Aldrig har jeg oplevet så ringe service, snakkede med en fra Yousee i går og sagde der var sket en åbenlys fejl, og de vil rette det inden for 15 min, det skete ikke. I dag efter at havde ventet i lan... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobile... Leggi di più
Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge e... Leggi di più
Hver uge modtager SMS om betaling ikke sat op og jeg får rykkegebyr. Ringer til Yousee og de fjerner gebyr og siger nu er det ok. Næste uge ny SMS samme problem...... Jeg kommer til at smide en dårlig... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Yousee - nytteløst og rigidt
Et rigid system hvor medarbejderne er flinke men nytteløse. Min datters simkort fik en fejl i Frederikshavn. Jeg er i København.
Butikkens reaktion: "Desværre, nummeret er ejet af din far, så han skal stå her ved siden af mig".
Efter gentagne forsøg på at lave en overdragelse, med masser af hjælp fra flinke men nytteløse yousee ansatte, mislykkedes det FULDSTÆNDIGT.
3 - vi glæder os til at komme tilbage.
Yousee - hvordan vil I kompensere os for jeres nytteløse og rigide system?
det skal heller ikke være EN stjerne
det skal heller ikke være EN stjerne, min moder på 91 har nu i siden 12 juni været afskåret fra fastnettelefoni, internet og TV. på trods af rigtig rigtig mange snakke med den ene og den anden kloge person i service eller support, kan det endnu ikke genetableres, en NødPakke og en TV-streamer er tilbudt, Men men af en eller anden grund er der stadig ikke nogen mulighed for se TV. fastnet har vi nærmest opgivet. derfor skifte til nyt selskab. æv æv hilsen fra Jens (har også skiftet til nyt selskab pr 1. august
har talt to gange med det de kalder…
har talt to gange med det de kalder support, ingen ting er sket
Jeg ringede 10:38 d.d og fik fat i…
Jeg ringede 10:38 d.d og fik fat i Martin fra YouSee service.
Fremragende service, går i dybden med den udfordring jeg havde, som vedrørte min kære mor.
Der var flere udfordringer som skulle klares og var bøvlet.
Kære Martin tog sig sin tid og sørgede for at alt hvad klokkeklart til at jeg/vi efterfølgende bare kunne klare den for os selv derfra.
Intet mindre end fremragende service.
INGEN service
Tilbage opkald for bestilling af nyt udstyr og programmer inden for 3 minutter, efter bestilt på hjemmesiden, men så STOPPER enhver interesse i at hjælpe dig, så snart du har bestilt.
Nu på 15 dag, hvor min 94 årige mor ikke har TV
Nul service. For lang ventetid på telefonen, så kommer ikke engang i kø.......INGEN svar på e-mails siden vi skulle bestille.
Klart KUN fokus på salg, når det er overstået er du alene.
Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, presser ældre til fejlkøb
Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, ellers var det sket.
To ældre mennesker på 85 år besøger jeres butik i Roskilde, på Ro´s torv.
De ønsker en iPad og sælger ser lige, at de har ret mange abonnementer, så Yousee har en gave til dem. Den gave består af en Samsung Tablet og "gaven" koster 1000kr.
Den unge mand presser voldsomt på for at de skal købe denne Tablet, hvor de under dette pres gør opmærksom på de har en Iphone, underforstået at de ønsker en iPad.
Sælgeren pakker Tablet ud og lave nogle indstillinger på Tablet, noget unden betydning, for resten skal de gøre når de kommer hjem. Og prikken over Iét er at han også lige prakker dem et mobilabonnement på for så kan de jo bruge tabletten overalt, hvilket slet ikke er deres behov.
Samme dag kontakter de Datteren og fortæller om deres oplevelse og er noget rundtosset efter turen i butikken.
De bliver rådet til at henvende sig næste dag i butikken og sige, at det ikke var den handel de ønsker.
De får at vide at de har brudt indpakningen (gjort af sælgeren i hans iver for at sælge).
Da de er i butikken overværer de at samme sælgere er ved at lave det samme nummer med en ældre kvinde, men han får heldigvis sagt at så kan den bruges til Facebook og der sætter hun hælen i, den skal hun ikke have.
Svigersønnen ringer til butikken og taler med en kvindelig medarbejder som faktisk virker forstående og mener de bare skal komme derind igen, så finde de en løsning.
Hun vil sætter en anden medarbejder ind i sagen, da hun ikke er der dagen efter. De kører troligt fra Viby til Roskilde i den tro, at der kan findes en løsning. Men NEJ, samme svar som første gang de ville levere tilbage, SÅ HVORFOR BEDE TO ÆLDRE PÅ 85 ÅR KØRE FRA VIBY TIL ROSKILDE, NÅR I IKKE HAVDE EN LØSNING.
Og det er meddelt L...., sælgeren navn at denne anmeldelse ville komme på trustpilot.
Nul stjerner til jeres såkaldte…
Nul stjerner til jeres såkaldte kundeservice og til manglende service i butikken.
Hvis jeg gav den behandling til mine kunder så havde jeg ikke nogen.
Så på udkig efter en ny udbyder……
Ingen service for de dyre penge de forlanger
Det er under al kritik, at fordi en tekniker ikke løser hele den opgave vedkommende er sat til, skal dem der stadig er berørt af fejlen, vente flere dage.
Ualmindelig dårlig kundeservice 🤬
Fejlen blev allerede lavet den 29.06.2026
Men den dårlige eller mangel på kundeservice er først gjort i dag den 30.06.2026
Jeg skrev for et stykke tid siden en 1…
Jeg skrev for et stykke tid siden en 1 stjernet anmeldelse af YouSee. Fik da også et pænt svar tilbage. Men jeg kan da ikke i min vildeste forstand forstå, hvorfor det er mig, som skal bruge tid på at ringe til dem, når det er dem, det vitterligt har lavet fejlen, og stadig ikke rettet den. Er det fordi de mennesker, som de har ansat ikke kan forstå det skrevne ord, eller fordi de er så snotdumme, at de ikke kan trykke på en knap, og så vil min telefon endelig være tilsluttet? Eller er det fordi de skal prøve på, at hive så mange penge ud af mig, uden at give mig nogen service igen? ja, guderne må vide det.
EXTREMELY UNPROFESSIONAL
EXTREMELY UNPROFESSIONAL
Unfortunately, nothing more to tell.
0 stjerner, skal vente op til 10 dage på en kabel fejl. Vi kan sku ikke vente 10 dage. Vej arbejder har gravet kabel over.
Værste service jeg nogensinde har…
Værste service jeg nogensinde har oplevet. Havde skiftet abonnement til Yousee, på deres egen opfordring. Så har de ikke akriveret mit simkort, den dato mit abonnement hos tidligere udbyder er ophørt og jeg ender med at skulle ned til min mor, hver dag, for at låne en telefon og ringe til dem, for at rykke på processen. Jeg ender med at gå i over en uge, uden et telefonnummer, hvor de tilbyder mig et “lånetelefonnummer” i mens jeg venter. Jeg takker nej, da jeg forestiller mig, at det gør processen endnu længere. Den ene ansatte siger at “alt skulle være klar i morgen”, hvor jeg må ringe to dage efter og få af vide at “min kollega tager fejl” og der går 4 dage yderligere… Jeg er en voksen kvinde med fuldtidsjob og aftaler og jeg ender med at misse en masse vigtige opkald og beskeder i tidsperioden. De beklager overfladisk fejlen og siger at jeg selvfølgelig ikke skal betale abonnement for den tid det ikke har virket. Jeg ender med at betale en kæmpe regning alligevel, for alle dagene, som jeg endte med ikke engang at reagere på, fordi deres service er så skide elendig og besværlig. Så måtte det lige blive prisen for fred. Og nu er der sket endnu en fejl, hvor de har trukket for den samme måned to gange og jeg skal til at ligge og ringe ind, for at få mine penge tilbage. Hvis du har en masse overskud og ekstra fritid, til at ringe ind, for “the bare minimum” service, kan Yousee klart anbefales 😍
Jeg talte med en af jeres medarbejdere…
Jeg talte med en af jeres medarbejdere i længere tid og forklarede tydeligt, at jeg er en ældre dame og ikke særlig teknisk. Vi aftalte, at mit nuværende udstyr skulle lukkes ned, og at I ville sende et modem, der passede til min router.
Det modem, jeg har modtaget, er imidlertid med USB-indgang og SIM-kort, som jeg allerede betaler for fra i dag, men min router har ikke USB-indgang. Løsningen kan derfor slet ikke bruges.
Heldigvis er min datter på besøg, selvom hun bor fire timer væk, ellers ville jeg have brugt mange timer på at forsøge at forstå dette. Nu står jeg i stedet uden internet og skal samtidig bruge tid på at vente i kø for at få hjælp til en fejl, som jeg ikke selv har forårsaget.
Jeg forventer naturligvis, at jeg ikke bliver pålagt nogen udgifter i denne forbindelse.
Jeg er meget skuffet over forløbet. Jeg forklarede min situation grundigt, vi gennemgik min router, og jeg blev lovet, at løsningen var simpel og til at finde ud af. Det viser sig nu, at den løsning, jeg har fået, slet ikke fungerer i praksis.
Jeg er meget skuffet over youSee’s…
Jeg er meget skuffet over youSee’s internetforbindelse. Jeg har aldrig oplevet så ustabilt og langsomt internet på min telefon, selv når jeg er forbundet til Wi-Fi. Forbindelsen falder ofte ud, sider indlæses langsomt, og streaming eller almindelig browsing bliver frustrerende.
Jeg har forsøgt forskellige løsninger, men problemet fortsætter. Når man betaler for en internet- og teleløsning, forventer man en stabil forbindelse, men det har desværre ikke været min oplevelse med youSee.
Jeg kan derfor ikke anbefale youSeebaseret på min erfaring.
Forsøger at købe en mobil til min søn
Forsøger at købe en mobil til min søn, har 4 abonnementer hos YouSee. Det har pt. taget 3 uger. Mine mobilabonnementer var for gamle. 12 opringninger og 2 ugers forløb, bum, nye abonnementer (sarkasme). 6 opringninger blev afbrudt og ventetiden er forfærdelig. Her 3. uge stadig ingen ny mobil. Har været i butik pga. kundeservice, ren nitte, det kunne butikken ikke. SURPRISE, det kan kundeservice HELLER ikke. I dag lørdag prøver jeg for sidste gang at ringe til kundeservice og køre til Roskilde. Men helt forfærdelig oplevelse.
Politianmeldelse pga svindel fra sælgeren
Jeg har forsøgt at oprette internet i Yousee til et firma, alle oplysninger blev givet og aftalen er klar. Men sælgeren har ikke dette produkt viser det sig. Så han oprettet det til mig personligt.
Yousee nægter at lave det om, og hæver penge via en anden betalingsaftale på telefon.
Efter råd fra politiet har jeg nu oprettet anmeldelse af Yousee for økonomisk kriminalitet.
Der er store moralske problemer i Yousee
Jeg er blevet så skidt behandlet af…
Jeg er blevet så skidt behandlet af yousee. Jeg er blevet opkrævet for et abonnement som jeg ikke har. Jeg var i yousee butikken i Broen i Esbjerg. Hvor jeg afleverede boks og router, da de havde lukket for begge dele da min mand er død, og ikke kunne køre abonnement over i mit navn. De ville sende en nødpakke, som jeg ikke hentede, da jeg havde fået en anden udbyder. Nu har de afkrævet mig 1297,80, og at jeg skulle betale abonnement frem til 28 oktober. Jeg vil kontakte Ældre sagens jurister
Nu har jeg i snart 9 måneder fået…
Nu har jeg i snart 9 måneder fået tilsendt rykkere med inkassovarsel, på en tv-boks (som de erkender er en fejl) hver gang jeg snakker med dem, så beklager de og siger nu er alt slettet.. på trods af det modtager jeg fortsat rykkere (hver gang med forskellige beløb, denne er gang er det 149kr - der står ikke hvad det er for)
Og da det tager 1 time +/- at komme igennem telefonisk, så giver jeg snart op!!!
Vi giver snart op
Vi giver snart op. Vi har prøvet at få hjælp til opsætning af wifi i 6 måneder nu. Vi snakker med en ny medarbejder hver gang, som lover det ene og det andet, og der kommer en tekniker ud. Vi bliver brændt af hver gang og må selv følge op. Vi ringer konsekvent hver 3. Dag, men intet sker. Det er fuldstændig til grin, hvor sindssygt det er. 6 måneder uden wifi.
Venligt kundeservice men så er den…
Venligt kundeservice men så er den heller ikke længere.
Blev lovet mobil abonnement + musik 99
Fibernet 1000/1000 99,- i 6 md derefter 299,-. Men når det kom til stykket kunne de ikke efterleve det.
Er skiftet til Cbb med mobil+ streaming samt Hiper med bredbånd
Tak til yousee for at give mig motiveret skift.
Det sparer mig
ca. 50% i regningen 😊
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.