Bettrday - Bageren online Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg... Leggi di più

I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. De... Leggi di più

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det ka... Leggi di più

Købte en deal på nettet til en lækker kagemandkone + 20 boller, som jeg skulle bruge til mit barnebarn fødselsdag. Bestilte dealen et par dage i forvejen, og alt var klappet og klart, da jeg skulle he... Leggi di più

1. Panetteria
  2. Negozio di dolciumi e caramelle
  3. Servizio di ordini alimentari online
  4. Servizio di asporto

Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

FANTATISK service og kundevenlighed

FANTATISK service og kundevenlighed!
Hurtig bekræftelse - hurtig respons ved hjælp. God tid til kunderne.

Ps: Tak til Martin!

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.dk og Martin kunne hjælpe dig.

Alt fugerede.

Hej Arne

Tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service.

Kringlexpressen.dk

Søndagshygge med rundstykker

I mange år har min kæreste og jeg fået rundstykker søndag morgen. Hattings håndværkere eller møllehjul. De er okay, men der ligger ingen bager tæt på.
Så så vi kringleexpressen, og hold da op en service. Prisen for levering er billig. Og ja det er bagebrødspriser, men godt brød fra bageren koster
Det var en super god oplevelse og vi skal til at bruge det regelmæssigt! Max stjerner herfra.

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse af os og de 5*. Vi er glade at du er tilfreds med vores service.

Over al forventning

Over al forventning. Dejligt man kan regne med jeres produkter og service :-)

Hej Victoria K

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os, din oplevelse har været god. Vi ser frem til at servicere dig igen en anden god gang.

Vh KringleXpressen.dk

Det er nemt og bestille super dejlig…

Det er nemt og bestille og super dejlig at selv om det er månedens tilbud kunne jeg skrive hvilke brød jeg foretrækker og jeg fik det leveret til døren 👍

2 novembre 2020

Hej Lone

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Kommer som aftalt. Kan kun anbefales.

2 novembre 2020

Hej Alice

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.dk.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Ordren var nøjagtig det jeg havde…

Ordren var nøjagtig det jeg havde bestilt og leveret præcis til tiden.. super service..ikke sidste gang jeg bestiller der..

20 ottobre 2020

Hej Bente

Tusind tak for de pæne ord!

Godt bagerbrød

Nemt at bestille.
Ok pris for både brød + levering.
Kom til aftalt tid.
Bestiller gerne igen..😊

20 ottobre 2020

Hej Mette

KringleXpressen.dk

Jamen servicen var jo i top og de er…

Jamen servicen var jo i top og de er til at tale med hvis der er noget ekstra man godt kunne tænke sig .. de er klart 5 stjerne værd og maden var jo i top kvalitet og tebirkes var jo dejlige store og ja ikke en eneste dårlig ting at sige det sted .. kommer til at handle der rigtigt meget

5 ottobre 2020

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.dk.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Vi havde bestilt en Romkugle elefant…

Vi havde bestilt en Romkugle elefant til min datters fødselsdag .. den var super lækker og frisk . Helt klart pengene værd og et hit hos gæsterne ..
Så det er ikke sidste gang 😊

5 ottobre 2020

Hej Charlotte

Vh KringleXpressen.dk

Ingen elefant kage til fødselsdagen

Ingen elefant kage til fødselsdagen, selvom der blev ringet og tjekket op på bestillingen (bestilt start sep.), fire dage før afhentning.
Det er umuligt at få fat i en tilsvarende kage på 2 timer.
Kan på ingen måde anbefale dette sted.
————————————————————
Opdatering på Jeres svar....
Nu må I stoppe. Der er da ikke fundet en løsning på den manglende elefant...
I må sørge for at følge op på Jeres ordre/leverandører, når der bliver ringet fire dage før, for at sikre sig at alt er i orden.
Sløjfen bageri i Vanløse kan jo ikke følge op på en ordre I har i Jeres system.
—————————————————————
Lige en gang mere. Det var min datter der havde bestilt en elefantkage til sin datters 2 år fødselsdag. Den kan af gode grunde ikke fejres en anden dag.
Min datters papmor som skulle hente kagen, men kunne vælge noget andet til samme pris😳 Det kunne hun ikke bruge til noget. Slet ikke et barn på 2 år.
I et øjebliks magtesløshed meddeler papmoren at hun gerne vil have en “voksen”- kage med uden beregning.
Jeg kan ikke se at det er så fantastisk løsning til en 2 årig. Og slet ikke jeres fortjeneste.
I har valgt at være “sælger” af en vare, derfor er det jer der får skraldet.
Min datter ringer fire dage før for at følge op, derfor er det endnu mere frusterende, at hele familien er samlet... uden den kage der var bestil næsten en måned før.
Det er uheldigt at bagerens procedure fejlede. Men det kan måske ændre proceduren, så man udskriver dagligt, og sætter i en bog eller andet system.
Jeg har ikke hørt at min datter har fået pengene tilbage. I søndags var pengene trukket.
Den ene stjerne bliver ikke ændret, da “vi” ikke fik det bestilte.
Men jeg håber da at folk som kigger på trustpilot tjekker hvad begrundelsen for anmeldelsen er. Fuldstændig lige som jeg selv gør. Så kan de jo selv bedømme hvad de vil bruge den til.

3 ottobre 2020

Hej JHS

Tak for din respons.
Vi står lidt uforstående overfor din opdateret anmeldelse?
Din ordre lå i systemet, som bageren kan tilgå via mobil og laptop, og som også bliver printet hos bageren.
Grundet en fejl i bageriet, manglende strøm til deres bonprinter, var ordrerne ikke blevet printet,
hvorfor bageren skrev alle ordrerne ned manuelt, desværre missede han din ordre.

Bageriet valgte at kompensere dig med en anden kage på dagen samt give dig pengene tilbage, da du ikke ønskede en ny elefant til en anden dato.
Da vi efterfølgende kontaktede dig telefonisk og fulgte op på sagen, fortalte du, at alt var ok.

Vi går meget op i tilfredse kunder, men vi har i dette tilfælde svært ved at se, hvad vi kunne have gjort anderledes.
Ikke desto mindre ønsker vi dig en dejlig dag. 😊

Mvh. KringleXpressen.dk

Levering som beskrevet

Levering som beskrevet. Har prøvet et par gange og vil helt sikkert bestille igen. Kan varmt anbefales.

29 settembre 2020

Hej Ib

Dejligt at høre!
Vi ses snart igen :)

Vh KringleXpressen.dk

Super super god lagkage den er til 10…

Super super god lagkage den er til 10 tal vi var 8 til at spise og der var 1/4 tilbage til næste dag

Jan

28 settembre 2020

Hej Jan

Tak for din anmeldelse.
Dejligt!
også havde I endda fornøjelsen dagen efter også.

En positiv overraskelse

Jeg var meget skeptisk: En kagemand med frugt ?
uden slik ? Men blev positivt overrasket, den var meget flot pyntet med frugt og smagte lækkert.

28 settembre 2020

Hej Jette

Ja, det er ikke alle bagere der gør det. Men det er mindst ligeså lækkert med frisk frugt som slik på en kagemand :)

Vh KringleXpressen.dk

Har brugt Kringleexpressen nogle gange især i weekenden, hvor det er rart ikke skulle tidligt afsted efter morgenbrød. Altid punktlig levering af de rette varer, og har bagere med godt udvalg og godkvalitet i mit område.

19 settembre 2020

Hej Steffen,

Tak for de pæne ord. Det glæder os at høre! :)

Trøffel elefant

Bestilte et trøffel elefant hos Bageriet Sløjfen. Var så lækker og frisk. Ikke sidste gang.. 😋

8 settembre 2020

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse.

Jeg giver den gode feedback videre til bageriet :)

Mvh.