Ostatnie przesyłki potrzebowałem do rąk własnych i nie chciałem kierować do Paczkomatów, dlatego celowo nie aktywowałem tych opcji, a wziąłem urlop, aby być przy dostawie w wygodnym dla Kuriera termin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Paczka odebrana ode mnie tego samego dnia co był zamówiony kurier więc super. Pierwszy pan kurier nie wziął paczki bo była niestandardowa -35 kg, rozumiem, ale załatwił innego pana kuriera który w nie... Leggi di più
Gwarancja dostarczenia paczki! Po niemałych problemach z poprzednim przewoźnikiem postanowiłam zmienić opcję posługując się firmą KurJerzy.pl. Kurier UPS zjawił się po paczkę już następnego dnia ra... Leggi di più
niesamowicie szybko jeszcze tego samego dnia po złożeniu zamówienia przesyłka została odebrana i przesłana do odbiorcy... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Serwis do zamawiania kurierów. Najlepsze przesyłki kurierskie. Gwarancja wysokiej jakości usług. Jesteśmy na rynku już 15 lat! Porównaj oferty firm kurierskich i sam zdecyduj, która jest najlepsza dla Ciebie. Wysyłasz więcej? Skorzystaj z naszej oferty cen hurtowych. Sprawdź nasze ceny przesyłek zagranicznych - niskie ceny, szybka dostawa, generowanie dokumentów eksportowych.
Prezydenta Lecha Kaczynskiego 1, 80-374, Gdansk, Polonia
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Dramat firma po raz kolejny wymyśliła dopłatę do paczki ale chcąc otrzymać specyfikację od przewoźnika to już jej nie dostarczy więc uważam to za spore nadużycie.

Risposta di KurJerzy.pl
Pełny profesjonalizm . Firma godna zaufania szybko sprawnie.
na stronie są podawanie bardzo dokladnie informacje o przesyłce! jestem pod wrażeniem profesjonalizmu . Polecam każdemu . Cenowa tez jest bardzo konkurencyjnie .
Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. Świetna informacja zwrotna o miejscu przesyłki. Oceniam usługę bardzo dobrze :)
Jestem bardzo zadowolona z wyboru . Zostały mi przedstawione oferty dwóch przewoźników, w bardzo dobrej, przystępnej cenie. Wybrany przewoźnik również okazał się profesjonalny, towar do UK dostarczono w ciągu kilku dni , na czas, bez problemów..
Paczka została w terminie odebrana od odbiorcy (Słupsk) i dostarczona w następnym dniu do odbiorcy (Rugbu-UK). Szybkość zawrotna. Wielki szacun.
Dobra cena usługi , szybka dostawa.
Przydatna byłaby funkcja wyboru przedziału godzin dla odbioru przesyłki oraz przybliżonej godziny przyjazdu kuriera.
Nie polecam !
Uwaga ! Firma swoim nieprofesjonalnym podejsciem doprawdzila do straty w wysokosci okolo 300 zl ( wartosc przesylki ) a jeszcze dopina sie doplaty do zamowienia z racji po czasie stwierdzone wyzszej wagi przesylki - Pani na infolinii w odp na moje zapytanie stwierdzila ze zle wypelniona etykieta byla po czym jak wypelnilam jak sobie rzyczyla ich przewoznik nie dosc ze opoznial sie z odbiorem paczki kilku dni to finalnie zniszczyl w transporcie magazynie przesylke ! Ja w ferworze niemocy i nerwow powiedzialam zeby juz sobie darowali odsylanie tej przesylki no bo po co Mi zniszczone lozeczko dziecinne połamane w 3 miejscach ... ale z czasem jak dostalam info ze mam doplacic jeszcze do zamowienia bo przesylka byla ciezsza to juz nie wytrzymalam - zglosilam reklamacje oraz info o zwrocie srodkow za zamowienie i doplaty ! Odbiorca czekal ! Ja czekalam a oni tylko potrafili kase naliczyc ! Nie mialam takiej sytuacji wczesniej. Bede korzystala z innych firm kurierskich ale nigdy juz z uslug tej firmy. To przedszkole nie firma . Zdecydowanie odradzam nigdy wiecej reasumujac strata na kwote przedmiot 239 zl + 32,56 przesylka + 26,91 zl czy odzyskam choc czesc srodkow nie wiem ale ale szale goryczy przelala juz ta kwota z doplata ! Nie powazne ! Nie Nie Nie - nie omieszkam opisac tutaj czy sprawa zostala zalatwiona czy tez nie - Uwazam ze o kazdym takim przypadku trzeba potencjalnych klientow informowac . Uwazajcie na kurierow z tej firmy nie szanuja przesylek a Panie z obslugi klienta niestety nie sa w stanie sprawnie koordynować procesu komunikacji klient/ firma . Ignorowanie brak pomocy spychologia ! Nie !

Risposta di KurJerzy.pl
Firma, która bierze pieniądze i za nic nie odpowiada. Płacisz za usługę, oni nic nie robią i obwiniają wszystkich, tylko nie siebie!
W czerwcu 2024 zamówiłem dostawę rzeczy osobistych jako prezent z Polski do Turcji. Po tym jak przesyłka dotarła do Turcji okazało się, że trzeba było zapłacić cło. Odbiorca odmówił zapłaty, więc poprosiłem o zwrot mojej przesyłki! Pisałem około dwóch miesięcy, dzwoniłem do kurierów, ale nikt mi nie odpowiedział. Na stronie na bieżąco aktualizowane były informacje o statusie przesyłki, status ten pozostał niezmieniony. Po około dwóch miesiącach pojawiła się informacja, że moja przesyłka została zutylizowana zgodnie z prawem obowiązującym w Turcji, w związku z tym, że przesyłka nie była przechowywana.
Zacząłem dzwonić do supportu firmy KurJerzy i w końcu przesyłka została odesłana do Polski. Po kolejnym miesiącu przesyłka dotarła do magazynu celnego w Polsce i otrzymałem informację, że muszę zapłacić cło za import własnego towaru do Polski. Ale jednocześnie nie podali żadnych informacji, jak to zrobić. Sytuacja wyglądała absurdalnie. I znowu korespondowałem przez około dwa miesiące z firmą, żeby zwolnili mój towar i mi go zwrócili. Po 7 miesiącach od początku tej historii moja przesyłka wróciła do mnie, ale to nie był koniec. W marcu dowiaduję się, że muszę ponownie zapłacić za dostarczenie przesyłki, a raczej za jej zwrot. Nie zgodziłam się, że nie było to wcześniej omawiane i zostałem skonfrontowanym z faktem zapłaty. Poprosiłem o rozłożenie płatności na raty, gdyż było to 1480 zł. Uprzejmie się zgodzili, ale opublikowali moje dane jako dłużnika na Vindicat.pl. Nie polecam nikomu korzystania z usług tej firmy! Ich usługi powodują wszelkiego rodzaju szkody oraz stratę czasu, pieniędzy i nerwów. Nieodpowiedzialni ludzie tu pracują!

Risposta di KurJerzy.pl
Polecamy - Przesyłka międzynarodową dla naszego klienta dotarła do Portugalii na Maderę bez przeszkód i kłopotów przez Kurjerzy.pl / Fedex
Zorganizowałem już dwie wysyłki i wszystko przebiegło perfekcyjnie — informacje były jasne i przejrzyste, wsparcie na poziomie 5⭐️, a ceny absolutnie najbardziej konkurencyjne na rynku.
To już mój zaufany partner do obsługi wszystkich naszych przyszłych wysyłek. Polecam z czystym sumieniem!
Przesyłka dostarczona prawidłowo w wyznaczonych godzinach.
Zdecydowanie odradzam. Reklamacja dotycząca zagubionej przesyłki rozpatrywana trzy miesiące. Po jej uznaniu czas oczekiwania na zwrot pieniędzy kolejny miesiąc. Firma nie dotrzymuje ustawowych terminów.

Risposta di KurJerzy.pl
Nie polecam nikomu już któryś raz z kolei mam problem zamiast dwóch opłaconych palet dociera jedna innym razem zamiast trzech opłaconych palet docierają dwie.Podczas zgłaszania reklamacji Pani po odebraniu telefonu uważa że nic się nie stało .Usługi są drogie a klient traktowany jak intruz.Najlepiej wziąść kasę przed dostarczeniem przesyłki a potem nie przejmować się klientem

Risposta di KurJerzy.pl
Pełny profesjonalizm i poszanowanie klienta.Firma godna polecenia.
To naprawdę nie kurjerze a KAJOCI!
Trzy dni czekałem na tego dziwnego kuriera. Gdzieś tam jeździł i opowiadał ze paczka nie gotowa. Żadnego kontaktu z kurierem i głupie wypowiadki dyspo. NIE POLECAM!

Gwarancja dostarczenia paczki!
Po niemałych problemach z poprzednim przewoźnikiem postanowiłam zmienić opcję posługując się firmą KurJerzy.pl. Kurier UPS zjawił się po paczkę już następnego dnia rano, a dobę później wylądowała u odbiorcy po drugiej stronie Polski w nienaruszonym stanie. Tutaj szybkość łączy się z jakością! Na pewno będę polecać komu tylko się da za tak sprawnie wykonaną robotę.
Miła i kompetentna obsługa i atrakcyjne ceny.
Nie polecam. 2 dni czekałem na kuriera DPD zamówionego za pośrednictwem kurjerzy.pl i się nie doczekałem. Sam zawiozłem przesyłkę do punktu dpd. Najgorsze że to był prezent na urodziny który ostatecznie nie dotarł na czas przez to opóźnienie.

Risposta di KurJerzy.pl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.