Super sød service. Man er helt tryk ved, at der bliver taget hånd om tingene, hvis noget driller med forsendelsen. Fik også sendt før den månedlige opsamling på Facebook. Krystallerne er virkelig gode... Leggi di più

Er så utrolig glad for at handle hos krystalriget. Hos Laila, modtager man altid utrolig smukke kvalitets krystaller og så får man samtidig en helt fantastisk service - altid så sød og hjælpsom. Pakk... Leggi di più

Ejeren er tilsyneladende behagelig og imødekommende. Hun hjælper gerne med diverse problemer forholdsvis hurtigt og elegant. Og udvalget af varer er bredt og til tider overraskende 💚 Jeg ser frem... Leggi di più

Personlig, gavmild, hurtig og fornem betjening. Flot produkt, en selenit lampe. Modtag pakken hurtigt. Bedste anmeldelser herfra Vh Bente

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Godt køb

Godt køb, hurtig fremme

14 marzo 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for købet og leveringstiden leverede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at kvalitet og størrelse vises så godt som muligt på vores billeder.

Laila

Super hurtig og sød response med kundeservice. Varen kom hurtigt :)

5 marzo 2025

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glædes hver gang vores kunder vil bruge tid på at lave en anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har syntes vores kundeservice har ageret hurtig og sødt :)

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Hurtigt levering.

4 marzo 2025

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg glædes bare over din anmeldelse, da vi netop forsøger at give vores kunder en god oplevelse når I handler hos os. Det være sig alt fra kvalitet, pris, indpakning osv.

Laila

Jeg er rigtig glad for mit produkt og…

Jeg er rigtig glad for mit produkt og der er altid en hilsen med og jeg kan altid ringe, hvis der er noget jeg er i tvivl om

14 febbraio 2025

Kære Karen,

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg blev bare rigtig glad for at læse din anmeldelse, så ved slet ikke hvor jeg skal starte, så vil bare sige et STORT tak.

Knus Laila

Kære Carl,

Tak for din anmeldelse.

Det er så dejligt at du har fundet vores service tilfredsstillende. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder får god gammeldags service og at de føler det har været en god oplevelse at handle med os.

Laila

Tak for vedlagt personlig hilsen og…

Tak for vedlagt personlig hilsen og lille ekstra hjertesten🙏🏻🩷

12 febbraio 2025

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse.

Den håndskrevne hilsen er noget vi prioritere selvom det strider mod alt logik i forhold til tidsforbrug osv. MEN vi nyder at et køb hos os er lidt mere personligt og så giver det os energi at give god energi videre.