Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Täyttä paskaa! Luvataan ostaa myyntiin menevät korut paremmalla hintaa. Mutta kaikista maksetaan romun hinta. Älkää myykö muuta kuin romu tavaraa,ehkä saatte sen päivän hinnan. Ei ehjiä koruja,niistä... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tuntuu huijatulta. Nettisivuilla sanotaan:"Ostamme Lapponia koruja hyvään hintaan. Korut menevät jälleenmyyntiin, joten saat niistä paremman hinnan, kuin jos möisit ne sulatukseen menevänä jal... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Helppo asiointi ja vaikutti rehelliseltä kun itse luulin erään korun olevan 14k ja kysyivät että saako hieman viilata. Luvan annettuani osoittautui 18k. Rahat tilillä samana päivänä ja parista Bismark... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Laitoin omasta mielestäni pieniä hippusia pussissa KULTARAHAKSI OY:LLE. Yllätys olikin melkoinen,kun puhelimeeni tuli sieltä viesti,että hippusistani maksetaan rahat parin pankkipäivän kuluessa tilill... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di commercio di oro e argento

Scritti dall'azienda

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksen liiketoiminta siirtyi toukokuussa 2014 Kim Sirenin omistukseen. Omistajavaihdon jälkeen KultaPaketti uudistettiin. Lisätietoja kotivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

3,4

Tutte le recensioni

(209)

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Nopsa ja selkeä toiminta

Palvelu oli hyvää ja nopeaa. Rahat tilillä luvatun ajan sisällä. Korvaussummasta päätellen selvisi sekin, ettei ulkomailta ostamani korut sitten olleetkaan kultaa.... Halpaan menin sillä(kin) kertaa! :D

Valutata 4 stelle su 5

Tosi helppo ja nopea systeemi

keräsin laatikonpohjalta sellaista joka on jäänyt käyttämättä, tilasin kultarahaksi pussin ja lähetin sinne kaikki "romut". Suunnilleen viikon sisällä sain rahat tilille. Jos sinulla on jotain myytävää myös suosittelen kultarahaksi.

Töykeetä

Arviointitilaisuudessa virnuiltiin minun yhdelle sormukselleni ja ihmeteltiin eikö minulla ole enempää. Ja annettiin luuppi käteen, että voin itse tarkastaa karaattimäärän.

Risposta di KultaRahaksi Oy

Hei Annika, Kiitos palautteesta. Pahoittelumme saamastasi palvelusta mikä ei ole toimintamalliemme mukaista eikä hyväksyttävää. Kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä riippumatta heidän arviointitilaisuuteen tuomien esineiden määrästä tai niiden karaatista ja kulta-arvioijamme suorittavat aina ilmaisen arvioinnin.

Valutata 2 stelle su 5

Ei näin!

Aivan olematon korvaus arvokoruista.. siis suoraan sanoen mitätön. En voi suositella ja vieläkin kiukuttaa parin vuoden takainen haksahdus tähän huijaukseen(?).

Risposta di KultaRahaksi Oy

Hei Juuso, Kiitos palautteesta. Suoritamme maksun aina esineiden kultapitoisuuden ja voimassaolevan ostohinnastomme mukaan. Meillä on kullan grammahinnat selkeästi esillä esim. nettisivuillamme ja niiden perusteella voi arvioida minkä verran esineistä voisi myymällä saada korvausta. Voidaan selvittää tarkemmin omien esineitäsi tilanne jos lähetät yhteystietosi meidän asiakaspalveluun sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

Huijausta harjoittava yritys

Möin aikoinani ns. romukultaa tälle yritykselle. Olin kotonani tarkistanut valmiiksi kaikista millaista kultaa ne ovat. Kulta tarkistettiin ja yllätys yllätys siinä ei muka ollutkaan sitä suurempikarattista kultaa ja hintakin oli paljon pienempi, kuin mitä esim. ilmoitukset lupasivat. EN suosittele kenellään käyttämään tätä yritystä.

Jos kuitenkin käytätte, niin tarkistakaa merkinnät kullasta itse ja laittakaa paperille ylös määrät karaatista ja painot !!

Risposta di KultaRahaksi Oy

Hei AK, Voitko kertoa tarkemmin miloin olet myynyt meille esineitä. Näemme meidän järjestelmästä kaikkien asiakkaiden tiedot sekä kuvat meille saapuneista esineistä. Voidaan selvittää asia heti kun lähetät oikeat yhteystietosi meidän asiakaspalveluun sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

Olet kirjoittanut kommenttisi jostain syystä nimimerkillä ja sen perusteella meillä on mahdotonta todeta oletko ollut meidän asiakas vai oletko asioinut jonkun toisen kultaesineitä ostavan yrityksen kanssa.

Valutata 5 stelle su 5

Ihan käypä summa omista kaapin pohjalla olleista romuista.

Palvelu toimii loogisesti ja ilmoitus hyvitettävästä tuotteesta tuli nopeasti. Maksu parempi ainakin kuin näillä kiertävillä arvioitsijoilla,
jotka käyvät kaupoissa arvioimassa (firmoja sen enempää erittelemättä). Palvelun vakuutus arvo myös kohdallaan. Kaikki toimi niinkuin piti. Suosittelin tutuille.

Nopea, helppo palvelu.

Positiivinen yllätys että homma tosiaan hoitui noin näppärästi ja ilmoitus maksusta tuli suoraan kännykkään.
Siihen en osaa ottaa kantaa sainko koruistani esim. liian pienen summan, yhdentekevää, pääsin "romuistani" eroon nopeasti ja vaivattomasti.
Ei mitään valittamista.

27 settembre 2012

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più