KÜCHEN-DUMP - Drachten Recensioni 8

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Martin Luther Kingsingel 32, 9203 JC Drachten, Friesland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen ook al waren wij nog niet aan een nieuwe keuken toe. Vriendelijke man die enkele bruikbare tips gaf! Super blij mee!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  3. Negozio di articoli da cucina

Scritti dall'azienda

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Küchen-Dump vindt u uw aanstaande droomkeuken. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door het uitgebreide assortiment. Zo kunt u diverse sfeervol ingerichte keukenopstellingen vinden en alle verschillende kleuren en materialen bezichtigen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u volledig vrijblijvend te voorzien van professioneel advies en een gratis 3D ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te ontwerpen. Küchen-Dump staat voor het bieden van keukens van Duitse kwaliteit, voorzien van de meest moderne A-merk apparatuur. Het bieden van kwaliteit, profesioneel advies op maat, de snelle levertijden en absolute bodemprijzen, Dat is Küchen-Dump. Kunt u in onze showrooms niet vinden wat u zoekt? Laat het ons weten en onze adviseurs zullen met u meedenken. Wij hebben de mogelijkheid om verschillende merken en apparaten los te bestellen, uiteraard voor de laagste prijs. Zo kunnen we uw nieuwe keuken helemaal naar wens samenstellen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in één van onze Küchen-Dump showrooms, zodat we samen met u op zoek kunnen gaan naar uw aanstaande droomkeuken! Hopelijk tot snel!

• Martin Luther Kingsingel 32, 9203 JC, Drachten, Friesland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Kuchendump Drachten is zeer goed

Vanaf het eerste bezoek werden we goed geholpen door Richard. Richard is professioneel, prettig in de omgang en een echte kenner. Hij let op details, denkt mee, geeft advies en rekent alles tot op de millimeter nauwkeurig na. Daarnaast denkt Richard praktisch mee over de juiste hoogte en de goede plek van de keukenapparaten. Na de plaatsing informeerde Richard nog even of alles goed gegaan was. Kuchen Dump Drachten raden wij sterk aan. Richard verstaat zijn vak!

8 dicembre 2025

Hi Sjouke en Liesbeth,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en collega Richard.

Team Küchen-Dump

Valutata 2 stelle su 5

Prima advies gekregen van Richard, maar slechte installatie

Prima advies gekregen van Richard, MAAR! ... omdat ze zelf geen installaties doen, werden we doorverwezen naar A. van Huisdecor Renovaties uit Drachten. Uiteindelijk meer dan 10 klachten, zoals scheve montage werkblad, missende onderdelen, loszittende kraan, etc. Onze eigen aannemer heeft dat moeten herstellen. Geen enkele verantwoordelijkheid genomen of compensatie door A. van Huisdecor.

21 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een goede begeleiding naar onze…

Een goede begeleiding naar onze droomkeuken met Richard. Super goed geholpen en uitstekkende vakmanschap van Richard. Wij kunnen het iedereen aan raden om naar kuchendump Drachten te gaan.Wij hebben daar onze droomkeuken gekregen zoals we wilden. Top als we nog eens een keuken nodig zijn kijken we niet verder en gaan direkt weer naar kuchendump Drachten.

27 febbraio 2025

Hi,

Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent Richard. Veel plezier met de nieuwe droomkeuken!

Valutata 1 stelle su 5

Tot dat je betaalt hebt verloopt alles…

Tot dat je betaalt hebt verloopt alles goed. Verkoper Richard dacht goed en creatief mee m.b.t. ontwerp en budget. Maar na betaling begon de ellende. Eigenaar Paul kwam met een medewerker de keuken bezorgen. Maar dit ging gehaast, ruw en onpersoonlijk. Hierdoor is onze vloer beschadigd. Een heel gedoe geweest om een compensatie te krijgen. Daarna verliep alles met de montage erg moeizaam. De keuken was na maanden pas volledig gemonteerd, maar er moesten nog wat kleine dingen/details en afwerking aan gedaan worden. Maar de monteur was uitgevallen en niet meer bereikbaar. De Küchendump wilde niks meer doen. Alles verliep voor ons gevoel zo stroperig en moeizaam, we moesten continu weer achter van alles aan. Veel gedoe gehad met de Etna koelkast, deze maakt harde knal geluiden. Maar de service van Etna is niet om naar huis te schrijven. Uiteindelijk na meerdere omruilingen een upgrade gekregen. Maar echt, koop nooit iets van de Atag groep bij deze firma wat een drama service. Na 5 maand was de keuken nog niet volledig af en kuchendump kwam niet met een oplossing. We hebben zelf de keuken af moeten maken, vele kleine dingen die er aan mankeerden hebben we moeten oplossen. Kortom, ze adverteren met banners op de website en Facebook dat een nieuwe keuken een feestje moet zijn, maar dat was het voor ons zeker niet. En daar had de Küchendump Drachten echt een verschil in kunnen maken door anders te handelen en te reageren in vele opzichten.

18 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen ook al waren wij nog niet…

Fijn geholpen ook al waren wij nog niet aan een nieuwe keuken toe.
Vriendelijke man die enkele bruikbare tips gaf! Super blij mee!

1 ottobre 2025

Hi Femmie,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Heel aparte keuken.

Wij hebben een mooie keuken uitzocht en laten uitwerken bij kuchen dump Drachten . Wij zijn daar uitzonderlijk goed geholpen. Niets werd aan het toeval overgelaten. De keuken later plaatsen , prima gelukt. Filiaal Drachten is echt een aanrader.

21 settembre 2025

Hi Toby,

Bedankt voor de positieve review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer goed geholpen door…Richard

We zijn zeer goed geholpen door Richard,een fijne keuken uitgezocht en goed meegedacht naar onze wensen,wij zijn blij

19 settembre 2025

Hi Trijnie,

Valutata 2 stelle su 5

Verkopen gaat goed, service ronduit slecht

Een prachtige keuken uitgezocht, goed geholpen en ook de jongen die hem plaatste was niks op aan te merken.

Na een half jaar kwam er wat ruimte tussen de vaatwasser en het naastgelegen kastje, weer gebeld en al vrij snel kwam dezelfde monteur me weer uit de brand helpen.

Tot zover 5 sterren,ik was dik tevreden.
Totdat er na een paar maanden water uit mijn vloer omhoog kwam.
Weer gebeld en de zelfde monteur kwam weer.
Keuken half uit elkaar gehaald en het euvel gevonden, een gaatje in de waterleiding.
Hij was vrij snel met het oordeel dat dat vooral niet door hem kwam,maar dat hij het ook niet kon repareren.

Ik moest de hoofdkraan maar dichtdraaien en hij zou de door water aangetaste onderdelen opnieuw bestellen. Als die binnen waren zou hij de boel weer vervangen.

Ik heb maanden met een half gesloopte keuken gezeten, kuchendump Drachten verwees me naar de monteur en die monteur was ziek, had autopech of liet gewoon niks van zich horen.

Mijn keuken is uiteindelijk herplaatst door een monteur van een concurrerende keukenzaak.

Als ze je een keuken verkopen zijn ze heel aardig en amicaal, maar zodra er wat aan de hand is negeren je ze net zo lang tot ze uiteindelijk niks meer van je horen

28 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più