Bettrday - Bageren online Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg... Leggi di più

I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. De... Leggi di più

Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det ka... Leggi di più

Købte en deal på nettet til en lækker kagemandkone + 20 boller, som jeg skulle bruge til mit barnebarn fødselsdag. Bestilte dealen et par dage i forvejen, og alt var klappet og klart, da jeg skulle he... Leggi di più

1. Panetteria
  2. Negozio di dolciumi e caramelle
  3. Servizio di ordini alimentari online
  4. Servizio di asporto

Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt service

Perfekt service, dejligt brød.

31 maggio 2021

Hej Lynnerieh

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os, din oplevelse har været god. Vi ser frem til at servicere dig igen en anden god gang.

Dejligt og lækkert morgenbrød

29 maggio 2021

Hej Sanne

Tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service.

Kringlexpressen.dk

Jeg har brugt KringleXpressen et par…

Jeg har brugt KringleXpressen et par gange og er fuldstændig tilfreds med den service man får.

17 maggio 2021

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse af os og de 5*. Vi er glade at du er tilfreds med vores service.

Altid til tiden

Altid til tiden. Altid frisk bagt. Nogle gange lune 😀

12 maggio 2021

Hej Peter Lund

KringleXpressen.dk

Rigtig god og prompt service

Rigtig god og prompt service, gør det muligt at glæde min Mor selvom vi sidder herover i Canada.

Hej Peter Jakobsen

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.dk.

Kringlexpressen.dk

Friske lune rundstykker blev bragt til…

Friske lune rundstykker blev bragt til døren fra Konditorbageren i Storegade Esbjerg. Det KAN anbefales og vi har lagt en bestilling ind for de næste mange weekender. Tusind tak til Konditorbageren for super service. Mvh familien fra Bygvangen, Esbjerg

Hej KMAD

Sikker leverandør

Sikker leverandør. Overskuelig hjemmeside. Det er hurtigt og enkelt at lægge ordrer ind og ændrer dem. Nu er der flere leveringstidspunkter at vælge imellem. Kan levere både portionspakket og skiveskåret.

Hej Lisa

Kringlexpressen.dk

Godt brød og høflig levering til tiden

Godt brød og høflig levering til tiden. Nemt at bestille. ♥️♥️♥️♥️

Hej Michael

Kringlexpressen.dk

Lovely pastries and bread delivered to…

Lovely pastries and bread delivered to my door, straight from the oven. Will definitely order again!

27 aprile 2021

Hi John

Thanks for your kind words.
we'll looking forward to see you again.

Best regards
Kringlexpressen.dk

Dejligt nemt at få friskbagt brød…

Dejligt nemt at få friskbagt brød leveret lige til døren.

27 aprile 2021

Hej Claus

Kringlexpressen.dk

Har altid været rigtig godt tilfreds,

20 aprile 2021

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse af os, som vi sætter stor stor pris på.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse af KringleXpressen.dk.

Frisk brød

Frisk brød, hurtig levering

12 aprile 2021

Hej Alice

Bruger altid Kringlexpressen

Bruger altid Kringlexpressen ! - Hurtigt og nemt !

6 aprile 2021

Hej Michael

Ok brød jeg fik

Ok brød jeg fik, dog lidt tørt..

1 aprile 2021

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse.

Vores kundeservice har desværre ikke hørt fra dig, andet end denne anmeldelse.
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, ang. din oplevelser.
På den måde kan vi finde frem til bageren og sørger for der bliver taget hånd om det evt. problem.

Kringlexpressen.dk

Kun godt at sige om Kringlexpressen og…

Kun godt at sige om Kringlexpressen og Hasseris Bageri

26 marzo 2021

Hej Inge Lise

Kringlexpressen.dk

Jeg synes det var rigtig fint

Hej Laila

Fin levering

Fin levering, og lækkert brød

Hej Palle Hansen

KringleXpressen.dk

Når jeg trænger til at forkæle mig selv…

Når jeg trænger til at forkæle mig selv så lægger jeg en ordre hos Kringlexpressen i Vanløse og så kommer han og forkæler mig. Længere er den ikke.

Hej Steen Hansen

Perfekt!

Nemt, hurtigt og lækkert!

9 marzo 2021

Hej JosepineKP

Dejlig nemt 🍰

Dejlig nem måde at købe kagen til kaffen eller morgenbrød mm.
Levering til en rimelig pris.

9 marzo 2021

Hej Gitte