje tussen zitten om alles te regelen?
Kompleet overbodig en nutteloos, beetje steuntrekkers maar dan met een air.

En zoals iedereen kan lezen is de reactie van deze stoelzitters ook weer nutteloos.

In de mail alleen een wachtwoord gehad en de rest moet je maar raden. Weer zo een organisatie die financieel aan de tiet van de overheid hangt en dus nooit kapot kan, ondanks mismanagement. En de belastingbetaler is weer de dupe.

Echt een ballentent, ten lange leste toegangscode per post ontvangen.(lekker modern) klopt niet met door hen gestuurde wachtwoord.

En dat allemaal om informatie in te zien die openbaar hoort te zijn.

Oprollen heel die toko.

3 settembre 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Goedemorgen, je ontvangt je toegangscode, gebruikersnaam of inlognaam binnen een paar werkdagen per post (bezoek- of postadres) of direct per e-mail. Dit hangt af van hoe je betaalt en of je een particuliere of zakelijke klant bent. Naar welke informatie ben je op zoek?
Als je vertelt wat voor info je zoekt, dan help ik graag verder.

Valutata 4 stelle su 5

Onprofessioneel

Edit: Zojuist super geholpen door Rianne, die al mijn vragen heeft beantwoord en mij verder heeft geholpen. Dank!

Eerdere review: Helaas staat op de website verkeerde informatie. Als ik in contact kom met een medewerker (Esperanza) om verduidelijking te vragen, krijg je sarcastische opmerkingen en worden vragen niet serieus beantwoord. Ongelooflijk hoe onprofessioneel een overheidsinstelling als de KvK hun ondernemers behandeld.

12 agosto 2025

Risposta di Kamer van Koophandel (KVK)

Edit: Hoi Sharona, superfijn om te horen! Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om alsnog contact met ons op te nemen! Koude groet, vanwege het warme weer ;-)

Hallo Sharon, onze welgemeende excuses. Dit is zeker niet bedoeling dat je op zo'n manier wordt behandelt. Wij gaan hier intern een melding van maken. Wij willen je graag verder helpen want er staat iets niet goed op onze website begrijp ik. Daarvoor hebben we wel je gegevens nodig die vragen we apart op.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più