Bettrday - Bageren online Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Købte en deal på nettet til en lækker kagemandkone + 20 boller, som jeg skulle bruge til mit barnebarn fødselsdag. Bestilte dealen et par dage i forvejen, og alt var klappet og klart, da jeg skulle he... Leggi di più

1. Panetteria
  2. Negozio di dolciumi e caramelle
  3. Servizio di ordini alimentari online
  4. Servizio di asporto

Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk kringle og levering til…

Fantastisk kringle og levering til tiden, ikke sidste gang, at vi bruger jer :)

23 giugno 2025

Hej Nina,

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget for os at høre, at både kringlen og leveringen sad lige i skabet. Vi glæder os allerede til at levere til jer igen.

Super lækkert bagværk

Super lækkert bagværk. Levering til aftalt tid, fantastisk service.

27 febbraio 2025

Risposta di Bettrday - Bageren online

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores bagværk. Vi glæder os til at levere til dig igen!

Kringlexpressen

Nem bestilling og levering til aftalt tid

Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg skal have brød/kage med. En god oplevelse at kunne sidde hjemme og se udvalget i gennem og tage en beslutning om, hvilke kager. Det var meget mindre stressende end at skulle stå i bageren fra morgenen og selv fragte med fare for, at kagerne får en hård medfart på vejen

17 gennaio 2025

Risposta di Bettrday - Bageren online

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med både bestilling, levering og ikke mindst fastelavnsbollerne. Det er netop vores mål at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder.

Vi ser frem til at levere til dig igen næste gang, du har brug for lækkert brød eller kage.

Kringlexpressen

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at…

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det kan varmt anbefales at bruge Kringlexpressen.dk til sådan nogle happenings… Det kan noget..

8 novembre 2024

Hej Johan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at både du og kunden var imponerede over kagerne og leveringen. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang.

fødselsdagskage til chefen

I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. Det er ikke sidste gang jeg bruger Kringlexpressen (og chefen blev meget mere glad for kage end fx en blomst). Hermed mine allerbedste anbefalinger

21 agosto 2024

Risposta di Bettrday - Bageren online

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både du og din chef var tilfredse med kagen og vores service. Vi ser frem til at hjælpe dig med flere lækre kager i fremtiden! 🌟

Kringlexpressen

Lækker frisk morgenbrød og fantastisk…

Lækker frisk morgenbrød og fantastisk koncept! Kan kun anbefales 💓

21 luglio 2024

Hej Simone.

Mange tak for din fine anmeldelse - Det sætter vi stor pris på og vi glæder os til at servicere dig igen.

De bedste hilsner
Karsten og KXN teamet

Lækre kager og 5-stjernet service

Vi har brugt Kringleexpressen af flere omgange og er blevet velsignet med lækre kager og fantastisk service. De får ting ting til at lykkes, også selvom det tager tid - og fortjener derfor hver en stjerne.

Mvh. Marlene fra AUBO

6 settembre 2024

Risposta di Bettrday - Bageren online

Tak for den skønne anmeldelse, Marlene! Vi er virkelig glade for, at du har haft gode oplevelser med både vores kager og kundeservice. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe jer igen.

Kringleexpressen

Kringleexpressen er en god…

Kringleexpressen er en god samarbejdspartner. God og professionel håndtering af ordre. Vi er meget glade for samarbejdet.
Jan fra BAUHAUS

30 agosto 2024

Hej Jan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter virkelig stor pris på jeres positive feedback. Det betyder meget for os at høre, at I er glade for samarbejdet.

Venlig hilsen,

Super god kundeservice

13 settembre 2024

Hej Jakob,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på det og står altid klar til at hjælpe jer igen, hvis muligheden byder sig.

Venlig hilsen,

SURPRISE MORGENMAD

SURPRISE MORGENMAD
Skulle have leveret morgenbrød og kagedamer til en surprise morgenmad kl. 7 en mandag morgen - men kunne umiddelbart ikke bestille det online. Det fixede en super kompetent Miemalika fra kundeservice. God og hurtig service. Morgenmaden kom til tiden og brødene var lune, friske og smagte godt. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse. Kan på det varmeste anbefale det. Brødet var fra Brødkunsten på Nørrebro.

19 aprile 2024

Risposta di Bettrday - Bageren online

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at Miemalika kunne hjælpe dig så hurtigt og nemt. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at kunne servicere dig igen næste gang!

35 kager på tværs af Danmark

Når man som projektleder får til opgave at booke 35 kager ind på tværs af landet til samme dag, for at fejre sine samarbejdspartneres nyrenoverede butikker, faldt jeg over Kringlexpressen på nettet.

Uden nogle udfordringer, påtog de opgaven og leverede friskbagte lagkager på tværs af alle regioner i Danmark. Kagerne var super lækre og gjorde alle vores samarbejdspartnere glade og tilfredse. Og servicen var i top hele vejen igennem processen!

Jeg kan stærk anbefale Kringlexpressen som kageleverandør til fremtidige events.

9 febbraio 2024

Kære Lyad,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores lagkager var med til at gøre jeres begivenhed til en succes.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at have muligheden for at servicere jer igen i fremtiden.

Kringlexpressen

Miemalik er guld værd for Kringle…

Miemalik er guld værd for Kringle Expressen.
Hun yder en uventet høj service.
De fire stjerner er til hende.
Den femte * havde været i hus, hvis jeg ikke skulle have ringet flere gange, før en kompetent medarbejder, Miemalik, tog sig af sagen og løste mit problem.

18 gennaio 2024

Kære Vibe,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Kundeservice i topklasse

Vi får altid god service -
også når online bestillingen en sjælden gang har programmeringsfejl. Et enkelt opkald og den imødekommende kundeservice finder en løsning.

18 gennaio 2024

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse af os. Det sætter vi meget stor stor pris på. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen og vores ,kundeservice.

Kringlexpressen.dk

Giver altid lige lidt extra for at gå den extra mile

vi bruger dem fast til vores morgenmad levering, og deres Kundeservice er super prof. hvor kunde er deres focus. Giver altid lige lidt extra for at gå den extra mile
De små fejl der har være har de fixes hurtig for afhjælpe problemet. stor ros for deres Kundeservice.

12 gennaio 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.

Vi ser frem til at servicere dig igen!

Knivskarp service!

Knivskarp service!

Oplevede at blive hjulpet igennem hurtigt og nemt, på trods min forespørgsel kom sent. Rigtig god og personlig service :)

Ser frem til at modtage kagerne

24 aprile 2023

Kære Mie,

Vi er rigtig glade for, at du har fået en god oplevelse med Kringlexpressen og fået en følelse af, at du har fået en god kundeservice, og er blevet hjulpet hurtigt og nemt igennem.

Vi ser frem til at levere til dig næste gang :)

Ægte veltillavet bagerbrød

Ægte veltillavet bagerbrød. Sprød skorpe, dejlig krumme og tilpas bagt. Konditordelen er også helt i top

7 marzo 2023

Kære Palle,

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen!
Vi ser frem til din næste bestilling.

Kringlexpressen.dk

Steffen hjalp med at skaffe mig 2 store…

Steffen hjalp med at skaffe mig 2 store lagkager med 1 dags varsel. Godt arbejde! I øvrigt bruger vi dem altid til vores personalemøder på kontoret, så skal vi ikke stå i kø ved bageren

28 giugno 2022

Hej Nina,
Det var en fornøjelse at kunne hjælpe jer :-)
Er glad for det hele klappede, og kagerne var gode.
Mvh.
Steffen Due
KringleXpresen

Super service!

Super service!
Jeg bestilte en kagemand til min brors fødselsdag, som blev leveret som aftalt og var virkelig god! 😍

12 maggio 2022

Hej Abby

1000 tak for din tilbagemelding - Det gør os glade :-)
Vi glæder os til at levere til dig igen.

Ha en dejlig dag.

Dbh Steffen
KringleXpressen

Det er altid en god oplevelse med…

Det er altid en god oplevelse med dejligt morgenbrød til døren.
Sidste gang fik vi en ekstra overraskelse. På bager posen var der en fin stregtegning af brød. Meget smuk samt en sød hilsen.

22 marzo 2022

Hej Heidi

1000 tak for din tilbagemelding - Det betyder meget for os.
Vi glæder os til at servicere dig igen 😊

De bedste hilsner
Nicolaj - KringleXpressen