SÅ flot resultat og service fra start til slut. Tusind tak for den gode oplevelse. Vores Y-stole som har fået hele turen er blevet så flotte, og har nu mange flere år i vente. Stor anbefaling herfra... Leggi di più

Meget venlig og professionel telefonkontakt.Hurtig opfølgning ved spørgsmål og meget,meget venlig og imødekommenhed da vi skulle aflevere og senere afhente vores stole på værkstedet.Vores Y stole er... Leggi di più

Fik renoveret to Eva stole og et bakkebord af Jonas i Helsinge. Fantastisk flot og professionelt resultat. Aftaler blev overholdt, og prisen var meget "fair" og lavere end andre tilbud vi indhentede... Leggi di più

Meget fin og fleksibel service. Vores kære gl y-stole står nu skarpt så næste generation kan få glæde af dem i mange år. Vi kan klart anbefale Kurvemagerne :-)

1. Negozio di fodere e rivestimenti
  2. Servizio di restauro di mobili antichi
  3. Negozio di mobili in bambù
  4. Negozio di articoli in vimini

Kurvemagerne holder liv i møbler. Vi nyder at istandsætte gamle møbler, om det er flet, restaurering af træet, eller andet. Vi udfører opgaverne med stor passion, og med vores enorme erfaring kan vi altid rådgive dig for det bedst mulige resultat.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super god oplevelse

Hurtigt svar på henvendelser, hurtig udførelse, flot arbejde, fair pris og når man så også bliver mødt med smil og venlighed, er det svært ikke at være tilfreds!!

10 ottobre 2024

Risposta di Kurvemagerne

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service og det færdige resultat. Det betyder meget for os at levere kvalitetsarbejde til en fair pris, og vi sætter en ære i at møde vores kunder med smil og venlighed. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Er meget tilfredse

Fremragende service og kvalitet af arbejdet var tip top. Sæden på min antik stol blev fornyet. God kontakt til kunderservice, som svarede mine spørgsmål. Er meget tilfredse.

2 ottobre 2024

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og kvaliteten af arbejdet. Det glæder os, at sædet på din antikke stol blev som ønsket, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi sætter pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Ny flet på y stole.

Har fået lavet ny flet på 4 sorte y-stole
De er mega flotte! Føler jeg har fået nye stole. Flot arbejde👏
Service på afhentning og levering tip tip.
Kan varmt anbefale stedet.

2 ottobre 2024

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er så glad for dine Y-stole, og at du er tilfreds med både arbejdet og vores service med afhentning og levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig igen fremover!

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Har afleveret en gammel y stol uden…

Har afleveret en gammel y stol uden flet og med malerpletter. Hentede en flot stol med nyt flet og slebet/behandlet træ.
Det er ikke sidste gang vi bruger kurvemagerne, de kan varmt anbefales
Line

16 settembre 2024

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Line! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at din gamle Y-stol nu står flot med nyt flet og behandlet træ. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden og sætter stor pris på din anbefaling!

Ch37 får nyt liv

Jeg fik ordet mine CH37 med ny flet og polering. Super flot arbejde og alle aftale overholdt. Stor ros til Jonas.

10 marzo 2024

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig at høre, at dine CH37-stole har fået nyt liv, og at du er så tilfreds med både fletarbejdet og poleringen. Jeg er glad for, at vi levede op til dine forventninger, og det har været en fornøjelse at arbejde med dine stole. Tak for rosen, og du skal være mere end velkommen, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang!

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Fantastisk resultat, og fair pris..

Fik renoveret to Eva stole og et bakkebord af Jonas i Helsinge.
Vores varmeste anbefalinger herfra, og vi kommer tilbage om 50 år, når stolene skal "shines up" igen :)

30 ottobre 2023

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med renoveringen af dine Eva-stole og bakkebord. Det betyder meget for mig, at både resultatet og prisen levede op til dine forventninger. Jeg ser frem til at “shine” dem op igen om 50 år! Tak for anbefalingen, det sætter jeg stor pris på.

Smukt arbejde

Smukt arbejde; meget fin kommunikation ifm. tilbud etc.; meget gode priser. Jeg anbefaler varmt Kurvemagerne

19 ottobre 2023

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er glad for, at du er tilfreds med både arbejdet, kommunikationen og prisen. Det betyder meget for mig, at du vil anbefale os, og jeg ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Top professionelt arbejde

Jeg kan varmt anbefale Kurvemagerne v/Jonas Goldberg, som tryllede mine forældres over 50 år gamle wegnerstole til "nye højder" med nyt flet og renovering.
Top professionelt arbejde, kvaliteten i top, aftaler blev overholdt og prisen absolut fornuftig.
Dertil kommer, at Jonas er en meget engageret, serviceminded og behagelig person.
Så kun varme anbefalinger herfra.

17 ottobre 2023

Risposta di Kurvemagerne

Jeg er rigtig glad for din anmeldelse og for, at du er tilfreds med resultatet på dine forældres Wegner-stole. Det har været en fornøjelse at renovere dem, og det betyder meget, at du værdsætter både kvaliteten og servicen. Dine varme anbefalinger sætter jeg stor pris på, og jeg ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Super flot håndværk og Jonas er enormt…

Super flot håndværk og Jonas er enormt service minded! Kæmpe anbefaling

13 ottobre 2023

Risposta di Kurvemagerne

Det glæder mig virkelig, at du er tilfreds med både håndværket og servicen! Din anbefaling betyder meget, og jeg ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Flot arbejde til god pris

Kurvemagerne reparerer mine fletstole hurtigt, kompetent og overraskende billigt. Jeg har nu brugt dem tre gange, og hver gang udføres arbejdet med sikker hånd og i god kvalitet. Jeg anbefaler med glæde Marie og kurvemagerne.

4 settembre 2023

Risposta di Kurvemagerne

Jeg er virkelig glad for, at du har været tilfreds med vores arbejde hver gang! Det betyder meget, at du har valgt os gentagne gange, og jeg sætter stor pris på dine rosende ord om både kvaliteten og prisen. Tak for din anbefaling – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Fem stjerner hele vejen!

Mine 60 år gamle N.O. Møller stole har fået nyt liv efter et besøg hos Kurvemagerne!! Kan næsten ikke forstå, at de er blevet så smukke igen! Tusind tak for at hjælpe dem godt på vej til de næste 60 år :)

19 agosto 2023

Risposta di Kurvemagerne

Det er fantastisk at høre, at du er så glad for resultatet på dine N.O. Møller stole! Det er en fornøjelse at kunne give dem nyt liv, og jeg er glad for, at de nu er klar til mange flere år. Tak for dine fine ord – vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Nyt sæde på y-stol

Alt spillede fra aflevering til afhentning - og et rigtig flot nyt sæde 👍

17 agosto 2023

Risposta di Kurvemagerne

Dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med det nye sæde på din Y-stol! Tak for din tilbagemelding – det betyder meget, og vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Skift af flet på spisestuestole

Hurtig tilbagemelding på mail, flot arbejde, og tidsplan overholdt. God oplevelse🤗

18 maggio 2023

Risposta di Kurvemagerne

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både arbejdet og servicen! Jeg er glad for, at alt gik som planlagt, og vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Jonas Goldberg, Ejer, Kurvemagerne

Fik nyt flet på gamle Y stole og de…

Fik nyt flet på gamle Y stole og de blev som nye igen, fantastisk arbejde gjort af Jonas i Helsinge Flot håndværk, dejligt sted - en rigtig fin oplevelse. Vi kommer helt sikker igen.
Johnny

21 aprile 2023

Risposta di Kurvemagerne

Mange tak, Johnny! Det glæder mig virkelig at høre, at dine gamle Y-stole nu føles som nye igen, og at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg ser frem til at hjælpe jer igen, når behovet opstår!

Waow waow waow…

Waow waow waow…
Jeg er bare så glad, har fået nyt flet på 8 Y-stole ( 20 år gamle) , og de er virkelig bare blevet så flotte. Meget flot arbejde og fantastisk behandling 😊 Vi kommer helt sikkert igen 👍

23 aprile 2023

Hej Pia
Tusind tak for de fine ord. Jeg er så glad for, at i er tilfredse med stolene. Og ja, det er nogle stole som bare bliver flottere og flottere med årene! 😃

Fik omflettet Y stol efter en gæst…

Fik omflettet Y stol efter en gæst tabte et glas rød pesto på den. Den er som ny, så flot håndværk af Jonas. Anbefaler 100%

1 novembre 2022

Risposta di Kurvemagerne

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på her hos Kurvemagerne ☺️

KÆMPE anbefaling

KÆMPE anbefaling herfra. Jeg indleverede 6 ødelagte Y-Stole, og Jonas & jeg havde en god dialog om de forskellige muligheder der var. Vi aftalte hvad der skulle gøres, og jeg er meget tilfreds med resultatet.

3 aprile 2023

Risposta di Kurvemagerne

Hej Jacob. Mange tak for de fine ord. Vi er så glade for, at du er tilfreds med det arbejde vi har lavet. Endnu en gang tak fordi du valgte os til restaurering af dine Y-stole ☺️

Flot arbejde J39 Folkestol

Jeg fik hjælp med en Børge Mogensen J39. Virkelig pænt arbejde med både flet og opfriskning af træværket. Super nemt - jeg afleverede og hentede stolen i Helsinge og alt var som aftalt.

29 agosto 2022

Risposta di Kurvemagerne

Hej Uffe. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds - vi elsker når vi får lov at give både træværk og flet en opfriskning! 😃

Jonas gjorde et fantastisk arbejde med…

Jonas gjorde et fantastisk arbejde med at redde vores Y-stol. Den står så smukt og han fik endda også opdaget og repareret en revne bag det gamle flet. Kan varmt anbefales.

12 ottobre 2022

Risposta di Kurvemagerne

Hej Eva. Mange tak for din fine anmeldelse, og så dejligt du er glad for resultatet. Ja nogle gange dukker der overraskelser op, når man fjerner fletværket. Heldigvis kan vi næsten altid redde det 😃

Kurve- og stoleflet er en kunstart som Kurvemagerne mestrer til perfektion.

Jeg kan simpelthen ikke finde på noget at kritisere Kurvemagerne for.
Håndværket er mere end perfekt, personalet er imødekommende, omsorgsfulde, venlige, og alt for lette at falde i snak med, så inden man kommer ud ad døren igen, har man tilbragt mange underholdende og lærerige timer hos Jonas & co.
What’s not to like.

18 agosto 2022

Risposta di Kurvemagerne

Hej Snitteriet. Af hjertet tak for de meget, meget fine ord. Det varmer virkelig. Ja, tiden løber pludseligt stærkt når man falder i snak om muligheder for ens stole og møbler generelt 😀 Så dejligt at du har haft den oplevelse hos mig i Helsinge.